Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan35+, cimcimes53, fatosozel+

günaydın şkerler herkesler nasılmış bakalım

güzel bi hafta diliyorum herkese....a.s.

canım bayada geçti adetin sanırım bi kan testi yaptır artık istersen tekrarladınmı idrar testini ?? hadi hayırlısı inş hamilesindir ......

busecim inşallah gecikme değildir bebektir.
inş fatoşcum idrarda yaptım dün akşam negatif çıktı ama acayip göğüslerim acıyo uçları özellikle

canım bayada geçti adetin sanırım bi kan testi yaptır artık istersen tekrarladınmı idrar testini ?? hadi hayırlısı inş hamilesindir ......

inş cnm kan testi yağptırcam sonra yoksa konuştum eşimle dr gitcez dediğim anlattım ya erkek dr takıbe gitcem yumurtalama için sanırım eşimde testini vercek uzlaşma sağladık gibi opuyorumnanaktan
bayramda abımlerde ve kardeşimde bebeklerle çok ilgilendi sanırım sabırsızlandı oda merakla bekliyo tamam olmazsa hemen gidelim dedi dr çok sevindim

17. gün ise 36,2 çıkmıştı 27. gün düşüş olmuş 10. gün olur ya yerleşme için 8 gün olmuş oluyo idarar da çıkması lazım değilmiki yaaa
ama loveli 24. gün ise 38. güne bekleriz dedi ama ben kan vercem inş yarın gideyim de baya sarktı ekime sarkacak bu iş kaydirigubbakcemile3

buna çok sevindim busecim ama inş bu gecikme değilde bebiştir sende uğraşmassın ama vardır herşeyde bi hayır eşinin olumlu bakmasına sevindim ......

iyiyim canım bi sıkıntı yok sen nasılsın eniştemiz nasıl oldu merak ettim

iiyim tatlım bi test yapsana yaa sendemi çatlatıcaksın bizi ... kaydirigubbakcemile

yaptım dün akşam negatif çıktı ya ucuz testlerden almıştım ama çıkar herhalde artık dimi
göğüslerim çok acıyo bayram boyunca onları çektim uçları yanları rahim ağzım yumuşak ve kaygan ama test negatf kaydirigubbakcemile3

kimsenin haberi yok sanırım bende merak ediyorum valla ???????

off ya ne bu allah aşkına eylülde yattı bitti bu ayda bakk offff offf şansım yok yaaa
30. güne çekti grafik ne saçma 45. gün regl diyo o kadar ilaç içtim yanı ne düzensizlik bu anlamadım yaa
kağan kocatepe dineldim dün nette buldum beyindeki düşünceler adet gecikmelerine neden oluyomuş bende de oyle oluyo sanırım yaaa dr daha öncede demişti nasıl düşünmüyim nasılllllllllllllllllllllllllll allahım yardım et artık lütfen yaaa

evet canım düşünmektek sıkıntı stresten de gecikme olabiliyo düşünmemeye çalış diyecem ama zor biliyorum allah yardımcımız olsun vardır herşeyde bi hayır sen bi dr a git istersen .....

evet canım düşünmektek sıkıntı stresten de gecikme olabiliyo düşünmemeye çalış diyecem ama zor biliyorum allah yardımcımız olsun vardır herşeyde bi hayır sen bi dr a git istersen .....

gitcem canım çalışınca elin yanında istediğin gibi gidemiyosun iznim var onu kullancam belkide yarın sabahtan giderim kan vermeye devlete yada öğleden sonra artık bilmiyorum beynim durdu valla sıkıldım 30. güne çekti ya bu 5. gün kanda çıkarmıkı acaba zaten yok bişeyde ama gğüslerim acayip acıyo özellikle uç kısmları boshayallersmile

işte geldimmm burdayımmmmmm

kızlar arife gecesi regli oldum :))))) ve yola çıktım çok güzel bir tatil geçirdim tamponla idare ettim yuzdum güneşlendim gezdim çok güzeldi herşey kafanı resmen boşalttım :)) geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir çokk özledim sizleri valla bu gun herkez gibi bende yoğunum kahvaltı bile edemedim ( ara ara girerim yine mucksssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…