hpt_honey canım hehhehehhheh önce kandilini kutluyorum bugün ilahi bir ruh modundayız yarın öğlen duamız var şekerimmm duyurulur
canım hoşgelsdin senin yerğine sağlık canım benim yarın öğlen arası dua edeceğiz 41 fetih dağıtıkk canım sen yoktun ama okumak istersen oku canım bu gecelerin hurmetine rabbim gönüllerimizn muradını versin umarım iyisndir canım
ne duası serpilciğim...bende katılmak isterim...
canım sen kaç gündür girmiyorsun tabbi geçmişide okuyamdım burada bangır bangır fetih duası okuyacağız 41 tane bu gece
ben şimdi listeyi koyarım sizlere ulaşamayınca paylaştık artık ama okumak istreseniz son halini değiştiriz bugün biliyorsun 1 yıllık kaderimzi yazılacak bu gece zaten dua edeceğiz ama biz cuma günü öğlen arası kendimiz burad dua edeceğiz
tualina 1 verdim rabbim kabul etsin gönlünün muradını versin bu gecekii defterine sağ salim salih evlat versin seni annelikle bu sene müjdelendirsin aminnnnn
valla ben öncesinde okuycam biraz en azından fetih suresini dizi bitince de yasin ve meryem süresi vakit kalırsa birazda namaz kılmak istiyorum olumunekankayizsmilekızlar ya içim kaynamaya başaldıı ahhh bir akşam olsa bol bol dua etsekk ben çok heyecanlandım nedense şanımıza bihtrede var zaten geçen hafta uyumuşum ne yapsak acabab kara kara düşünüyorum :))))) bihterden sonra başlarsamm dualara herhalde 50 ayisn okurum hedef yaptım kendime 50 yasin diye .)))))
heh geldim serpoşum geçmişle cebelleşiyodum bu gece seni gördüm rüyamda hiçde zayıf deeeeeldin aynı hint kadınlarına benziyodun hehehe gerçek bol bol konuştuk yine rüyamdada neşeliydin etrafında biz oturmuştuk güzel bi rüyadı anlıcan :))))))) bu arad herkesin kandilini kutluyorum dün teyzeyle bol vakit geçirdim bi kaç söz öğrendim :)))))) ineğin a.... merdiven dayamak ( yani olmıcak işe kalkışmakmış ) o laf aralarında sölüyo farkında deil bide karşı komşunun baçağı ağrıyomuş gezemiyorum diyo onada, ayağı kırık köpek gibi gezme kıs diyo bağıra bağıra ay öldürdü beni dün onun vişnelerini topladım çok zevkliydi sonra yaprak topladım kendime onun bahçesinden kayısıda verdi ohh akşama doğruda kısır yapıp yedik ay sefyom ben bu kadını yafff bu gün ütü yapcam daha başlamadım klimayı açcam yapcam napemm dün eşimle biraz üzüldük işyerimizle ilgili hani çıkcakları süreleri dolmuştu avukatımıza öle demişler bide klima taktrmışlar ya anlamadık off nasıl insanlar var ......ben oruçluyum herkese dua etcem .....sizi sefyom
valla ben öncesinde okuycam biraz en azından fetih suresini dizi bitince de yasin ve meryem süresi vakit kalırsa birazda namaz kılmak istiyorum olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?