Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu gün kocacım işte.o yüzden buradayım.daha sizlerle ilk günüm devamı gelcek hepiniz çok iyisiniz neşe kaynağısınız sessiz sessiz takip ederdim sizleri suskunluğumu bozu verdim e iyi de ettim:)valla sancı çeke çeke sizlere yazıyorum.başka zaman da bu ağrı da geçmi yo.hissetmiyorum sanki

annem 53 yaşında menpoza girdi benim hormonlarımda özellkle fsh iyi olduğunu yaşımın çok üstünde olduğunu söylemişti dr lar ama ğpzt yeni testlerime bakıcamm ne var ne yok diye

çok güzel benim anne tarafım erken giriyor menopoza ama yapılan tüm tahlillerim temiz çıktı hormonsal birşeyim yok eşimede bakıldı o da çok güzel ama anlaşılan yumurtanın kulpu yok tutunacak vah vah bir kulp takacam sonunda:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:))))) pek sesiz değildik aslında topicde yazmıyorduk bugün hahhahahahhahah senin ve yavuzgüray için hepimiz yazmaya başladık :)))

kaç senelik evlisin canım senin sorun ney di

3 yıl bitti canım..ben bi gebelik geçirdim.10 haftalıkken kalbi durdu.2.demede hamile kalmıştım.şimdi 8 aydır deniyoruz olmuyor..kürtajdan sonra rahimde tüplere problem olabiliyormuş oyuzden hsg çektirdim..bakalım hayırlısı artık

kızlar ben çıkıyorum hepinize güzel bir gün diliyorum kendinize cici bakın her şey gönlümüzce olsun.ba baayy

GÜLE GÜLE BİZ HER ZAMAN BURDAYIZ BEKLERİZZZkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaa gebiş sin ne güzel inşaallah kucağına almayı rabbim nasip eder.ay küçücük minicik tatlı şey. kurban olurum yaradana en büyük hediye. rabbim banada nasip etsin inşallah.amin.

iNŞALLAH ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN

yarın buradayım gelmemmiolumunekankayizsmile

PAZAR GÜNLERİ KİMSE OLMAZ AMA BELKİ BENİMLE KARŞILAŞABİLİRSİN.
ARKADAŞLARIMIZIN NEREDEYSE TAMAMI İŞYERİNDEN BAĞLANIYOR KLÜBE.

bu saatte kimse yok tabi.zaten genelde akşam 8 den sonra pekkimse de olmuyo burda:).bir haftadır işlerimi bitiremedim valla.ama öğlen 2 de 3 te başlarsam iş yapmaya bitmez tabi.bide oruçlu yapınca işleri ister istemez yavaş yaplılıyo.sizle 1 haftadır doğru dürüst sohbet edemedim.bugün komşumun gelini doğum yapmıştı onun bebeğine bakmak için uğradım.ay ben hayatım da bu kadar çok saçlı doğan bi bebek daha görmedim.sanki sırf saçakannehirbide kalın bide siyah ki sormayın.ve annesinin de hiç mi hiç mide yanması vs olmamış.hani çok saçlı olunca ya da bebeğin saçlarının çıkacağı zaman annenin midesi yanar derler ya.işte bu yablış bi teori öğrenmil oldukufacık bişi di ama ya.3 kg.sarılık olmuştu 2 gündür küvezdeydi.şimdi iyi maşallah. nese muhtemelen siz buınları okurken ben uyuyo olcam.yarın 12 de ramazan hatmimizin duası var.hatmimiz bitmişti ama duasını kadir gecesi yapalım dedik.sizlere de dua edicem.sizde bana edin şu antidepresanalardan TAMAMEN kurtulayım da ben de bebiş yapayım:)ve bunu isteyeyim.sanki bi isteksizlik vardı bebeğe kaşrı bi ara bende de ondan öle diyorum.

ay ne çok yazdım bu ara da bi baktım da.nese ben çıkıyım bari de sahura kadar azcık ta olsa uyuyayım.öpüyürum hepinizi görüşürüza.s.

canım benim evella kadir gecini kutluyorum okumuş olduğunuz hatimi rabbim kabul etsin sevabınıda bizlerde nail etsin canım benim yeğenimde öyle saçlı doğdu ama benim kızkardeşimde mide yanması çoktu birtenem bizler iyiyiz temizliğin bitmedi demekkii yani biter kendini yormadan yap canım bende şimdi Allah kabul ederse 41 yasin başlayacağım öğleden sonra ancak bitirebilirim canım inşallhh şu antideprsanlardan kurtulursun bebeğimm birazda senin istemen lazım onlardan kurtulmak için bende 2 yıl kullanmıştım ama kendiim bıraktım ara ara ihtitaç duysamda içmiyorum seni kocaman öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…