ebrar42 canım nasılsın kuzu demek konyada güzel bir bayram var çocukların içinde olan bütün organizasyonlar güzel oluyor saf ve tertemiz tamamaen sevgi ve şefkat kokuyor etrfa buda insana hzur veriyor
efnenim canım umarım sende iyisndir kocaman öpüyorum
sezenimmmmmmmmmmmmmmm uğurlu hamişimm rabbim siizi korusun
busecanım sen giremiyordun durumunda net değilid bebeğim o yüzden dağıtmalarda sen olmadın ama biz hepimiziçin okuyoruz biliyorsun tatalım
nihalim yağmurgözlümm ince ruhlum iyiki varsın
ahsenim canım benim bebeşimize iyi bak kaç gündür kurtlarını döküyorsun bugün dinleniyorsun ona göre .)))
mısracım umarım artık dinlenmen bitmiştir mucuxx
ua27 canım adetin henüz gelmedi ne zaman son adetin kaçgünde oluyorsun gecikmemei oldu acaba gerginlikler genelde bu bekleme modundayken çıkıyor ya adet oldum olacağım hamilemiyim değilmiyim bunlar ciiiddi anlamda geriyor ablacım
bugece uygulayacğım bunu
Şİmdİ Çıkmak zorundayım sevgİlİ patonum teŞrİf ettİler ayıp olmasın ona karŞı Çıkayım barİ:)))
SAĞOL CANIM DÜN GİRDİM AMA YAZMAK GELMEDİ İÇİMDEN DÜNKÜ RUH HALİM BAYAĞI BERBATTI AMA ŞİMDİ DAHA İYİYM EŞİMLE KONUŞUNCA RAHATLADIM BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ YA NE YAPALIM KISMETİMİZDE VARSA ZATEN OLUR RABBİM YETERKİ HAYIRLA VE SAĞLIKLA GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ BENDE GİRMEYİNCE SİZLERİ MERAK EDİYORUM NELER YAPTILAR DİYE GİTMİCEM İŞTE BEBEĞE İNAT BURDAYIMkaydirigubbakcemile3
kızlar sizlere uğramadan içim rahat etmiyor bi bkayım dedimbiz eşimle konuştuk ben ona ıkıntılarımdan bahsettim bir süre bebek olaına ara vermeye karar verdik artık hiç bişey yapmıyorum taki tüp bebek gündeme gelesiye bu işi rafa kaldırdık bu arada kendiliğinden gelirse ne ala kkyada girmiyeyim demiştim ama unutmak için kkya girmemek yetmiyor bana bunu hatırlatacak o kadar çok şey varken niye sizlerden kopaım diye düşündüm gelicem sizler neler yapıyorsunuz bakıcam dualarımı okuyacağım hepiniz için fırsat buldukça burdayım sizleri seviyorum kızlar iyiki varsınız
seninde kandilin mübarek olsun canım benim
sağol birtanem seninde kandilin mübarek olsun. Allah bir sonraki kandilleride yine sizlerle birlikte ve çocuklarımızla inşallah görmeyi nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiiiiiiiiiiiiiin. senin regl zamanın ne zaman canımcım
20 hazıran
iyiyim fatoşcum allaha şükür sen nasılsın
iyiyiz aşkım sen nasılsın. çok yoğunum bugün ara ara girebiliyorumebraraım kumsalım fatoözelim nihalim açık olanlar sizlersiniz nasılsınız bakalımm :)))
iyiyiz aşkım sen nasılsın. çok yoğunum bugün ara ara girebiliyorum
ben kendimi çok buruk hissediyorum bugün kızlar:çok üzgünüm:
sağol bir tanem seninde kandilin mübarek olsun. benim regl tarihim muhtemelen 28 haziran olacak amaseninde kandilin mübarek olsun canım benim
amiiiiiiiiiiiiiiiiin. senin regl zamanın ne zaman canımcım
20 hazıran
ben 14 haziranda aşılama yaptırdım hatırlarsan. şimdi bugün tam 4 gün oldu. yani yumurtalar spermleri yakalayıp döllediyse dölledi kaydirigubbakcemile bekliycez. şayet beceriksizler yakalayamayıp dölleyemedilerse keyifleri bilir.
guclubacismile
ebraraım kumsalım fatoözelim nihalim açık olanlar sizlersiniz nasılsınız bakalımm :)))
canım bende eöyle birde bugün gece nesacfe içeceğim uyumammk için dua edeceğim tabbi rabbim nasip ederse canım eşiminde duaya çok ihtiycı var allahımm askerimizi poliismizi devletimiz devletimizi koruyanları korusn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kumsalım eşim asker
:)))))))))))))) kuuzm benim sana yazmammaışmıyım vallhi o kadar acele yazdım kii atladıklarım olmuşmu bilmem :)) yerim seni ben sosis :))))))))))))))))))))) fotoözelimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben kendimi çok buruk hissediyorum bugün kızlar:çok üzgünüm:
ebraraım kumsalım fatoözelim nihalim açık olanlar sizlersiniz nasılsınız bakalımm :)))
tüylerim diken diken odu hepiniz birbirinizden harikasınız
serpilcim sabahtan gayet iyiydim ama anne tarfındsan bi akrabamız doğum yapmışhayatım burk olma lütfen bak bugün 1yıllık kaderimzi yazılacak biz mutlu mutlu olallaımmki mutlu ve güzel şeyler yazılsın canım benim evet bekleme sürecindesin ya geriyor resmen seni çok iyi anlıyabiliyorum bebeğim ama bugün üüzntüye yer yok yaşamımızdayerimseniben
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: allah askerimize güç kuvvet sağlık versin. onlarsız bu ülke ne hallerde olurdu kimbilir. turkbayragi tüm askerlerin arasında allah seninde eşinin üzerinden elini çekmesin canım arkadaşım.
opuyorumnanaktan
kumsalım neden üzgünsün. dualara katılamayacağın içinmi. gülüm bugünleri bize gösteren rabbim inşallah daha iyilerinide gelecek yıl gösterecektir. lütfen içini rahat tut. hepimiz hepimizin duaları içerisindeyiz.
kızlar bu arada kızkardeşim 6 aylık hamile ve şekeri çok yüksek lütfen onada dua edelim
iyiyizcanımın içi olumunekankayizsmile
walla al benden de o kadar serpil ya. mısra ve sen ne iyi yaptınız bu topic için. allah razı olsun. hepinizi çooooooooooooook seviyorum.
MISRAAAAAAAAAAAAAAA SENİDE SEVİYORUM a.s.
iyiyim canım sen nasılsın ? işlerini hallettinmi ?a.s
kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bizi unutmayın
7 YASİN okudum eklerseniz sevinirim Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?