Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tattalım benimm eee artıuk çalışmalara başalasan diyorum ne dersin kaydirigubbakcemile3 çok tembellik yaptın bu aralar

kız dur bir adet olayım önce

hoş geldin.çay alcam bergamutlu yeşil çay istermisiniz

ayyyy istemem dedimya lmaz: ben siyah çay içerim çaykur filiz alsanaalsanasmile

fatocumm bitkisel herşeyi bıraktım ben bebeğim sadce adetimi bekliyorum olsunda şöyle bakınıcamm

kaydirigubbakcemilesenin saçını yolarım

kayboldunuz yine kızlar bakın serpil kızcak haaklava:

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kızlarrrrrr slmmm işe yeni geldim canlarım annemin şekeri çıkmış yine ( gecede ordaydım şimdi şükür iyi düşürdüler ilaçlarını ve insülini arttırdılaar onu eve bıraktım anca geldim dun sistik oldum demştim size sabah çok ağrım oldu yine idaradaki kanamada arttı hemen annem hastaneyden eczaneden ilaç alıp içtim duzelti biraz :)))

Ayyy cnm hem anneciğine hem sana geçmişler olsun.
Güzelliğine nazarımız mı değdi ne?

annenede sanada geçmiş olsun canım ...

nihalcim annen için çok geçmiş olsun üzüldüm şuan umarım durumu iyidir ( sağlık gibisii yok bende zayıflıktan sağlığımı kaybediyorum bugün süt ve muz alıcam birde onu deneyeyim ((

mısracım canım benim bende hep dışardaydım birazdan yine çıkabilirim yarında yoğun programım var bakalım neler olacak bu ara sanki dünyanın hırsını işten alıyorum gibi

aaaa sen hala regli olmadın mı aklinialirimsmile test falan yaptın mı neden bu kadar gecti allah allah normalde senin döngün nasıl ?

slm kızlar cimcime adetin gecikmiş neden acaba normalde olurmuydu ?

kızlra valla daha önce dediğim gibi iki ay öncasine kadar döngüm 30-33 dü geçen ay 38 günde hastalandım bu ayda netteki hesaplamaya göre 15inde olmam gerekiyodu ama olmadım bugün 40. günüm dr 10 güne kadar normal dedi 15inde olmam gerek dersek 7 gün geciktim bakalım haftasonu da geçsin test yaparım gerçi idrar yap diyo arkadaşlar ama bilmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…