busecan, kumsal, serpil, ahsen,nihal,ebrar bir süre kayboluyorum. işlerim çok yoğun sonra yine uğrarım. hepinizi çok öpüyorum. a.s. hepinizi çok seviyorum. :1hug: ben gelene kadar beni unutmayın :tomato:
evet ya mısradan 2 gündür haber alamıyoruz. bende merak ediyorum.mısrayı araryım ben dur bakalımm
tamam bitanem hadi kolay gelsin sana kuzum hiç unuturmuyuz opuyorumnanaktanbusecan, kumsal, serpil, ahsen,nihal,ebrar bir süre kayboluyorum. işlerim çok yoğun sonra yine uğrarım. hepinizi çok öpüyorum. a.s. hepinizi çok seviyorum. :1hug: ben gelene kadar beni unutmayın :tomato:
tamam busecim sanada kolay gelsin her zamna beklerizkızlar bende işime bakayım patron gene :jeyyar: çok öptüm kaçıcam size arada kaydirigubbakcemile3
kızlar gitmeden şunuda paylaşıp öyle gideyim.
her gün 100 kere (esasen sabah namazından sonra kıbleye dönüp) LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKÜL HAKKÜL MÜBİN. okuyunca rabbim evinizdeki rızkınızı bollatırır.
ben oturuken, iş yaparken, yemek yaparken yani aklınıza gelen her zamanda sürekli dilimdedir söylerim. bilmek isteyenler olabilir diye düşündüm.
senın okuyan dillerini sevsinlerrrr
kızlar ne dikkatimi çekti hepimiz maşallah çok inaçlıyız çok mutlu oldum olumunekankayizsmile
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnihalimm inanç olmadan huzur olmaz inaç olmadan başarı olmaz inaç olmadan ruh sağlığı olaz ruhumuz gıdsız kalır fesatlaşır kalbimiz çirkinleşir iannamak kadar güzel birşey yok rababim kötü ve art niyetli indsanlardan koruusn bizii aminnnnnnnnnnnnnnnn kalşbi fesat olanlardan koruusn özellikleeeeeee
kızlar bende yemeğe gidiyorum bu gun eşim oruçlu ben cesaret edemedim tutmaya bozağımdan geçmez şimdi o açken :sinifsinif:
çok doğru çok aminnnnnnnnnnn serpilcimmmnihalimm inanç olmadan huzur olmaz inaç olmadan başarı olmaz inaç olmadan ruh sağlığı olaz ruhumuz gıdsız kalır fesatlaşır kalbimiz çirkinleşir iannamak kadar güzel birşey yok rababim kötü ve art niyetli indsanlardan koruusn bizii aminnnnnnnnnnnnnnnn kalşbi fesat olanlardan koruusn özellikleeeeeee
kızlar bende yemeğe gidiyorum bu gun eşim oruçlu ben cesaret edemedim tutmaya bozağımdan geçmez şimdi o açken :sinifsinif:
nihalimm inanç olmadan huzur olmaz inaç olmadan başarı olmaz inaç olmadan ruh sağlığı olaz ruhumuz gıdsız kalır fesatlaşır kalbimiz çirkinleşir iannamak kadar güzel birşey yok rababim kötü ve art niyetli indsanlardan koruusn bizii aminnnnnnnnnnnnnnnn kalşbi fesat olanlardan koruusn özellikleeeeeee
Allah kabul etsin Serpilim
biliyorsun ben kadir gecesi doğmuşum göbek adım da kadriye
rahmetli dedem de kadir gecesi ölmüş ben doğduğumda babannem ağlamış ey yüce Allahım bir kadir gecesi kocamı aldın bir kadir gecesi bana torun veriyorsun diye..böyle mübarek gecelerde çok duygulanırım ben hepiniz için dua edeceğim Allahımm anne olmak isteyen tüm iyi kalpli arkadaşlarımın dualarını kabul et hayırlı evlatlar ver onlara diye..Amin.
selam kızlar..hepinizin kandili mübarek olsun...rabbim bu gecenin hürmetine sağsağlim hayırlısı ile meleklerimizi yollasın tüm isteyen kullarına ve bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?