işte geldimmm burdayımmmmmm
kızlar arife gecesi regli oldum :))))) ve yola çıktım çok güzel bir tatil geçirdim tamponla idare ettim yuzdum güneşlendim gezdim çok güzeldi herşey kafanı resmen boşalttım :)) geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir çokk özledim sizleri valla bu gun herkez gibi bende yoğunum kahvaltı bile edemedim( ara ara girerim yine mucksssssssss
beybiiiiiiiiiiiiiiiii kaçıncı gundesin canım kanda 1 gun geçse bile çıkıyogitcem canım çalışınca elin yanında istediğin gibi gidemiyosun iznim var onu kullancam belkide yarın sabahtan giderim kan vermeye devlete yada öğleden sonra artık bilmiyorum beynim durdu valla sıkıldım 30. güne çekti ya bu 5. gün kanda çıkarmıkı acaba zaten yok bişeyde ama gğüslerim acayip acıyo özellikle uç kısmları boshayallersmile
39.gün canım ohaoldumsmileohh şükür kurtulmuşsun nihalcim yaa stresinden kaçıncı günü oldun ??
39.gün canım ohaoldumsmile
kızlar arife gecesi regli oldum :))))) ve yola çıktım çok güzel bir tatil geçirdim tamponla idare ettim yuzdum güneşlendim gezdim çok güzeldi herşey kafanı resmen boşalttım :)) geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir çokk özledim sizleri valla bu gun herkez gibi bende yoğunum kahvaltı bile edemedim( ara ara girerim yine mucksssssssss
hayırlısı canımbi bu aya nasip olsun inş ....
busede rahatlasın en kısa zamanda inş bebek haberi alırız ama yoksada regl olsunki rahatlasın ....
ewt cnm ya valla stres oluyo insan yarına devlete gitcem sabahtan 30 tl veremiycem valla şimdi hep veriyorum boşa zaten idararda çıkmadı kan garanti olsun diye olmazsa forlutal alıp getircem regl mi 3. gün hormon tahlılı sonuçları aldığım gibi özel dr buldum hemen ona takıbe gitcem
gitcem canım çalışınca elin yanında istediğin gibi gidemiyosun iznim var onu kullancam belkide yarın sabahtan giderim kan vermeye devlete yada öğleden sonra artık bilmiyorum beynim durdu valla sıkıldım 30. güne çekti ya bu 5. gün kanda çıkarmıkı acaba zaten yok bişeyde ama gğüslerim acayip acıyo özellikle uç kısmları boshayallersmile
dr gitcekmisin ???
Nihalcim hoşgeldin cnm tatilinin iyi geçmesine çokk sevindim
hayırlısı canımbi bu aya nasip olsun inş ....
busede rahatlasın en kısa zamanda inş bebek haberi alırız ama yoksada regl olsunki rahatlasın ....
inş cnm yaahadi hayırlısı bakalım canım inş emeklerin boşa çıkmaz bu sefer .......
gitcem fatoşşşş inşşsenin adına çok sevindim nihalcim. tatilden sonra insan kendini çok iyi hissediyor
busecim artık bir doktora görünmenin vakti geldi bence
bende hastalanmadım daha ama bişey yoktur doğru düzgün bişey yapmadık biliyosun :))))))))
bi hastalansam bende dr a gidecem hatta belki yarın giderim hastlanmadan bakacam artık ...
inş cnm yaa
gitcem fatoşşşş inşş
kaç gün geçtibilmiyorumkismile
canlarım ben geldimm
busecan bebeğim stresten gecikme olmuş galiba idrar testleri negatifse kanda bence negatif olur biran evevl adet olsanda dr gitsen bebeğim
cimcime zaten bu ay senden çok umutlu değiliz ama bundan sonraki ay artık bekleme moduna geçeceüğğizz
fatoooo canoımm enişte nasıl oldu gülüm inşallhh iyiidr
mısracım herşey yolunda şükür umarm hepimiz çok ama çok iyi oluruz
niahl,imm kafanı boşalttığına sevindim tatil bir harikadır canım sende bir dr görünmende fayda var
herkese slm.nasılsınız bakalım.ben iyiyim.ilaçsız bu 12.günüm.gerçi 1 aydır hafta da sadece 2 gün içiyodum ama psikiyatristime göre o 2 günü bile bırakabilmenin psikolojim de çok büyük önemi varmış.şimdi çok sıkılır ve bunalırsam sarı kantaron çayı içiyorum iyi geliyor.
uzun zamandır rüyam da annemi görmüyodum.onu gördüm bu gece.(annem 6 yıl önce öldü) bana ayşe hamileymiş diyo onun 2 tane yokmu çocuğu diyom var diyo.nie yaptı ki diyorum bişi demiyo. sadece diyo ki "bizim kız daha dursun" diyo:)
herkese slm.nasılsınız bakalım.ben iyiyim.ilaçsız bu 12.günüm.gerçi 1 aydır hafta da sadece 2 gün içiyodum ama psikiyatristime göre o 2 günü bile bırakabilmenin psikolojim de çok büyük önemi varmış.şimdi çok sıkılır ve bunalırsam sarı kantaron çayı içiyorum iyi geliyor.
uzun zamandır rüyam da annemi görmüyodum.onu gördüm bu gece.(annem 6 yıl önce öldü) bana ayşe hamileymiş diyo onun 2 tane yokmu çocuğu diyom var diyo.nie yaptı ki diyorum bişi demiyo. sadece diyo ki "bizim kız daha dursun" diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?