canım insanları tüp bebeğe mecbur bırakmak için düşük falan çıkarıyorlarmış ...
cimcimemmem canım birazdan çıkıcam ben(((
yani burdadad bir ibnelik çeviriyorlar demkkii aaaaaaaaaaaaa günahh günahhh inanamıyorum tövbe tövbee insanlar ne kadar acımasız
evet teyzesi maşallah, aman bir bana sor fatoşum çok zor geçti inan , am razıyım ondan gelecek herşeye :)))
kızlar ya eşim test için gitcez yarın da
tüp bebek merkezine yolladı dr bi arkadaş daha giitti oraya yanlış sonuç çıkarıp tüp bebeğe yönlendiriyolarmış ne yapsamkı yaaa
özel laboratuvarlar ii midir ilk defa yaptrcazz gerçi allah korusun bişey çıkarsa tkrar yaptırırızz bencede inş çıkmazda
kafam allak bullak oldu dr da dediki ii bi yer olmalı o yüzden oraya yolluyorum arkadaşda öyle diyince ne yapayım yaa sizceeekafamçokkarıştı
Günaydınnnnn şekerler
ahada geldimmmmmmmm fıstıklar misafir vardı ofiste :))))
sonuçlarla oynamazlar dimi dr da ii bir yer bu tahlıleri yorumlamak önemli oraya gitmenizi tavsıye ederim dedi ama biliyosun bi arkadaşında yanlış çıkmış dediğine göre ama kafamçokkarıştı
tualina canım bulantıların geçmemeişmii
mısracım tosun paişam ne yapıyor cin biberini yerim onun
fatooooooooooooooooooo eee yokmu havadis dün okşadınmı bebbeği hahahhahahhahhahahhahahahahahhahah
şekerleblebim klo alabilmek için leblebi yiyicemm
ewt dimi ii bir laboratuvarda yaptıralımm peki oda mı wc demi yapcak akannehir
kızlar fatoooo kaçtı hahahhahahahhahhahahh bari bebeği okşsadımı merak ediyordum :roflol::roflol:
ay serpil evet bu iş ticaret oldu sanırım yaaa ama dr çok övdü ii bir yer dedi canlarına okuurm valla başka test daha yaptırırım bu yaptığınız ne derim valla :mymeka:
ben geldim önce ben ben beeen
he ya bendeçok özledim hepinizi delikafaduldenhoşgeldin canım ne haber ahhahahahhahahhahhhh hani çok uuzn zamandan beri görüşedk ya ))))))
bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hoşgeldin canım ne haber ahhahahahhahahhahhhh hani çok uuzn zamandan beri görüşedk ya ))))))
bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?