Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcime sevgili asistanımız adetin ne oldu bu aralar artık günün merak ediyorumm bebeiş

valla serpilcim daha olmadım ama eli kulağında sanki ama yinede bilemiyorum tabi bebek için ümitli değilim oyuzden kırmızıları bekliyorum dün dr gittim zaten yarın sonuçlarım çıkacak bakalım neler olacak herşeyin hayırlısı ama geçen ay gibi gecikme olmasın ya 8 gün geçmişti geçen ay ....

hayırlısı canım hangi tahlilleri yaptırdın ?

hayırlısı canım hangi tahlilleri yaptırdın ?

ben genel muayene olmaya gittim canım gebelik öncesi tahliller varmış onları yaptırdım ben muayene ve smear için gitmiştim diğerlerinide yaptı dr.

kan sayımı
idrar tetkiki
kızamıkçıkla ilgili testler
açlık kan şekeri
toksoplazma

bunları yaptı sanırım canım isimlerini tam hatırlamıyorum ama :))) idrar ve kan verdim bide smear için örnek yarın öğleden sonra alacam sonuçlarımı 3 ten sonra yazarım sonuçlarımı ...

ewt cnm cım netten bakıyorum hala girmemişler negatif çıkarsa da sonucu al gel dedi dr pozitifse ultroson isteriz hemen dedi
ama negatif çıkar bence olmadı bu ay ekime inşş dr takıbıyle opuyorumnanaktan
ümitsiz olma hemen süprizzzz olur inşallah çok heyecanladım şimdi hemen haber ver tamam mı merakta bırakma

inş hayırlı sonuçlar verirsin cnm bize opuyorumnanaktan

sonuçlarında sorun olduğunu sanmıyorum alınca yaz sen bakalım yinede :)) prof oldukya sempatiksalakcinni

kaç gün geçti buse adetin de test yaptırdın.ara ara uzak kalıyorum ya kaçırıyorumbir sürü şey.ebrar nerde kızlar.

sonuçlarında sorun olduğunu sanmıyorum alınca yaz sen bakalım yinede :)) prof oldukya sempatiksalakcinni

nihal yumurta takıbı kaçıncı günü başlıyo ???

kaç gün geçti buse adetin de test yaptırdın.ara ara uzak kalıyorum ya kaçırıyorumbir sürü şey.ebrar nerde kızlar.

38. gündeydim cnm

test yapmayı çok isterim ama artık o tek çizgiyi görüp gözyaşı dökmek istemiyorum bekleyecem zaten artık takmıyorum ne yapayım allahım vereceği zamanı bilir 18 ne kadar bekleyecem aslında iş yerimin tam karşısında özel bir hastane var gözüm dalıp gidiyor ama yooooook

canım kaç gün geçti senin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…