Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlarrrr.........

evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????

bu hamilesin demek , eger gebelik yoksa bembeyaz olurdu test...çok sevindim adına canım ...tebrikler şimdiden, bence kanda baktır hemen...

silikmiiii aaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaa kız ikinci çizgi silkmiydi eğer öyuleyse hamilesin yaniii anam anam heyecan bastı benii

bu hamilesin demek , eger gebelik yoksa bembeyaz olurdu test...çok sevindim adına canım ...tebrikler şimdiden, bence kanda baktır hemen...

gerçektenmi ya inş hadi bakalım çokta ümitlenmek istemiyorum aslında bakalım kısmet kan yaptıracam tabi p.tesiyi beklemiymmi ?

günaydın hepinize kızlar..güzel bir gün diliyorum...

günaydın tualinam mide bulantıların nasıl şimdi iyimisin

evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????

kız git hemen kan testi yaptır heyecanlandım ben şimdi. bu arada günaydın

kızlar gizem79 için dua edin minik bir operasyon geçirecek öpüyorum hepinizi bu arda dualarada başlayalım

allah gizemciğimizin yardımcısı olsun. acil şifa versin.

silikmiiii aaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaa kız ikinci çizgi silkmiydi eğer öyuleyse hamilesin yaniii anam anam heyecan bastı benii

walla benide heyecan bastı

yok tualina o beni bekliyor klava:ben gidip götürücem

gerçektenmi ya inş hadi bakalım çokta ümitlenmek istemiyorum aslında bakalım kısmet kan yaptıracam tabi p.tesiyi beklemiymmi ?

cimcime serpildede aynı sıkıntıyı yaşamıştım onu antalyaya kadar gidememiştim ama cimcimeye gidebilirim alır teste götürürüm kaydirigubbakcemile

aa hemen git yaptır canım çok geçmiş...bu zamana kadar neden bekledin canım..

canım geçen ayda 38. günde regl oldum hatta tetsleri yaptım negatif çıktı ertesi gün regl oldum :)) ondan bekledim bu kadar... dr da 10 günlük gecikmeler normal demişti...
dün kızların yoğun isteği üzerine aldım testi biraz öncede kan verdim geldim 3 te sonucu alacam hayırlısı olsun inş....

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaah hayırlı haberler çıkar canım benim.

fatoşum ara ara gelip gidiyor canım bulantılar ve akşam çekilmez oluyor...ama katlanıyorum miniğin hatrına, salı kontrolümüz var teyzesi...

aamnnnnnnn hamilesin sen çokçokçok sevindim hemen kan tsti yaptır canımm

kızlar gizem79 için dua edin minik bir operasyon geçirecek öpüyorum hepinizi bu arda dualarada başlayalım

geçmiş olsun ne operasyonu serpilcim ?

fatoşum ara ara gelip gidiyor canım bulantılar ve akşam çekilmez oluyor...ama katlanıyorum miniğin hatrına, salı kontrolümüz var teyzesi...

teyzesi onun dötüsünü ham yapar. hadi bakalım salı günü hayırlı haberler alırsın inşalah

Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.
Cimcime sonucunu heyecanla bekliyorum

günaydın mısracım bizde heyecanla bekliyoruz walla

ah canım hayırlısı olsun yaa, sen ve zeytin dışında herkes erkek diyor...

allah sağlık sıhhat versin inşallah

aamnnnnnnn hamilesin sen çokçokçok sevindim hemen kan tsti yaptır canımm

geçmiş olsun ne operasyonu serpilcim ?

yaptırdı canım sonucu bekliyoruz öğleden sonra saat 15.00 te sonuç alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…