Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

patron var yazamıyorumm
38.gün bekliycem loveli öyle dedi serpilcim ateşim 36,5 da 5 gündür rahim ağzım yumuşak ve kaygan, göğüslerim acıyo uçları ve şişti kahve kısımları durumum bu:kedi:

canım umutlandırmak istemem ama belirtilerin çok iyi sadece testinin negatif olması ilginç ne kadar bekliyeceksin ?

çok geçmiş olsun zeytincim dikkat et yediklerine mumkunse evde kendin hazırlayıp yanına al

kızlar,
karnımda ağrı ve koyu kahve kanama gibi akıntım var
saat 5 e randevu aldım dr dan ne olur dua edin kötü bişey olmasın şunun şurasında ne kaldı ki..Allahım sen büyüksün..

canımmm korma havalardan üşütmüşsundur denıze çok sık girdin bu ara iyi habaerlerle gel inşallah dualarımız seninle

serpilcimmm sen neler yaptın canım nasıl geçti bayramın eşin ne zaman gelicek ?

kumsalcımmmm hala heber vermedin bize çok merak ediyorum seni (

tualina umarım sende iyiseindir arada bize haber verseniz keşke (

efnanimm ümreden dönmedi mi acaba ?

ahseni sabah gördum ama denk gelmedik ponponummm opuyorumnanaktan

fatoşcum ateş aslında kandaki mikrop işareti yani vucutta iltahap falan varsa olabilir yakın zamanda ameleyat olmuştu yeterli antibiotik almadı mı acaba ?

kızlar geldim pc başında değildimm

niahlim iyim idare ediyorum balım ne olsun iş güç vs vs vs ben hiç birşey yapmıyorum belkide çok şey yapıyorum nedir çözmüş değilim ama genel anlamda oldukça iyiyim

valla nihalcim bende anlamadım ...

bide kızlar ben normalde her ay aynı tarihte 1-2 günlük oynamayla regl olurum o da fazla değil geciktim dedim ya ondan yazıyorum gerçi zaten bu ay bi umudum yokta netteki hesaplayıcıya göre ayın 15i diyo regl günü yani daha iki gün varmış :))))))))))

bekle canım stres yapma olucağı varsa olsun bari :)) inşallah olmaz tesadufte olsa tutar belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…