Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gidiyoruz gitmezmiyiz herşey yapıldı çok güzel hsg bile gerek görmedi doktorum ama olmadı herşey allaha kaldı artık

canım ya kıyamam vallhii seni çok iyi anlıyorum 19 ay yediğim kırmızlardan dolayı çok acı çektim ama çok artık acılarım bittii şimdii sadce kendimle alaklaıyım herşeyi kabullendim ben:gitme:

canım ya alalh allah sıktı bu iş
bebeğim sen adetini getirtecek ilacı iç bakalım adetliykende hormon testlerini yaptır bir yerden başalanmalı bu bebek sevdasındaki yolculukta sakin ve rahat ool tamamıı yıkılmak ve umutsuzluk yok biizm yaşamımızda elbette vakti saati gelecek ben canı gönülden inanıyorum

serpil02507+, cimcimes53+, nhlkpr+, yavuzguray0757+ canlarım ne yapıyorsunuz bu yaz zaten aşk yazıydı bebekler gelirse gelecekti ama esas maraton kışın hadi bakalım herkesler ayakalnsın ve rahat olsun kızlar fatoonun kızkardeşi doğuma girdii hepimiz hem ona hem tüm doğum yapan kadınlara dua edelim meleklerini sağ salim kucaklarına alsınlar

sabı sabır sabır sabır sabırr ben artrık sabretmekten bile bıktım ama yinede sabır diyeceğiz kızlarr rabbimize sığınıp günlük hayatımızada devam edeceğiz

sağol cnm opuyorumnanaktan

amann adeti gelenlere amannnnnnnnnn negatif olanlara aman kandırıkçı memelere inat salla salaaa
salallaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sabı sabır sabır sabır sabırr ben artrık sabretmekten bile bıktım ama yinede sabır diyeceğiz kızlarr rabbimize sığınıp günlük hayatımızada devam edeceğiz

herkesin sabırla alakalı imtihanı farklı oluyo işte.benim de bu aralar saolsun eşim galiba.bi bakıyosun parlıyo ne dediğini bilmiyo bi bakıyosun kedi gibii

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757+ hadii dansöz koydukk kızlarr hadinin bakalımm yeni şans yeni umut

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757+ ayy aşkolsun fatoo olsaydı hemen halay başı çekerdi hahahahhahahha

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, nhlkpr+, ven_har+, yavuzguray0757+ hadii dansöz koydukk kızlarr hadinin bakalımm yeni şans yeni umut

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

OYNAYALIM BAKALIM YANDAN YANDAN HEP AĞLA AĞLA NE ZAMANA KADAR EŞİMDE HEP AĞLAMAMA KIZIYOR AĞLAMA ARTIK DİYO AMA NERDEEEEEE

dansözüü gördünmüüdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…