Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yani burdadad bir ibnelik çeviriyorlar demkkii aaaaaaaaaaaaa günahh günahhh inanamıyorum tövbe tövbee insanlar ne kadar acımasız

sorma canım, nerden anladım biliyomusun ankarada bir merkezle görüşmüştüm ve benim yaptırdığım hiçbir testi kabul etmediler hepsini baştan anlaşmalı oldukları laboratuvarda yaptırıyorlarmış hatta devlet memuruyum dedim ve hocaları hacettepedede prof du orda yaptırayım demiştim ve bana hocamız oranın testlerine güvenmiyor demişti...bu kadar yanii..

evet teyzesi maşallah, aman bir bana sor fatoşum çok zor geçti inan , am razıyım ondan gelecek herşeye :)))

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

tatlım o zaman hiç kafanı karıştırma. git iyi bir laboratuvara orda yaptır içinde şüphe kalmasın

Günaydınnnnn şekerler

mısracım nasılsın tatlım tosunum nasıl

ahada geldimmmmmmmm fıstıklar misafir vardı ofiste :))))

hoşgeldin

sonuçlarla oynamazlar dimi dr da ii bir yer bu tahlıleri yorumlamak önemli oraya gitmenizi tavsıye ederim dedi ama biliyosun bi arkadaşında yanlış çıkmış dediğine göre ama kafamçokkarıştı

neden kafanı karıştırıyorsun tatlım ya gitme tüp bebek merkezine koskocaman izmirde yermi yok

hayır serpil hayıııııııııııııııııııııııııııır :roflol: :roflol: :roflol:

ewt dimi ii bir laboratuvarda yaptıralımm peki oda mı wc demi yapcak akannehir

iveeeeeeeeeeeet wc de yapacak :teselli:

kızlar fatoooo kaçtı hahahhahahahhahhahahh bari bebeği okşsadımı merak ediyordum :roflol::roflol:

çok merak iyi değil ama hayır canım yapmadıııııııııııııııııııım sırnaşık şeysırnaşık şey

ay serpil evet bu iş ticaret oldu sanırım yaaa ama dr çok övdü ii bir yer dedi canlarına okuurm valla başka test daha yaptırırım bu yaptığınız ne derim valla :mymeka:

tabi ticaret oldu hemde bu işten hastaneler çok güzel paralar kazanıyorlar

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin. bugün hep senin için giriyorum ama bir karşılaşamadık bebeğim yaaaaa boshayallersmile

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, ven_har+ ahha ahahha nihalllllllllllllllllll senin için buralardayızzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…