Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buseciğim bencede özel bir laboratuvarda yaptır tüp bebek merkezleri dediğin gibi çıkarıyor.....

tualina canım bulantıların geçmemeişmii
mısracım tosun paişam ne yapıyor cin biberini yerim onun

fatooooooooooooooooooo eee yokmu havadis dün okşadınmı bebbeği hahahhahahhahhahahhahahahahahhahah

şekerleblebim klo alabilmek için leblebi yiyicemm

sonuçlarla oynamazlar dimi dr da ii bir yer bu tahlıleri yorumlamak önemli oraya gitmenizi tavsıye ederim dedi ama biliyosun bi arkadaşında yanlış çıkmış dediğine göre ama kafamçokkarıştı

herkese inanma herkese kanam herkes herşeyi söyler rahat ollllllllllllllllllllllll

ay serpil evet bu iş ticaret oldu sanırım yaaa ama dr çok övdü ii bir yer dedi canlarına okuurm valla başka test daha yaptırırım bu yaptığınız ne derim valla :mymeka:

valalhi busecim bende ekimde adet olucam ayın 2 si gibi bende hormoın testlerimi yaptıracağım şu klo sorunumada çare bulsunlar bakalım sonki durumum ne kendimi bir göreyim son zamnalkarda düzensiz adet oluyorum yani bir az bir çok bir erken bir zamanında saçamaldı benim vucudumu menopoz aşamasındamıyım değilmiyim bir bakayım kafam rahat etsin

bencede kontrol altında olmak ii ama dr hastne vs. sevmiyorum 7 aydır ondan gitmiyorum
aman herşey da kafa karışıyo hemen bak şimdi test için nereye gitcez neyse ya kötü çıkmaz inş gidelim bakalım dr dediği yere çıkarsa kendide yenileyelim hemen diycek dir kaydirigubbakcemile5
hakkımızda hepimizin hayırlısı

busecim bir yerden başalmak herzaman iyiidr biliyorumki kaygıların ve korkuların olacak senin yapını biliyorum ne kadar sakin ol desemde olamayacağınıda biliyorum seni kendime çok benzetiyorum tedavin hayırlı olsun önünü görmek herzaman iyiidr canım bende tahalilerimde ne olduğumu göreceğim benimki sağlık açısından olacak seninki sana bebek getirsin inşallhh bu arada ara ara dualarımıza dönsek diyorum beni bugün ateş basıyor kızarkadaşım 37 yaşında menopoz olunca panikledim hadii bebek sevdamız biiti bari menopoz olmayalım hahahhahahahhahahahha

inş canım allah hepimize sağlıklı bebişler nasıp etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet bende kokruyorum erken den menepoza girmeyelimde dr ii geldi bana dediğin gibi kaygılarım vardı artık net görcem önümü herşeyin hayırlısı inşşşş yarın ak göt kara göt çıkacak :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: alemsin ya çatladımm gülmekten heee yarın belli olacak benim de ayın 3 de belli olacak ak döt kara döt hahahhahhahhahhaah

ayyy busecim sadce ikimiz sohbet ediyoruz sonrada kızlar küüsyor nerelerdesiniz diye ahada anam kimse yok bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…