Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah eşin ve bebeğinle birlikte

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar

burdayız canım hayırdır bi sıkıntımı var ?

nihallllllll sen napannnnn naniknanik

kızlar bekledim ama yazmadınız.size bahsetmiştim çatlatma iğnesi oldum diye bu gün 7 gün oldu sancılar giderek azalıyo. bn kan tahlili yaptırmak istiyorum bayramda şehir dışına çıkıcam acaba belli olurmu gebelik.

mısacımınnnnnn doom günümüymüşşşşş amanda amannnnnnn yeni yaşın inşşlah sana sağlık mutluluk bebek bol kazanç getrsin pamuklu pensesimm ...

canlarım haber vereyim istedim busecan ve nihal henüz adet olmadılar günleri geçti artık pzt inşallh hayırlı haberlerini alırız

hadi bakalım inş. bayram dönüşü herkesten iyi haberler alırım da iş başı yaparken iyi moral olur banada ben adet tarihimi bilmediğimden bu bekleyenler kategorisine hiçbir zaman giremicem sanırım

hadi bakalım inş. bayram dönüşü herkesten iyi haberler alırım da iş başı yaparken iyi moral olur banada ben adet tarihimi bilmediğimden bu bekleyenler kategorisine hiçbir zaman giremicem sanırım

canım benim hiç bekleme canım beklememek daha güzel biz bekleyenler gurubunda olanlara ne olduki sanki yine bir kaç arkadşımız şükür hamile kaldı seninde beklemeden gelir inşallhh meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…