canlarım bana da doktorum hsg öner di sonra tedaviye başlarız dedi bn de özel bi hastane de bi doktora göründüm ve o şimdilik gerek yok dedi klomen verdi bu ay ilk kez kullandım çatlatma iğnesi de oldum kasıklarım gece ağrıyor sabah pek bişey yok 4 gün dür böyle .hsg çektirmediğim için doğrumu yaptım yanlışmı bilmiyorum hayırlısı ne diyim.
kendin den bahsedermisin demiş tin ve ben de yazmıştım . okumadın mı:?
senanur canım inşallhh hayırlı sonuç alırsın sevinizriz hep beraber eğer negatif olursa bu flmi çektir önemli
Okudum ve cvp verdim ya cnm.
GENÇSİN ZAMANIN VAR DEDİM :)
öyle yapıcam serpilcim 2 ay daha klomen kullancam bakalım bu ay gebe kalabilecemmi. du a edin bana çok istiyorum tabi en başta hayırlısı neyse o olsun diyorum.
ay bi de hamiş oluyomuşum aklımı kaçırırım galiba ilk sizler le paylaşırım sanırım evleneli hep yazdıklarınız la kendimi oyaladım öyle günler geçti. bu gün de birebir konuşmak istedim sizler le canlarım benim.
bence içinde hiç birşey kalmaması için çektir canım.acaba mı demektense için rahat ediyor.bendede hiç birşey çıkmadı ama iyiki çektirdim diyorum
öyle yapıcam serpilcim 2 ay daha klomen kullancam bakalım bu ay gebe kalabilecemmi. du a edin bana çok istiyorum tabi en başta hayırlısı neyse o olsun diyorum.
inşallhh canım rabbim o güzel haberini nasip etsin tatalım ben kendimden şimdilk hasetmeyeceğim canım :))) özel sektörde çalıyorum 41 yaş 20 aylık evliyim bu topiğin en kıtırıyımm
bebek yok mu :?
rabbim tüm isteyenler nasip etsin biz zaten her cuma burda dua ediyoruz yasin ve diğer duaları okuyoruz herkesler dua ediyorum rabbim kabul etsin cnmm
yok olmadı canım:1closedeyes:
ay ne kadar güzel hep bir yürek oluyosunuz demek artık ben de sizlerleyim.
inşallhh canım rabbim o güzel haberini nasip etsin tatalım ben kendimden şimdilk hasetmeyeceğim canım :))) özel sektörde çalıyorum 41 yaş 20 aylık evliyim bu topiğin en kıtırıyımm
iş :kafa tamircisi
işyeri :kamu
hamile 15 haftalık
çok korkuyorum gizem ya bi sorun varsa yıkılırım. 8 aydır olmuyo. yeni klomen tedavisine başladım. 2 ay sonra hsg bebiş olmazsa.ağrın oldumu oluyomuş diyolar tabi ondan da çekiniyorum. allahım bu ay olsun gelsin meleeğim.
çok kıtırmışsın hemşerim ama süpersin ya benim annem 40 yaşında menopoza girdiydi daha 10 senem var önümde o yüzden acelem ne yalan söyleyeyim ilk kez anneme çekmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?