Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar kusura bakmayın daha yeni sizlerle sohbet ediyorum cvp yazmakta biraz zorlandım. bana ileti yazan lara nasıl kişisel olarak cvp göndercem . saftirikmiyim ne:)

aranız da benim gibiçatlatma iğnesi olan varmı geceleri çok ağrım oluyo 31 ağustosta iğne oldum.acaba hamiş olabilirmiyim yoksa iğnemi beni böyle yaptı:uhm:

ben olmuştum sancıdan yürüyemez olmuştum doktor ilişki programı vermişti onu bile uygularken ne acılar çektim iki kez denedim baktım iğneye gerek kalmıyor yani kendisi çatlıyo yumurtam hiç gerek yok 86 tl hem moral olarak şartlanıyorsun öylemi böylemi hiç gerek yok eğer hormonların falan normalse hiç uğraşma takibini yaptır ama iğneyi olma 6 ay böyle dene en kolayı ben en azından öyle yapıyorum 15 aylık evliyim ben hemde 30 yaşındayım o yüzden sen daha çok gençsin biraz sabır ben moral buluyorum burda dualar menüler sohbetler halaylar ve hüzünler yani tam oratamına geldin

hayır canım kanamam dün gece bitti.şimdi çok nadir hafif bir leke oluyor.dün gece internette bir sitede bir doktora yazdım.kanamanın normal olduğunu yazmış.bugun de bitince doktorumu aramadım artık..

canım rahimflmini çektirmekle süper birşey yaptın inşallhh bu uğur getirir rahim flmi çekilenlerin çoğu hamiş kaldıı biide kızkardeşim zemuszemus

al benden de o kadar benide çin işkencesine dönmüştü bir daha tövbe dedim benimde normal büyüyor ve kendi çatlıyor

canım rahimflmini çektirmekle süper birşey yaptın inşallhh bu uğur getirir rahim flmi çekilenlerin çoğu hamiş kaldıı biide kızkardeşim zemuszemus

bu rahim filmi çok mu şart birşey ben çektirmedim aslında gerekli görürse çektirirdi diye düşünüyorum doktor sonuçta ücretli bir şey ama bakıyorum hsg den sonra gebelik dahamı kolay oluyor sanki öyle bir şey okuduydum kk da

evet canım çok önmeli rahimi ve kanlları görüyor dr açıkı kapalımı sorun varmı minik kapanışalr varsa onlaruda ilaçlı tazyikli su basınçlı ilaçla açılıyor ve kolay gebelik elde edliyor

Ben özel bir hastanede çalışmıştım kadın doğum servisinde orada görevli arkadaş izindeydi bir kez hsg çekilirken izlemiştim çünkü doktorum çok acılı bir şey değil demişti öyleymiş ben de düşünüyordum ama birazda maddi yönden düşünüyorum 250 400 arası dediler antalya da fiyatları araşyırmadım malum manavgatta tek bir bayan kadın doğumcu var ve biraz maddi düşünüyorlar sanırım ama antalyada araştıracam aşılama öncesi iyi olacak

Yavuzguray ben özel hastanede 150 tl ye yaptırdım.Andeva Yıldız Hastanesi/Dr.Fatma SEda SOYLU tavsiye ederim

canım benimde tahlill sonuçlarım ve ultrason sonuçlarıma gerek görmemişti doktor
gerek görse isterdi .... ama rahminde tıkanıklık vs. olanlar için o filmden sonra daha kolay olduğu söyleniyor hamileliğin a.s
saol ebrar cım iyi ki varsınız ve ben iyi ki bura da yım dertleşecek arkadaşlara ihtiyacım vardı.

bizde öyle canım işte birnirimizin acısıyla tatlısıyla bi arada olmaya çalışırız zamanla sende kaynaşırsın bizle tanırsın hepimizi inş. güzel bi arkadaşlığımız olur :1hug:

aaaa aşılamdan önce muhakak çektir çok önmelii öyle acı macı abartıyorlar bende tırsmıştımm dr yalvardım aneztezi yapın diye dr benimle sohbet ede ede eded çektii hiç acı duymadım kanalrın güzell açıkk dedii bana hemennn

AAAAA senanur sen çok gençsin ve yeni evlisin hiç canını sıkma çok zamanın var bebiş için

canlarım bana da doktorum hsg öner di sonra tedaviye başlarız dedi bn de özel bi hastane de bi doktora göründüm ve o şimdilik gerek yok dedi klomen verdi bu ay ilk kez kullandım çatlatma iğnesi de oldum kasıklarım gece ağrıyor sabah pek bişey yok 4 gün dür böyle .hsg çektirmediğim için doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum hayırlısı ne diyim.

Yavuzguray ben özel hastanede 150 tl ye yaptırdım.Andeva Yıldız Hastanesi/Dr.Fatma SEda SOYLU tavsiye ederim

çok sevindim hemen telefon numarasını bulayım belkide bayramda hemen çektiririm çok teşekkür ederim allah razı olsun ben bir yıldır aynı doktora gidiyorum çok memnunum ama değişiklik iyi olacak kardeşim iki çocuğunu aynı doktorda doğum yaptı doktorlarımız aynı ama değişiklik iyi olacaak

inşaallah canım kendinden biraz bahset sene sizleri yakından tanımak istiyorum.

senanur canım inşallhh hayırlı sonuç alırsın sevinizriz hep beraber eğer negatif olursa bu flmi çektir önemli

ben burda(istanbul) 425 e yaptırdım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…