Nbr ciciler?
yavuzgüraycımm üzüldüm senin için o kadar ümit bağlamışsınız bu aya ama inana bundada vardır bir hayr böyle olması gerekiyormuş sakın isyan etme emi, sen dr gitmişmiydin bu sebepten yani tüm tetkikleriniz vs yapılmışmıydı?
Bu sebepsiz infertilite ne gıcık bişi yaa bizde de o var bir sorun var ama sebebi yok anlamak imkansız gıcık olmakda
Selam kızlar bana sevinme hakkı sadece birgünmüş birgünlük hayal bile yetiyor insana eşimle sabahtan beri hayaller kuruyoruz kızımız oldu evlendirdik oğlumuz oldu askere gönderdik ama herşey boşmuş ben tam 12 aydır hayal kurmaktan bıktım ilk adetinden beri hiç aksamayan adet sancısı çekmeyen hiçbir hormon sorunu olmayan eşi ve kendi değerleri süper olan ben herşeyim var mutluyum huzurluyum deli gibi aşığım çok seviliyorum 4*4 lük evim işim herşeyim ama allahım ne olur birde çocuğum olsa ne olurdu ne olur allahım dayanacak gücüm kalmadı artık gelmesin sen büyüksün güldür yüzümüzü ........................................içim dolu nedenmi benim kırmızılar yola çıkmış geliyorlar önden haber yolluyorlar dalga geçer gibi offffffffffffff offffffffffffff
ewttt geldim negatiff kızlar olmadı bu ayda bu ay tamamen kapandı bana inş ekimde inşşşşşşşşşşşşşşş hormon testi yaptıcam adet söktürücü verdi dr 3. günü 2. günü gel dedi işte devlette yaptırıyım bu dr özele gitcem başka dr takıbe inşş
alla alla.şüphesiz ALLAH'ın bir hikmeti saklıdır bunda da.bize düşen elimizden geleni yapıp tevekkül etmek.ama insan oğlu sabırsız işte.
canım ya kıyamam vallhii seni çok iyi anlıyorum 19 ay yediğim kırmızlardan dolayı çok acı çektim ama çok artık acılarım bittii şimdii sadce kendimle alaklaıyım herşeyi kabullendim ben:gitme:
canım ya alalh allah sıktı bu iş
bebeğim sen adetini getirtecek ilacı iç bakalım adetliykende hormon testlerini yaptır bir yerden başalanmalı bu bebek sevdasındaki yolculukta sakin ve rahat ool tamamıı yıkılmak ve umutsuzluk yok biizm yaşamımızda elbette vakti saati gelecek ben canı gönülden inanıyorum
sabı sabır sabır sabır sabırr ben artrık sabretmekten bile bıktım ama yinede sabır diyeceğiz kızlarr rabbimize sığınıp günlük hayatımızada devam edeceğiz
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757+ hadii dansöz koydukk kızlarr hadinin bakalımm yeni şans yeni umut
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
OYNAYALIM BAKALIM YANDAN YANDAN HEP AĞLA AĞLA NE ZAMANA KADAR EŞİMDE HEP AĞLAMAMA KIZIYOR AĞLAMA ARTIK DİYO AMA NERDEEEEEE
biz iyi sayılırız busenin sonucuna üzüldük.siz napıyosunuz tosunpaşa ve annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?