aranız da benim gibiçatlatma iğnesi olan varmı geceleri çok ağrım oluyo 31 ağustosta iğne oldum.acaba hamiş olabilirmiyim yoksa iğnemi beni böyle yaptı:uhm:
hayır canım kanamam dün gece bitti.şimdi çok nadir hafif bir leke oluyor.dün gece internette bir sitede bir doktora yazdım.kanamanın normal olduğunu yazmış.bugun de bitince doktorumu aramadım artık..
ben olmuştum sancıdan yürüyemez olmuştum doktor ilişki programı vermişti onu bile uygularken ne acılar çektim iki kez denedim baktım iğneye gerek kalmıyor yani kendisi çatlıyo yumurtam hiç gerek yok 86 tl hem moral olarak şartlanıyorsun öylemi böylemi hiç gerek yok eğer hormonların falan normalse hiç uğraşma takibini yaptır ama iğneyi olma 6 ay böyle dene en kolayı ben en azından öyle yapıyorum 15 aylık evliyim ben hemde 30 yaşındayım o yüzden sen daha çok gençsin biraz sabır ben moral buluyorum burda dualar menüler sohbetler halaylar ve hüzünler yani tam oratamına geldin
canım rahimflmini çektirmekle süper birşey yaptın inşallhh bu uğur getirir rahim flmi çekilenlerin çoğu hamiş kaldıı biide kızkardeşim zemuszemus
bu rahim filmi çok mu şart birşey ben çektirmedim aslında gerekli görürse çektirirdi diye düşünüyorum doktor sonuçta ücretli bir şey ama bakıyorum hsg den sonra gebelik dahamı kolay oluyor sanki öyle bir şey okuduydum kk da
bu rahim filmi çok mu şart birşey ben çektirmedim aslında gerekli görürse çektirirdi diye düşünüyorum doktor sonuçta ücretli bir şey ama bakıyorum hsg den sonra gebelik dahamı kolay oluyor sanki öyle bir şey okuduydum kk da
saol ebrar cım iyi ki varsınız ve ben iyi ki bura da yım dertleşecek arkadaşlara ihtiyacım vardı.
Ben özel bir hastanede çalışmıştım kadın doğum servisinde orada görevli arkadaş izindeydi bir kez hsg çekilirken izlemiştim çünkü doktorum çok acılı bir şey değil demişti öyleymiş ben de düşünüyordum ama birazda maddi yönden düşünüyorum 250 400 arası dediler antalya da fiyatları araşyırmadım malum manavgatta tek bir bayan kadın doğumcu var ve biraz maddi düşünüyorlar sanırım ama antalyada araştıracam aşılama öncesi iyi olacak
hayır canım kanamam dün gece bitti.şimdi çok nadir hafif bir leke oluyor.dün gece internette bir sitede bir doktora yazdım.kanamanın normal olduğunu yazmış.bugun de bitince doktorumu aramadım artık..
canım çatlma iğnesinden sonra 12ci gün kan testinde belli oluyor negatif veya pozitif o çektiğin sancılarda normalmi bilmeme ben bir kere kullandım yerlerde resmen süründüm o yüzden yumurta takibini bıraktım hormon testlerin yapılmışmıydı
AAAAA senanur sen çok gençsin ve yeni evlisin hiç canını sıkma çok zamanın var bebiş için
evet canım çok önmeli rahimi ve kanlları görüyor dr açıkı kapalımı sorun varmı minik kapanışalr varsa onlaruda ilaçlı tazyikli su basınçlı ilaçla açılıyor ve kolay gebelik elde edliyor
Yavuzguray ben özel hastanede 150 tl ye yaptırdım.Andeva Yıldız Hastanesi/Dr.Fatma SEda SOYLU tavsiye ederim
canım benimde tahlill sonuçlarım ve ultrason sonuçlarıma gerek görmemişti doktor
gerek görse isterdi .... ama rahminde tıkanıklık vs. olanlar için o filmden sonra daha kolay olduğu söyleniyor hamileliğin a.s
bizde öyle canım işte birnirimizin acısıyla tatlısıyla bi arada olmaya çalışırız zamanla sende kaynaşırsın bizle tanırsın hepimizi inş. güzel bi arkadaşlığımız olur :1hug:
SEnanur sen ne yazdın cnm bana?
Ben özel bir hastanede çalışmıştım kadın doğum servisinde orada görevli arkadaş izindeydi bir kez hsg çekilirken izlemiştim çünkü doktorum çok acılı bir şey değil demişti öyleymiş ben de düşünüyordum ama birazda maddi yönden düşünüyorum 250 400 arası dediler antalya da fiyatları araşyırmadım malum manavgatta tek bir bayan kadın doğumcu var ve biraz maddi düşünüyorlar sanırım ama antalyada araştıracam aşılama öncesi iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?