bayanssulusmile buradız canemmmmmm nasılsınkızlar yine geldim bugün sizlere çok ihtiyacım var.nerelerdesiniz.
:çok :uhm:
kızlar yine geldim bugün sizlere çok ihtiyacım var.nerelerdesiniz.
kızlar yine geldim bugün sizlere çok ihtiyacım var.nerelerdesiniz.
benim gittiğim kliniğin dr si soruları yanıtlıyo bende buseden öğrendim :))) sorularınız sorun kızçelerrrr hadiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/373774-hamile-kalmam-icin-uygun-gunler-hangisi.html
evet bahçeci kliniğin dr si ben oraya gidiyorum ya canımmewtt bende anasayfadan bulmuştum dr gerçekten dimi :) kısa öz cvp veriyo
bende bayram sonra dr gitcem inşş takıbe düşünüyorum opuyorumnanaktan
yani yumurtlamadan sonra bir hafta içinde döllenme mi oluyo ?İmplantasyon (nidasyon) nedir? Ne zaman gerçekleşir?
İmplantasyon blastosist aşamasındaki döllenmiş yumurtanın rahmin endometrium adı verilen iç tabakasına tutunmasıdır. Yumurtanın döllenmesinden yedi gün sonra gerçekleşir.
7 gün müş buda
:icecream: ayyy çoo ilginçç hiç dikkat etmedim hep güzelim ya atlamışım demekki :))))))))))))Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu s araştırma, Newcastle Üniversitesindeki araştırmacılar tarafından yapılan bir tespit. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 260 kadın ve erkeğe gösterildi. Deneklere kadınların hangi fotoğraflarının daha çekici olduğu soruldu. Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler.
hakketn bazen aynaya baktığımda kendimi ogünlerde güzel buluyorum kaydirigubbakcemile3
yavfff yazıyorum sana gormuyosun iş güç takılıyorum canım herşeyi bıraktım canım senın dedğin gibi bayramdan sonra bakalım kısmet
dua okudum dedim eklermisin dedim 1 meryem dedim 1 fetih dedimm
:icecream: ayyy çoo ilginçç hiç dikkat etmedim hep güzelim ya atlamışım demekki :))))))))))))
yani yumurtlamadan sonra bir hafta içinde döllenme mi oluyo ?
ewt şekerim :roflol::roflol::roflol: ben çok çirkinim dermişim naniknanik
öyleymiş kaydirigubbakcemile5
izmir güzelimmm kaydirigubbakcemile
buse sen aslen izmirlimisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?