Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan, kumsal, serpil, ahsen,nihal,ebrar bir süre kayboluyorum. işlerim çok yoğun sonra yine uğrarım. hepinizi çok öpüyorum. a.s. hepinizi çok seviyorum. :1hug: ben gelene kadar beni unutmayın :tomato:

kızlar bende işime bakayım patron gene :jeyyar: çok öptüm kaçıcam size arada kaydirigubbakcemile3

kızlar gitmeden şunuda paylaşıp öyle gideyim.

her gün 100 kere (esasen sabah namazından sonra kıbleye dönüp) LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKÜL HAKKÜL MÜBİN. okuyunca rabbim evinizdeki rızkınızı bollatırır.

ben oturuken, iş yaparken, yemek yaparken yani aklınıza gelen her zamanda sürekli dilimdedir söylerim. bilmek isteyenler olabilir diye düşündüm.

senın okuyan dillerini sevsinlerrrr

kızlar ne dikkatimi çekti hepimiz maşallah çok inaçlıyız çok mutlu oldum olumunekankayizsmile

busecan, kumsal, serpil, ahsen,nihal,ebrar bir süre kayboluyorum. işlerim çok yoğun sonra yine uğrarım. hepinizi çok öpüyorum. a.s. hepinizi çok seviyorum. :1hug: ben gelene kadar beni unutmayın :tomato:
tamam bitanem hadi kolay gelsin sana kuzum hiç unuturmuyuz opuyorumnanaktan
kızlar bende işime bakayım patron gene :jeyyar: çok öptüm kaçıcam size arada kaydirigubbakcemile3
tamam busecim sanada kolay gelsin her zamna bekleriz

çok güzel teşekkür ederima.s.

senın okuyan dillerini sevsinlerrrr

kızlar ne dikkatimi çekti hepimiz maşallah çok inaçlıyız çok mutlu oldum olumunekankayizsmile

nihalimm inanç olmadan huzur olmaz inaç olmadan başarı olmaz inaç olmadan ruh sağlığı olaz ruhumuz gıdsız kalır fesatlaşır kalbimiz çirkinleşir iannamak kadar güzel birşey yok rababim kötü ve art niyetli indsanlardan koruusn bizii aminnnnnnnnnnnnnnnn kalşbi fesat olanlardan koruusn özellikleeeeeee

kızlar bende yemeğe gidiyorum bu gun eşim oruçlu ben cesaret edemedim tutmaya bozağımdan geçmez şimdi o açken :sinifsinif:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok doğru çok aminnnnnnnnnnn serpilcimmm
kızlar bende yemeğe gidiyorum bu gun eşim oruçlu ben cesaret edemedim tutmaya bozağımdan geçmez şimdi o açken :sinifsinif:

afiyet olsun canım allah kabul etsin

Allah kabul etsin Serpilim
biliyorsun ben kadir gecesi doğmuşum göbek adım da kadriye
rahmetli dedem de kadir gecesi ölmüş ben doğduğumda babannem ağlamış ey yüce Allahım bir kadir gecesi kocamı aldın bir kadir gecesi bana torun veriyorsun diye..böyle mübarek gecelerde çok duygulanırım ben hepiniz için dua edeceğim Allahımm anne olmak isteyen tüm iyi kalpli arkadaşlarımın dualarını kabul et hayırlı evlatlar ver onlara diye..Amin.

selam kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun...rabbim bu gecenin hürmetine sağsağlim hayırlısı ile meleklerimizi yollasın tüm isteyen kullarına ve bizlere...

serpilciğim ne güzel tarif etmişsin yüregine sağlık arkadaşım...

sezenim biliyorum o güzel gecede dünyayya geldiğini ama çok ilginç bir hikayesi varmış rahmetli nur içinde yatsın dedini rabbim alırken seni gönderiyor işte yüce mevlam kuluna ne verirse versin hesaplayarak veriyor onun için derlerya rabbim kaldıramayacğı yükü kuluna vermezmiş senin güzel duşlarını rabbim kabul etsin kivimide rabbim korusun aminnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun...rabbim bu gecenin hürmetine sağsağlim hayırlısı ile meleklerimizi yollasın tüm isteyen kullarına ve bizlere...

canım hoşgelsdin senin yerğine sağlık canım benim yarın öğlen arası dua edeceğiz 41 fetih dağıtıkk canım sen yoktun ama okumak istersen oku canım bu gecelerin hurmetine rabbim gönüllerimizn muradını versin umarım iyisndir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…