nihal yumurta takıbı kaçıncı günü başlıyo ???
38. gündeydim cnm
canım senin daha erken yapma test dündü dime günün ? bekle ve stres yapma dua edelim birbirimize :Saruboceq:test yapmayı çok isterim ama artık o tek çizgiyi görüp gözyaşı dökmek istemiyorum bekleyecem zaten artık takmıyorum ne yapayım allahım vereceği zamanı bilir 18 ne kadar bekleyecem aslında iş yerimin tam karşısında özel bir hastane var gözüm dalıp gidiyor ama yooooook
afiyet olsun nihalcim.serpil yok oldu yine:)msn kk da heral de:)
canım adet döngüne göre başlıyo drler senın durumun biraz farklı ama genelde 10 yada 12 günde gitmeye başlıyosun inşallah gerek kalmaz canım sonuç çıkmadı mı
Ayyyyyy inş hamiştir
sonuçlarını almaya gitti buse inş hayırlı haberlerle döner ....
nerde msn ya mi geldii ? ne olmuşvalla kızlar 2 ye 20 falan vardı gitti sonuçlar 2 de çıkacak diyodu 3 e doğru gelir heralde bende sabırsızlıkla bekliyorum inş pozitif haberle gelir derken buse geldi
nerde msn ya mi geldii ? ne olmuş
hormon testlerinni yaptır bakalım canım umarım sorun çıkmaz takiple aşarız bu işiewttt geldim negatiff kızlar olmadı bu ayda bu ay tamamen kapandı bana inş ekimde inşşşşşşşşşşşşşşş hormon testi yaptıcam adet söktürücü verdi dr 3. günü 2. günü gel dedi işte devlette yaptırıyım bu dr özele gitcem başka dr takıbe inşş
hormon testlerinni yaptır bakalım canım umarım sorun çıkmaz takiple aşarız bu işi
ewttt geldim negatiff kızlar olmadı bu ayda bu ay tamamen kapandı bana inş ekimde inşşşşşşşşşşşşşşş hormon testi yaptıcam adet söktürücü verdi dr 3. günü 2. günü gel dedi işte devlette yaptırıyım bu dr özele gitcem başka dr takıbe inşş
inş cnm mafoldumben 2009 da yaptırmıştım hormon testi enson değerlerden anlarmısın ???
referans aralıkların vardır canım ordan çözeriz anca ya sana bu ay bu bçt mi yaptı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?