(3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) fatosozel, cimcimes53, serpil02507
serpil misafirimiz var
patron var yazamıyorumm
38.gün bekliycem loveli öyle dedi serpilcim ateşim 36,5 da 5 gündür rahim ağzım yumuşak ve kaygan, göğüslerim acıyo uçları ve şişti kahve kısımları durumum bu:kedi:
slm kızlar nasılsınız canlarım
geçmiş bayramınız mubarek olsun nete giremedim
karaciğer enzimlerim yüksek çıktı işyerinde yediğim
iyi yıkanmamış sebzeden hepatit a geçirmişim
şimdi biraz daha iyiyim 2 hafta sonra yine konrol var
sizler nasılsınız var mı güzel haberler
cimcimes53, ebrar42, nhlkpr, serpil02507
nasılsınız kızlarrr
kızlar,
karnımda ağrı ve koyu kahve kanama gibi akıntım var
saat 5 e randevu aldım dr dan ne olur dua edin kötü bişey olmasın şunun şurasında ne kaldı ki..Allahım sen büyüksün..
cimcimeeeeeeee canım ayyy kızlardan hiç güzel haber gelmiyor bu akşam biraz okuyalım bari
inşallah canımm buara hepimizin dengesi bozuldu kısa zamanda umarım toparlanırız bayanssulusmileokuyalım canım inş vaktim olursa bende okurum biara yarına herkesten güzel haberler gelsin inş...
http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/ozel-d...am-ediyor.html (Görümcem ömrümü yedi bitirdi ! Skandal serisi devam ediyor ...)
arkadaşlar eti browni kampanyası devam ediyo desteklerinizi bekliyoruz..
bu ne kızlarrr ?:1ninca::1ninca:
bekle canım stres yapma olucağı varsa olsun bari :)) inşallah olmaz tesadufte olsa tutar belli mi olurvalla nihalcim bende anlamadım ...
bide kızlar ben normalde her ay aynı tarihte 1-2 günlük oynamayla regl olurum o da fazla değil geciktim dedim ya ondan yazıyorum gerçi zaten bu ay bi umudum yokta netteki hesaplayıcıya göre ayın 15i diyo regl günü yani daha iki gün varmış :))))))))))
iyi canım yoğun herkez ara ara giriyoruz sen napıyosunkızlar nabersiniz.
bekle canım stres yapma olucağı varsa olsun bari :)) inşallah olmaz tesadufte olsa tutar belli mi olur
kızlarr kimseler yok ama açınca görürsünüz iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada iyi akşamlar tatlımkızlarr kimseler yok ama açınca görürsünüz iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?