Ben birazdan memlekete gitmek üzere yola çıkıyorum dostlar hepinizi kocaman öpüyorum
ve arkadaşlar artık ben çok yoruldum.çok uzun bir süre buradan ayrılıyorum.herşey üstüste geldi.Allahın sınavından güzel bir şekilde çıkarım inşallah...rabbim herşeyin hayırlısını versin..sizleri çok özleyceğim ama umarım beni anlarsınız.sizleri çok ama çok seviyorum.rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın..
yok canım olmadım eyvahedigeldismile
Ben birazdan memlekete gitmek üzere yola çıkıyorum dostlar hepinizi kocaman öpüyorum
ve arkadaşlar artık ben çok yoruldum.çok uzun bir süre buradan ayrılıyorum.herşey üstüste geldi.Allahın sınavından güzel bir şekilde çıkarım inşallah...rabbim herşeyin hayırlısını versin..sizleri çok özleyceğim ama umarım beni anlarsınız.sizleri çok ama çok seviyorum.rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın..
wenharcım nasılsın canım umarım iyiisndir kocaman öpüyorum iyi bayramlar
ALLAH bugünümüzü aratmasın.çok şükür iyiyim.ay yaşlı teyze ve amcalar gibi konuştum ama yaşanmışlıklar dertler sıkıntılar böle dedirtiyomuş insana.ilacımı yaklaşık 10 gündür hiç içmiyorum zaten hafta da 2 güne inmişti artık onu da almıyorum.psikolojikmen beni bazen zorluyo.meğerse duygusal bi bağ oluşmuş ilaçlarla aram dakaydirigubbakcemile3
sen nasılsın umarım yolundadır herşey.eşin gitti mi tayin yerine.bayramı birlikte geçirmişsinizdir inş.hayırlı bayramlar cnm ailene ve sana
canım benim yaş değil yaşananlar önmelidir bende hep bunu söylerim bunu bilirim evet eşim gitti bayrmaı beraber geçiremedik ben zaten onun yokluğuna alışığım sorun olmuyor bende yardım almak istiyordum inatla kendim aşarım diyordum bakalım belki bir yardım alırım canım şimdilşk inatla geçiyor günlerim bebeğim tek problemim var nasıl klo alacağım ona takıldım kaldım bayramdan sonra bir besi programı yapmam lazım ahhahahhahahahah en az 8 koya ihtiyacım var neyse pekmez bal siparişleri verdim bayramdan sonra elime geçer bunlar :))))) 8klo alırsam ben kendimi süper hissedeceğim ama şuan iyi hiisetmiyorum canım:umursamaz::umursamaz: kocaman mucuxxxxxxxxxxx
ay ne diyosun benim de 8 kg vermeye ihtiyacım var.ay şu klasik espiriyi yuapcam banane.sana veriyim mi 8 kg mukaydirigubbakcemile3ah ahh ya ne kadar şanslısın.millet 8 kg veriyim der veya 10 kg 15 kg sen ahh bi alsam diyosun.bu bi lüks çoğu insana göre iyi değerlendirkaydirigubbakcemile3
merhabalar öncelikle hepinizin bayramı mübarek
olsun..Allah hayırlı güzel bir bayram geçirmenizi nasip etsin inşallah..serpilim kırmızılar gelmiş.Allah hayırlısını versin..
pazartesi rahim filmi sonuçlarımı aldım ve çok kötüyüm..sağ tarafta rahimde dolum gözlendi yani rahimde tüpe yakın kısımda birşey var polip miyom veyaa en güçlü ihitmallede yapışıklık.tekrar histeroskopi yapılması gerekiyormuş.ve herhangi bir yerde yapılması rahimde delinmeye yol açıyormuş..ve delinme olursa hepimiz biliyoruzki bir daha çocuk sahibi olamayacağım..Allah herşeyin hayırlısını versin..istanbulda yaptıran varmı?yada önerdiğiniz bir doktor?
inş hakkında hayırlısı ne ise o olsun.burda olmamak sana iyi gelecekse olma.ama burayı da unutma.kendine dikkat et.ALLAH' emanet ol
umarım hala olmamışsındır:)
Ayyy nihal çokkk merak ettim son durumunu
mısracım doğum günün kutlu olsun.sağlıklı sıhhatli eşinle ve bebeğin le nice mutlu umutlu yıllara inş.hayırlı yolculuklar bu arada
Teşekkür ederim cnm
kızlar hepinizin bayramı da mübarek olsun.ALLAH nice bayramlara sağlık sıhhatle ulaşmayı nasip etsina.s.
sağlık,mutluluk huzur ve neşe dolu nice bayramlar arkadaşlar...
hepinize kucak dolusu sevgiler..
oğlumla yazlıktayız ama hava serin yüzemedik olsun buna şükür dinleniyoruz biz de bol bol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?