Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalcim kesinlkle katılıyorum bende uzun zamna oldu bıraklı zaten şimdiii zaruri bıraktım cinsellikten zevk bile almıyordum şimdi ne bebek derdim var ne ateş derdim ama aksine şimdede ben istiyorum hahahhahhahhahahahh

bende para birikteryim derken 5 milyarım çalınmıştı bıraktım herşeyi şimdiide sevgili eşim ısrarla tüp yapalım diye yapıştı yakama bende herşeyi bıraktım sdace iş hayatımla haşır neşir ve galiba budan sonrada böyle olacak yılbaşından sonra arabamı almalıyım arabasızlık bna koymaya başaldı nihal

serpil senin durumda bir düzelme yok anlaşılan ?

canım ben adetimi bekliyorum bu arada dedim ya işe ağırlık veriyorum ne yapayım bu 19 ay beni yormuş kendimi tamir ediyorum ve yaşamı enginine bırakıyorum nerye götürürse oraya gideceğim :))) bazı sevdalar bilmeden yalnışlar yapmama sebep olmuş şimdi uyanıyorum zamanla herşeyin güzel olacağına inanıyorum sadce zaman seninde ve diğer kızlarında zamanla anne olacaklarına inanıyorum burda kimleri gördüm 19 ayda hepsi hemen hemen anne oldu sizlerde olacaksınız ve ben sizler için duacı olucam bu ara duada okumuyoruz

yaaa senin o işi hatırlatma ya hala üzülüyorum ((

kısıtlamalarım şöyle bende taksiye binmiyorum toplu taşıma kullanıyorum arada kuafore fön için giderdim şimdi evde ben çekiyorum ağdayıda kendim yapıyorum :)))) haftada 2 3 kez dışarda yemek yerdik şimdi hep evde yiyoruz istanbulda çok avm var uzak duruyorum alışveriş yapmamak için yada kredi kartımı evde bırıp yanıma azcık para alıyorum vsvsvs

aynen canm bi tarafımızda paramız olsun ne oclağı belli değil ama inş bu arada sen hamıle kalırsın bu düşünceyle inşşşşşşşşşşşşşş gerek kalmazzzzopuyorumnanaktan

ewettt salladık iiceee başlayalım yinee ebarrada msnden liste yapsın kaydirigubbakcemile5

evet artık önümüzdeki hafta başalaylım dualarımıza çok salaldık herşeyi artık yaşama dönelim bence sebilem sesiz kalmış

yavuzgürayı merak ediyorum oda dr gideckti ne oldu acaba?

evet yaa epeydir yok bende merak ettim

kızlar tamam valla sam gelir gelmez sırf siz istiyonuz diye alacam testi sabahta yapacam gelir gelmez sonucu yazacam buraya :)))

aferimmmm merakta bırakma en azından kafan rahat olur hormonlarında yumuşarr kırmızar yolda ise gaza basar :))))

sen iyi durdunb ben şimdiye 100 kere yapmıştım hahhahahahhahah

bende bendeeeeee :))))))))))))))9

cimcimem yarın olsun hayır olsun evlikte genelde adet düzensizliği yaşnıyor bunu bende yaşadım saat gibi işleyen adetlerim arapsaçına dönmüştü gecikme değilde erken oldu hep şimdi artık nasıl devam edecek bunu bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…