Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar selam ben geldim.

öncelikle kusura bakmayın bugün biraz gerginim o yüzden topiğe giremedim. tabi bu arada işlerimin yoğunluğuda başka bir bela.

eşim hastaneden aradı az önce tahliller yapılmış ancak sonuçları yarın verilecekmiş.
tomografi çekilmiş sonucu pazartesi alınacakmış. biraz iyiyim dedi ama benimi kandırıyor gerçektenmi iyi bilemiyorum henüz görmedim kendisini.

alt katta oturan komşum vardıya bebeği olmuştu ve yoğun bakımdaydı. o aradı bebek için bugün daha iyi demişler.

kızkardeşim bu ayın 24 doğum yapacaktı sezeryan. dün hanımefeni temizlik yapmış bugün kanaması olmuş. (çok kızdım ona ama içimden üzülmesin diye ona bir şey demedim) doktor bir daha kanaman olursa gel doğuma alıcaz demiş. şimdilik annem yanına gitti kardeşimde yatıyor dinleniyor

anlayacağınız bugünlerde sıkıntılar hep üst üste geldi allah beterinden saklasın.

canım benim rabbim kötüüsnden korusun canım benim hepsi geldimi üst üste gelir blmiyormuusnn sabır de içinden inşalalhhhhhhhhhhhh hepsii su gibi düzelir araksı arkasına

bunları hepsii yalan her yolu denedikk hahhahahahahha hele şu 48 saate inanmıyorum amannnnnn sallama işler gibi gelmeye başaldı bunlar bana

sende ne var canım yemek ?

Ebararrr cimcime hani menulerrr ??

aslında doğruyu söylemek gerekirse ramazan gireli hiç yemek yapmadım annem sağolsun çoğunlukla hep ordaydım abim kardeşim dayımlar derken ramazan bitti bile bu akşamda abimdeyim eşim balık götürecek yengeme oda pişirecek yengem süper yemekler yapar sağolsun

fatoşcumm herşey üst üste gelmiş sabırlı ol canım mubarek gunde güzel haberler versin rabbım canımmmmm :teselli:

kızlar valla bende dolma biberi ve makarna var ancak akşama eşim iş yemeğinde olduğu için bende kendime kapı buldum :)))))))))) evde yokum yani :))))))))

kızlar valla bende dolma biberi ve makarna var ancak akşama eşim iş yemeğinde olduğu için bende kendime kapı buldum :)))))))))) evde yokum yani :))))))))
cokacimcoook cokacimcoook ohh bende yarın annemede arife günü de k.valideyim bayramda yokuz ya bayramlaşma yapalım hihoyyyt

kızlar ben bayramda tatilde olucam nasipse onun için hiç birşey yamıyorum işini yaptığım bir otel var orda geçiricem biraz kafa dağıtayım

kızlar ben bayramda tatilde olucam nasipse onun için hiç birşey yamıyorum işini yaptığım bir otel var orda geçiricem biraz kafa dağıtayım

oh oh ii olur allah içine sindirsinn cnm

cokacimcoook cokacimcoook ohh bende yarın annemede arife günü de k.valideyim bayramda yokuz ya bayramlaşma yapalım hihoyyyt

maşallahh valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…