kızlar selam ben geldim.
öncelikle kusura bakmayın bugün biraz gerginim o yüzden topiğe giremedim. tabi bu arada işlerimin yoğunluğuda başka bir bela.
eşim hastaneden aradı az önce tahliller yapılmış ancak sonuçları yarın verilecekmiş.
tomografi çekilmiş sonucu pazartesi alınacakmış. biraz iyiyim dedi ama benimi kandırıyor gerçektenmi iyi bilemiyorum henüz görmedim kendisini.
alt katta oturan komşum vardıya bebeği olmuştu ve yoğun bakımdaydı. o aradı bebek için bugün daha iyi demişler.
kızkardeşim bu ayın 24 doğum yapacaktı sezeryan. dün hanımefeni temizlik yapmış bugün kanaması olmuş. (çok kızdım ona ama içimden üzülmesin diye ona bir şey demedim) doktor bir daha kanaman olursa gel doğuma alıcaz demiş. şimdilik annem yanına gitti kardeşimde yatıyor dinleniyor
anlayacağınız bugünlerde sıkıntılar hep üst üste geldi allah beterinden saklasın.
Kadınların en fazla doğurgan oldukları döneme ait şöyle küçük formüller söz konusu: Adetin başladığı gün "1. Gün" olarak kabul ediliyor ve 28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13.- 15. gün arasında gerçekleşiyor, işte bu dönem en fazla doğurgan olunan zaman. Ancak kadınların tümü bu dönemde yu-murtlamıyor. Bazıları biraz daha önce veya sonra yumurtlayabiliyor. Bazıları da hiç yumurtlamıyor.
Unutulmaması gereken nokta şu! Yumurtlama problemleri olmasına rağmen kadınlar adet görebiliyor ve yumurtlama gücü aydan aya değişebiliyor. Yumurtlamanın olup olmadığı ultrason ya da kan testleriyle belirlenebiliyor.
Erkek spermi cinsel ilişkiden sonra yaklaşık 48-72 saat kadın vücudunda canlı olarak kalabiliyor, işte kadının en doğurgan olduğu bu zamanda, spermin de orada olması gerekiyor, bir de yeterli sperm bulunabilmesi için her gün yerine gün aşırı cinsel ilişkiye girilmesi.
Çünkü fazla sayıda cinsel ilişkide bulunmak erkeğin menisindeki sperm sayısını azaltıyor.
sende ne var canım yemek ?
Ebararrr cimcime hani menulerrr ??
kızlar selam ben geldim.
öncelikle kusura bakmayın bugün biraz gerginim o yüzden topiğe giremedim. tabi bu arada işlerimin yoğunluğuda başka bir bela.
eşim hastaneden aradı az önce tahliller yapılmış ancak sonuçları yarın verilecekmiş.
tomografi çekilmiş sonucu pazartesi alınacakmış. biraz iyiyim dedi ama benimi kandırıyor gerçektenmi iyi bilemiyorum henüz görmedim kendisini.
alt katta oturan komşum vardıya bebeği olmuştu ve yoğun bakımdaydı. o aradı bebek için bugün daha iyi demişler.
kızkardeşim bu ayın 24 doğum yapacaktı sezeryan. dün hanımefeni temizlik yapmış bugün kanaması olmuş. (çok kızdım ona ama içimden üzülmesin diye ona bir şey demedim) doktor bir daha kanaman olursa gel doğuma alıcaz demiş. şimdilik annem yanına gitti kardeşimde yatıyor dinleniyor
anlayacağınız bugünlerde sıkıntılar hep üst üste geldi allah beterinden saklasın.
kızlar valla bende dolma biberi ve makarna var ancak akşama eşim iş yemeğinde olduğu için bende kendime kapı buldum :)))))))))) evde yokum yani :))))))))
cokacimcoook cokacimcoook ohh bende yarın annemede arife günü de k.valideyim bayramda yokuz ya bayramlaşma yapalım hihoyyytkızlar valla bende dolma biberi ve makarna var ancak akşama eşim iş yemeğinde olduğu için bende kendime kapı buldum :)))))))))) evde yokum yani :))))))))
opuyorumnanaktan serpillllll bittimi işlerin canoo nasılsınyemeklerr yie yapıldıı :))))))
ohhh canım ne guzel tek mi gideceksin ?kızlar ben bayramda tatilde olucam nasipse onun için hiç birşey yamıyorum işini yaptığım bir otel var orda geçiricem biraz kafa dağıtayım
kızlar ben bayramda tatilde olucam nasipse onun için hiç birşey yamıyorum işini yaptığım bir otel var orda geçiricem biraz kafa dağıtayım
cokacimcoook cokacimcoook ohh bende yarın annemede arife günü de k.valideyim bayramda yokuz ya bayramlaşma yapalım hihoyyyt
opuyorumnanaktan serpillllll bittimi işlerin canoo nasılsın
sizinkiler yakın mı canım bayramın ilk gunu gidersin sen se sevgili k.valideneoh oh ii olur allah içine sindirsinn cnm
maşallahh valla kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq: allah kavuştursun canımmcanım yarında yoğunum bebbeğim bugün bitiii yalnız gideceğim eşim yarın yolcu
sizinkiler yakın mı canım bayramın ilk gunu gidersin sen se sevgili k.validene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?