kayboldunuz yine kızlar bakın serpil kızcak haaklava:
vallhii wenharcım birazdan çıkıcam ben kzılar yok hahahhahahahahha yani hasret akldık birbirimize anacım
tattalım benimm eee artıuk çalışmalara başalasan diyorum ne dersin kaydirigubbakcemile3 çok tembellik yaptın bu aralar
hoş geldin.çay alcam bergamutlu yeşil çay istermisiniz
fatocumm bitkisel herşeyi bıraktım ben bebeğim sadce adetimi bekliyorum olsunda şöyle bakınıcamm
kayboldunuz yine kızlar bakın serpil kızcak haaklava:
kızlarrrrrr slmmm işe yeni geldim canlarım annemin şekeri çıkmış yine( gecede ordaydım şimdi şükür iyi düşürdüler ilaçlarını ve insülini arttırdılaar onu eve bıraktım anca geldim dun sistik oldum demştim size sabah çok ağrım oldu yine idaradaki kanamada arttı hemen annem hastaneyden eczaneden ilaç alıp içtim duzelti biraz :)))
kızlarrrrrr slmmm işe yeni geldim canlarım annemin şekeri çıkmış yine( gecede ordaydım şimdi şükür iyi düşürdüler ilaçlarını ve insülini arttırdılaar onu eve bıraktım anca geldim dun sistik oldum demştim size sabah çok ağrım oldu yine idaradaki kanamada arttı hemen annem hastaneyden eczaneden ilaç alıp içtim duzelti biraz :)))
Ayyy cnm hem anneciğine hem sana geçmişler olsun.
Güzelliğine nazarımız mı değdi ne?
annenede sanada geçmiş olsun canım ...
geçmiş olsun nihalcim ikinizede dikkat et :1hug:
kaydirigubbakcemile3 yok canım sizin nazarınız değmez bana a.s.
sağol canımmmmm sen nasılsın ?
sağol busemmmmmmm yarın kaçta gideceksin dr ye
aaaa sen hala regli olmadın mı aklinialirimsmile test falan yaptın mı neden bu kadar gecti allah allah normalde senin döngün nasıl ?saol canım iyiyim valla ne olsun 40. gündeyim regl olmayı bekliyorum...
aaaa sen hala regli olmadın mı aklinialirimsmile test falan yaptın mı neden bu kadar gecti allah allah normalde senin döngün nasıl ?
slm kızlar cimcime adetin gecikmiş neden acaba normalde olurmuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?