Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecim yani bazen yumurtlamıyomuyuz acaba allah korusun eyvahedigeldismile

ay ne bileyim nihalcim ben bu ayda olmazsa dr gidiyim diyorum tabıkı engel çıkmazsa iş yerinden sinir ya guclubacismile

ya kasıklarım ağrıyo şu an

loveli 24. gün dedi yumurtalama olmuş diye şimdide 38. gün diyo adet eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile

iyice karmançorman olduk yaaa benimde ara ara kasık ağrım var hala

ya benim btç yedim ya bide 9. gün dedi geçti 15. ve 17. gün de yarın olmalı geçerse 24. gün bekliycez dedi 38. gün oluyomuş ondan oyle demiş eyvahedigeldismile

busecim yumurtlama sorunu oluyo arada bizce bence oluyo ama çatlamıyo gibi her ay değil ama bazen bende gunu gunune oluyorum senin gibi

nihall senin 37. gün dimi hala gelmedi sana 36,. gün dememişmiydi bilmiyorumkismile

evet canım 36.günde olacaksın demişti naniknanik

busecim yumurtlama sorunu oluyo arada bizce bence oluyo ama çatlamıyo gibi her ay değil ama bazen bende gunu gunune oluyorum senin gibi

evet canım 36.günde olacaksın demişti naniknanik

inş cnm ya

zilll çaldıııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehir

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

cnm napıyon sen bakım konuşmuyosunn opuyorumnanaktan

dünden yemeklerim var

domates çorba

taze fasulye

kabak kızartma yoğurlu :) çok severim

şeyriye pilavı

hımm birde mısranın irmik lokum toplarından yaptımm tavsiye ederim güzel oluyo çay ve kahve ile miss misss teşekkurler mısrammmm

bende yemek ypok gene kaydirigubbakcemile3
dün semizotu yoğurtlu salata havuç salata
pilav
köfte vardı
bugün ne yapcam bilmiyorumkismile

irmik toplarını anlatsana cnm nasıl yaptın

oooooffffffffffffffff oooooooooofffffffffffffffffff kızzartma ve yoğurtlu gitti oruçcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bende yemek ypok gene kaydirigubbakcemile3
dün semizotu yoğurtlu salata havuç salata
pilav
köfte vardı
bugün ne yapcam bilmiyorumkismile

irmik toplarını anlatsana cnm nasıl yaptın

7 kaşık irmik

7 kaşık şeker

3 bardak süt

1 kremşanti

hind ceviz

kaynamaya başlayınca vanılya bir paket

bence teflon tencerede yap iyice koyu kıvama gele kadar pişir sonra soğumaya bırak iyice soğusun içine bir faket krem şantiyi dök toz halındeyken iyice yoğur canım ceviz buyukluğunde top yapıp hınd cevizine batır tadı lokum gibi olyo Şeniz

fatoş bekliyomupş eşi hastanedeymiş nihalcimm gelcek kk ya birazdan

hımmm okk saol canımmm

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, cimcimes53+, ebrar42+, fatosozel+, gunce, nhlkpr+, yavuzguray0757+

mşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…