mg ne olursa olsun elinde varsa önce onu bitir tabi son kullanma tarihine mutlaka bak
ölçmuyorum canım ateş ölçme psikolojik olarak çok etkiledi beni cinsel hayatım saat gibi oldu :))) bu gun 15.gündeyim gün aşırı ilişki ile takılıyorum sistit oldum ya bu akşam çalışma yapparmıyım bilmiyorum :)))
aslında olura bıramıyorum aklımda hep var ama kasımda dr ye gitmeye kararlıyım ya ondan bıraz daha rahatım yani tüp aşılama ne olursa olsun bir gun mutlaka olucak düşüncesindeyim şuan tedavi için maddi olarak kısıtlamalar yaptım kendimce para biriktiriyorum :)))))
serpil senin durumda bir düzelme yok anlaşılan ?
yaaa senin o işi hatırlatma ya hala üzülüyorumbende para birikteryim derken 5 milyarım çalınmıştı bıraktım herşeyi şimdiide sevgili eşim ısrarla tüp yapalım diye yapıştı yakama bende herşeyi bıraktım sdace iş hayatımla haşır neşir ve galiba budan sonrada böyle olacak yılbaşından sonra arabamı almalıyım arabasızlık bna koymaya başaldı nihal
aynen canm bi tarafımızda paramız olsun ne oclağı belli değil ama inş bu arada sen hamıle kalırsın bu düşünceyle inşşşşşşşşşşşşşş gerek kalmazzzzopuyorumnanaktanaslında olura bıramıyorum aklımda hep var ama kasımda dr ye gitmeye kararlıyım ya ondan bıraz daha rahatım yani tüp aşılama ne olursa olsun bir gun mutlaka olucak düşüncesindeyim şuan tedavi için maddi olarak kısıtlamalar yaptım kendimce para biriktiriyorum :)))))
ewettt salladık iiceee başlayalım yinee ebarrada msnden liste yapsın kaydirigubbakcemile5canım ben adetimi bekliyorum bu arada dedim ya işe ağırlık veriyorum ne yapayım bu 19 ay beni yormuş kendimi tamir ediyorum ve yaşamı enginine bırakıyorum nerye götürürse oraya gideceğim :))) bazı sevdalar bilmeden yalnışlar yapmama sebep olmuş şimdi uyanıyorum zamanla herşeyin güzel olacağına inanıyorum sadce zaman seninde ve diğer kızlarında zamanla anne olacaklarına inanıyorum burda kimleri gördüm 19 ayda hepsi hemen hemen anne oldu sizlerde olacaksınız ve ben sizler için duacı olucam bu ara duada okumuyoruz
inşallah kısmet bebemmm ama eninde sonunda rabbım nasip edicek hepimizeaynen canm bi tarafımızda paramız olsun ne oclağı belli değil ama inş bu arada sen hamıle kalırsın bu düşünceyle inşşşşşşşşşşşşşş gerek kalmazzzzopuyorumnanaktan
kızlar tamam valla sam gelir gelmez sırf siz istiyonuz diye alacam testi sabahta yapacam gelir gelmez sonucu yazacam buraya :)))
gerçi benim pek ümidim yok ama neyse :))))))))))
sen iyi durdunb ben şimdiye 100 kere yapmıştım hahhahahahhahah
yavuzgürayı merak ediyorum oda dr gideckti ne oldu acaba?
kızlar tamam valla sam gelir gelmez sırf siz istiyonuz diye alacam testi sabahta yapacam gelir gelmez sonucu yazacam buraya :)))
sen iyi durdunb ben şimdiye 100 kere yapmıştım hahhahahahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?