hpt_honey benimda müşterim bahçesinden korkutelndeki bahçeden vişne toplamış bana getirmiş sağolsun çok ekşii ayy ağzım buruş buruş oldu :)) birde salata yani ne diyorlar hormonsuza botanikmi :)) ne organik :)))))))))))))))))))))))))) hım zar zor ismi aklıma geldi organik hıyar getirmiş :))))))))))))
serpoşumm yarın öle çıkıyoz evden eşim karneyi verip gelsin sonra biz arkadaşlarla ayvalığaditcez 2 günlük az yani ben bu ara duaları yapmıyom dimiiii ? mns bu günde yaparuk olmazmı ?bu akşam yasin fetih hepsini okucam bebeğim söz ay acıktım galibaçok sfyom bende kısır yaprak dolması mıııııııı:)))) bu aralar dedimya çok rüyalar görüyorum du akuyup yattım acep ondanmıdır ? teyze çok şeker ya otursan yanında hiç sıkılmazsın çok enteresan hikayesi var babası ölünce annesi 30 yaşında bi sürü çocukla kalmış otelde temizlikciymiş zengin bi aileinin 2 oğlu varmış onu evlatlık vermişler çokk zengin bi aileymiş çok rahat yaşamış kocası evin şöförüymüş ona vermişler amca evklendikten sonra o eve bidaha göndermemiş tabi okadr zenginlik bi anda yok olmuş sonra çok çekmiş altın tabaklarda yemek yedim dio benim hayatımı roman yap dio :)))))
şeytan kutusu :roflol: :roflol:
hpt_honey allah kabul etsin arkadaşım
opuyorumnanaktanteşkürler hayatım hoş geldin sefa getrdinnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
bihter ölücekkkkkkk hakketi bence ama behlülüde öldürse onra kendini dimi ahsen kötükedihüsoserpil canım bu hafta final değil haftaya final 24 haziranda......bihter ölcekmi yaaaaaa....behlülde ölsüüün o zaman :))))
opuyorumnanaktan
hava kapattı birden ruzgar çıktı istanbul tuaflaştı kızlar sanki yağmur yağıcak
eyvahedigeldismile valla bebeğim güzel bir şehir ama çok yorucu trafik dert çok pahalı evler uçmuşşşyaaaaaaaa nihal ben istanbula gitmedim hiç çoooook merak ediyorum ve görmek gezmek istiyorum.ama orda yaşamak beni korkutuyor çok zor olmalı hele benim gibi küçük bir yerde yaşayan için kabustur.ben işe yürüyerek on dakkada geliyorum düşüneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile oranın kalabalığı korkutur beniiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?