serpilciğim ne yapalım bugün öğlen halayını çekelim bakarsın birazdan kimse kalmaz mazallah ne dersin hadi halayın başına geççç
haftasonu kzıların çoğu olmazdı bugün bir tesadiff çoğu buradaydı hafta içi genelde yoğun oluruz bazan geyik bazan ilim bilim bazan halay adet gelincede halay çekeriz hamile kalıncada çekeriz .))))) biizm seansımızdır o rahatlarız
annem 53 yaşında menpoza girdi benim hormonlarımda özellkle fsh iyi olduğunu yaşımın çok üstünde olduğunu söylemişti dr lar ama ğpzt yeni testlerime bakıcamm ne var ne yok diye
bu gün kocacım işte.o yüzden buradayım.daha sizlerle ilk günüm devamı gelcek hepiniz çok iyisiniz neşe kaynağısınız sessiz sessiz takip ederdim sizleri suskunluğumu bozu verdim e iyi de ettim:)valla sancı çeke çeke sizlere yazıyorum.başka zaman da bu ağrı da geçmi yo.hissetmiyorum sanki
ben anesteziyle yaptırdım.uyandıktan sonra ağrım oluncada ağrı kesici istedim..oyuzden hiç bir sorun yaşamadım..
:))))) pek sesiz değildik aslında topicde yazmıyorduk bugün hahhahahahhahah senin ve yavuzgüray için hepimiz yazmaya başladık :)))
:))))) pek sesiz değildik aslında topicde yazmıyorduk bugün hahhahahahhahah senin ve yavuzgüray için hepimiz yazmaya başladık :)))
ay canlarım saolun yalnız bırakmadınız.opuyorumnanaktan
kaç senelik evlisin canım senin sorun ney di
çok teşekkür ederim cansınız ya
güle güleee ara ara uğra :))) cnm
kızlar ben çıkıyorum hepinize güzel bir gün diliyorum kendinize cici bakın her şey gönlümüzce olsun.ba baayy
aaaa gebiş sin ne güzel inşaallah kucağına almayı rabbim nasip eder.ay küçücük minicik tatlı şey. kurban olurum yaradana en büyük hediye. rabbim banada nasip etsin inşallah.amin.
yarın buradayım gelmemmiolumunekankayizsmile
Gidelim bari mısra bu teyzecikler bugün gok
bu saatte kimse yok tabi.zaten genelde akşam 8 den sonra pekkimse de olmuyo burda:).bir haftadır işlerimi bitiremedim valla.ama öğlen 2 de 3 te başlarsam iş yapmaya bitmez tabi.bide oruçlu yapınca işleri ister istemez yavaş yaplılıyo.sizle 1 haftadır doğru dürüst sohbet edemedim.bugün komşumun gelini doğum yapmıştı onun bebeğine bakmak için uğradım.ay ben hayatım da bu kadar çok saçlı doğan bi bebek daha görmedim.sanki sırf saçakannehirbide kalın bide siyah ki sormayın.ve annesinin de hiç mi hiç mide yanması vs olmamış.hani çok saçlı olunca ya da bebeğin saçlarının çıkacağı zaman annenin midesi yanar derler ya.işte bu yablış bi teori öğrenmil oldukufacık bişi di ama ya.3 kg.sarılık olmuştu 2 gündür küvezdeydi.şimdi iyi maşallah. nese muhtemelen siz buınları okurken ben uyuyo olcam.yarın 12 de ramazan hatmimizin duası var.hatmimiz bitmişti ama duasını kadir gecesi yapalım dedik.sizlere de dua edicem.sizde bana edin şu antidepresanalardan TAMAMEN kurtulayım da ben de bebiş yapayım:)ve bunu isteyeyim.sanki bi isteksizlik vardı bebeğe kaşrı bi ara bende de ondan öle diyorum.
ay ne çok yazdım bu ara da bi baktım da.nese ben çıkıyım bari de sahura kadar azcık ta olsa uyuyayım.öpüyürum hepinizi görüşürüza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?