Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ETİH DUASI İÇİN LİSTE
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5
serpil0207.......5
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5
tualina...........1
belenay..........
hpt_honey....

ya benim kociş bana bihteri izletmiyooor parmaklıklar ardındayı izliyoor.bende büroda internetten seyrediyorum ertesi gün.geçen hafta reklam aralarında falan açtım bitecek diye ses etmedi, normalde görmeye bile tahammül edemez.finale yaklaşıyor ya bende buğün ona eve geç gel ben behlülü seyredecem dedim.kızdı internettenn seyret dedii ama ben ertesi güne kadar merak ederim zaten çok heyecenlııııııakannehirakannehirakannehirsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

serpoşumm yarın öle çıkıyoz evden eşim karneyi verip gelsin sonra biz arkadaşlarla ayvalığaditcez 2 günlük az yani ben bu ara duaları yapmıyom dimiiii ? mns bu günde yaparuk olmazmı ?bu akşam yasin fetih hepsini okucam bebeğim söz ay acıktım galiba çok sfyom bende kısır yaprak dolması mıııııııı:)))) bu aralar dedimya çok rüyalar görüyorum du akuyup yattım acep ondanmıdır ? teyze çok şeker ya otursan yanında hiç sıkılmazsın çok enteresan hikayesi var babası ölünce annesi 30 yaşında bi sürü çocukla kalmış otelde temizlikciymiş zengin bi aileinin 2 oğlu varmış onu evlatlık vermişler çokk zengin bi aileymiş çok rahat yaşamış kocası evin şöförüymüş ona vermişler amca evklendikten sonra o eve bidaha göndermemiş tabi okadr zenginlik bi anda yok olmuş sonra çok çekmiş altın tabaklarda yemek yedim dio benim hayatımı roman yap dio :)))))

fotoözelllllllllllllllll yoksun ama bişi sorcam otrurken hemenmi selam vercez hiç naamazdaki gibi dua okumıcazmı? bu arada iyiyim bebeşimmmm

ohhh mis gibi valla ben bu gün biraz kompostao için ayırdım birazında robottan geçirdim püre yaptım meyve suyu niyetine homli gıttak:içelim:

yaaaaaaa yaşamda ne hikayeler var ? değilmi evet tatalı bir kadın ben buradn bile bayıldım hep büyüklerimmiz derki alalh son hal iyiliğ versin önemli bir söz yani son dönemlerimizde muhteçken güzel günler versin gençken insan herşeyi taşıyabiliyor ......

ahsenimm canım bende geçen hafta izleyemedim uyumuşumm bu hafta final yanii muhakak izlemliyimm

hpt honey 2 günlük ayvalık seyahti bence çok iyi biz eşimle evlendik evelenli 2 gün bile kaçamadık herhafta kaççack gibiyiz amma olmadı işte güya tatatil şehrinde yaşıyoruz söözüm ona

nihalim ben hayatta dizi izlemzdim zaten izleyeck vaktimde olmazdı çok yoğun iş hayatım vardı eve genelde 11 veya 12 gibi giderdim iş haytım fazlasıyla aktifti haytım böyle geçti belgesel programları pek severim dizi izleyen kadınalra boş beyinliler derdim hatta annem tv programalrını izler onlarla yatar kalkar birde acayip yorum yapardı kadın resmen yaşıyordu bense hep kavga ederdim bu kadar kaptırma diye gel gör ki evlendikten sonra herşey değişti eve erken giidyorum bazan canım sıkılıyor dizi izliyorum bazan kendime aaaaaaaaaaaaaaaa bu serpoş olamaz diyorum mesala bu aşkı menu da ki gibi :)) hanımınçiftliği gibi bana ne oldu anlamış değilim :)))

serpil canım bu hafta final değil haftaya final 24 haziranda......bihter ölcekmi yaaaaaa....behlülde ölsüüün o zaman :))))

oooooooooo kıyamammmm canım sen çok yoğunsun demi ondandr ama çok güzel bi yerde sin şanslısın :))))) bakalım arkadaşlarla ilk defa gitcez nasıl olcak bilmiyorum ama çok uyumluyuz eşler kızlar bandrmaya gegeli 3 yıl oldu ilk tanıdığımız insanlar hele birinin eşi maşlah adam hem iri bişi hem duygusal:)))) pikniğe gideriz o ana gibbi herşeyi hazırlar salata eti vss evde pişirir yedirir karısı çok şanslı bize sadece ücret ödemek düşüyo hehhhehehh bu gün hem evde kalmak istiyorum çünkü çocukları bekliyorum kandil için gelen giden yokbilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan

hava kapattı birden ruzgar çıktı istanbul tuaflaştı kızlar sanki yağmur yağıcak

yaaaaaaaa nihal ben istanbula gitmedim hiç çoooook merak ediyorum ve görmek gezmek istiyorum.ama orda yaşamak beni korkutuyor çok zor olmalı hele benim gibi küçük bir yerde yaşayan için kabustur.ben işe yürüyerek on dakkada geliyorum düşüneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile oranın kalabalığı korkutur beniiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kötükedihüsoevet ya behlülün zeytinyağı gibi üste çıkmasına gıcık oluyorum sanki tek suçlu bihter.behlül ölsün behlül ölsüün.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy be çok kötüyüm galibaaakötükedihüso

eyvahedigeldismile valla bebeğim güzel bir şehir ama çok yorucu trafik dert çok pahalı evler uçmuşşş

kafamız hep dolu dinlenmeye yer yok valla beton beton binalarda yaşıyoruz hiç merak etme sizin hayatınız çokta guzeldir oralarda

nihalim burasıda sıkıcı yaa küçük bir yer.arada biryerlere kaçmasak patlayacağız eşimle.aman hayat işte her şekilde zor.....büyük şehirde yaşamakta zor burada sıkılmakta zooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…