muayne etti mi dr ?bilmem bencede olabilir
canımmmmmm umudunu yitirme hayırlısı olsun bu ayda kısmet değilmiş demekki sende dr kontrollere başla hemen bir yıl olmuş artık tıpdan destek almanın zamanı gelmiş kararlı istikrarlı olarak yeni aya yelken aç opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanSelam kızlar bana sevinme hakkı sadece birgünmüş birgünlük hayal bile yetiyor insana eşimle sabahtan beri hayaller kuruyoruz kızımız oldu evlendirdik oğlumuz oldu askere gönderdik ama herşey boşmuş ben tam 12 aydır hayal kurmaktan bıktım ilk adetinden beri hiç aksamayan adet sancısı çekmeyen hiçbir hormon sorunu olmayan eşi ve kendi değerleri süper olan ben herşeyim var mutluyum huzurluyum deli gibi aşığım çok seviliyorum 4*4 lük evim işim herşeyim ama allahım ne olur birde çocuğum olsa ne olurdu ne olur allahım dayanacak gücüm kalmadı artık gelmesin sen büyüksün güldür yüzümüzü ........................................içim dolu nedenmi benim kırmızılar yola çıkmış geliyorlar önden haber yolluyorlar dalga geçer gibi offffffffffffff offffffffffffff
canımmmmmm umudunu yitirme hayırlısı olsun bu ayda kısmet değilmiş demekki sende dr kontrollere başla hemen bir yıl olmuş artık tıpdan destek almanın zamanı gelmiş kararlı istikrarlı olarak yeni aya yelken aç opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam kızlar bana sevinme hakkı sadece birgünmüş birgünlük hayal bile yetiyor insana eşimle sabahtan beri hayaller kuruyoruz kızımız oldu evlendirdik oğlumuz oldu askere gönderdik ama herşey boşmuş ben tam 12 aydır hayal kurmaktan bıktım ilk adetinden beri hiç aksamayan adet sancısı çekmeyen hiçbir hormon sorunu olmayan eşi ve kendi değerleri süper olan ben herşeyim var mutluyum huzurluyum deli gibi aşığım çok seviliyorum 4*4 lük evim işim herşeyim ama allahım ne olur birde çocuğum olsa ne olurdu ne olur allahım dayanacak gücüm kalmadı artık gelmesin sen büyüksün güldür yüzümüzü ........................................içim dolu nedenmi benim kırmızılar yola çıkmış geliyorlar önden haber yolluyorlar dalga geçer gibi offffffffffffff offffffffffffff
ewet rahim filmi isteyebilir belkide flimden sonra şansın artıcak dr den şimdiden randevunu al canım geçen ay ben çok üzüldum dünya başıma yıkıldı sandım ve karar aldım kurban bayramından sonra dr ye gidip ne gerekiyosa yaptırmaya kendimize eziyet ediyoyoruz çünküben zaten 6 aydır kontroldeyim iki kez takip yaptırdım 3 kendimiz denedik artık doktora birde hsg çektirmek istediğimi söyleyecem önceden gerek yok demişti belki artık gerek görür bakalım yine gidecez
ben zaten 6 aydır kontroldeyim iki kez takip yaptırdım 3 kendimiz denedik artık doktora birde hsg çektirmek istediğimi söyleyecem önceden gerek yok demişti belki artık gerek görür bakalım yine gidecez
bu ay herkez dr den yana :))))hayırlıs canım o zamn bide onu sor bakalım ben çok prof değilim bu konularda ama olmadı aşılama falan git yani dr a muhakkak ...
ewet rahim filmi isteyebilir belkide flimden sonra şansın artıcak dr den şimdiden randevunu al canım geçen ay ben çok üzüldum dünya başıma yıkıldı sandım ve karar aldım kurban bayramından sonra dr ye gidip ne gerekiyosa yaptırmaya kendimize eziyet ediyoyoruz çünkü(
Selam kızlar bana sevinme hakkı sadece birgünmüş birgünlük hayal bile yetiyor insana eşimle sabahtan beri hayaller kuruyoruz kızımız oldu evlendirdik oğlumuz oldu askere gönderdik ama herşey boşmuş ben tam 12 aydır hayal kurmaktan bıktım ilk adetinden beri hiç aksamayan adet sancısı çekmeyen hiçbir hormon sorunu olmayan eşi ve kendi değerleri süper olan ben herşeyim var mutluyum huzurluyum deli gibi aşığım çok seviliyorum 4*4 lük evim işim herşeyim ama allahım ne olur birde çocuğum olsa ne olurdu ne olur allahım dayanacak gücüm kalmadı artık gelmesin sen büyüksün güldür yüzümüzü ........................................içim dolu nedenmi benim kırmızılar yola çıkmış geliyorlar önden haber yolluyorlar dalga geçer gibi offffffffffffff offffffffffffff
canımmm sebebsiz inferite diyolar dr ler benim ve eşiminde sorunu yok bak 2 yıldır bizimde olmuyo sebepsiz yanien sen de ne eşin de bi sorun yani.dr ne diyo peki.bu nasıl bişey ki ne kadın da ne erk te sorun olmayacak ama bebiş olmayacak hani illa ki bi sebep vardır gibi geliyo.sadece senin için demiyorum cnm.2 yıllık evlisin sanırm sen de yanlış görmediysem
kanallarda yapışıklık olabiliyomuş kızlar yapışıklık yüzünden spermler ilerleyemiyomuş filim çekilirken verilen sıvı ile yapışıklık tedavi oluyomuş ve çoğu kadın dediğin gibi hemen hamile kalıyoevet rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi varmış gerçekten belki kanalların tıkalıdır??
cnm hakkın da hayırlısı olsun.sıkma canını.:1hug:
muayne etti mi dr ?
anladım canım eşinin testini naptın aldın mı randevu ? oda yaptırsın bakalım :))) hazır ilişki yokken 3 gün pehrizli olmak gerekiyo biliyosun :hulya:sağolsun kızlarr yok hayatım özele gitcem nihalcim
buse sende çektirmedin dime rahim filmi ? dr ye gidersen sende sor canım
anladım canım eşinin testini naptın aldın mı randevu ? oda yaptırsın bakalım :))) hazır ilişki yokken 3 gün pehrizli olmak gerekiyo biliyosun :hulya:
en sen de ne eşin de bi sorun yani.dr ne diyo peki.bu nasıl bişey ki ne kadın da ne erk te sorun olmayacak ama bebiş olmayacak hani illa ki bi sebep vardır gibi geliyo.sadece senin için demiyorum cnm.2 yıllık evlisin sanırm sen de yanlış görmediysem
canımmm sebebsiz inferite diyolar dr ler benim ve eşiminde sorunu yok bak 2 yıldır bizimde olmuyo sebepsiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?