günaydın kızlarrrr.........
evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????
kızlar gizem79 için dua edin minik bir operasyon geçirecek öpüyorum hepinizi bu arda dualarada başlayalım
silikmiiii aaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaa kız ikinci çizgi silkmiydi eğer öyuleyse hamilesin yaniii anam anam heyecan bastı benii
bu hamilesin demek , eger gebelik yoksa bembeyaz olurdu test...çok sevindim adına canım ...tebrikler şimdiden, bence kanda baktır hemen...
gerçektenmi ya inş hadi bakalım çokta ümitlenmek istemiyorum aslında bakalım kısmet kan yaptıracam tabi p.tesiyi beklemiymmi ?
günün geçtimi canım..
evet canım 41. gündeyim
netteki hesaplayıcıya göre 15inde olmam gerekiyodu yani 8 gün geçti...
günaydın hepinize kızlar..güzel bir gün diliyorum...
evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????
kızlar gizem79 için dua edin minik bir operasyon geçirecek öpüyorum hepinizi bu arda dualarada başlayalım
silikmiiii aaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaa kız ikinci çizgi silkmiydi eğer öyuleyse hamilesin yaniii anam anam heyecan bastı benii
bu hamilesin demek , eger gebelik yoksa bembeyaz olurdu test...çok sevindim adına canım ...tebrikler şimdiden, bence kanda baktır hemen...
gerçektenmi ya inş hadi bakalım çokta ümitlenmek istemiyorum aslında bakalım kısmet kan yaptıracam tabi p.tesiyi beklemiymmi ?
aa hemen git yaptır canım çok geçmiş...bu zamana kadar neden bekledin canım..
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah hayırlı haberler çıkar canım benim.canım geçen ayda 38. günde regl oldum hatta tetsleri yaptım negatif çıktı ertesi gün regl oldum :)) ondan bekledim bu kadar... dr da 10 günlük gecikmeler normal demişti...
dün kızların yoğun isteği üzerine aldım testi biraz öncede kan verdim geldim 3 te sonucu alacam hayırlısı olsun inş....
fatoşum ara ara gelip gidiyor canım bulantılar ve akşam çekilmez oluyor...ama katlanıyorum miniğin hatrına, salı kontrolümüz var teyzesi...
Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.
Cimcime sonucunu heyecanla bekliyorum
Senin kızın olacak ben de neredeyse hiç mide bulantısı olmadı cnm
fatoşum ara ara gelip gidiyor canım bulantılar ve akşam çekilmez oluyor...ama katlanıyorum miniğin hatrına, salı kontrolümüz var teyzesi...
Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.
Cimcime sonucunu heyecanla bekliyorum
ah canım hayırlısı olsun yaa, sen ve zeytin dışında herkes erkek diyor...
aamnnnnnnn hamilesin sen çokçokçok sevindim hemen kan tsti yaptır canımm
geçmiş olsun ne operasyonu serpilcim ?
aamnnnnnnn hamilesin sen çokçokçok sevindim hemen kan tsti yaptır canımm
geçmiş olsun ne operasyonu serpilcim ?
eyvahedigeldismile ayyyyy neden 3 e kadar bekletiyolar yaaasaol canım valla yaptırdım işte sabah kanıda verdim yani 3 te alacam sonucu bakalım hayırlısı ....
eyvahedigeldismile ayyyyy neden 3 e kadar bekletiyolar yaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?