kardeşim yazmış bunu bana dün annem için hepimiz üzülduk ya ondan aklı kaldı herhalde
Kardeş demek...
Kardeş demek hayat demektir... Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek...... kimi zaman uzldğun anda karşında bulabilmek... Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz... kardeşin aşkı sevigiliden çoktur... Sevgili terk eder kardeş yanında baki kalır... Sevgili emreder kardeş teselli eder... Kardeş sevgiliden çok sever... Bilir misin bizde kardeşlik nedir... Nefesin kesilir
al benim canımı kullan ... senindir... .Yolun sonu uçurumsa eğer... kardeşim geri dön... İlk adım benimdir…
cimcimem yarın olsun hayır olsun evlikte genelde adet düzensizliği yaşnıyor bunu bende yaşadım saat gibi işleyen adetlerim arapsaçına dönmüştü gecikme değilde erken oldu hep şimdi artık nasıl devam edecek bunu bende bilmiyorum
aynenn canımmmm 3 kardeşiz bunu benim küçüğüm erkek kardeşim yazmış kardeşlerim için canımı veririm anneme bazen keşke daha fazla doğursaydın diyorum annemde keşkee der hep :))nihal ben yaşamımı kardeşlerime verdim ve diyrum ki iyiki varlar bu duyguyu yıllarca yaşamış biri olarak kardeşini tebrik ediyorum çok güzel ifade etmiş az ve inceden mesaj süper
canlarım bende eve gidiyorum bu arada haberlerde okudum 40 gün tehliklei günlermiş astrologlar öyle söylüyor jupiter galiba dünyayay çok yakın geçmiş bu ara inanlar kavga edebilrmiş eloktronik eşyalar bozulabilrmiş vs vs yanii onun için bende eve gideyim duşumu alayım kimseciklere bulaşmayyım sakin sakin oturayım
iyi akşamlar kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kardeşim yazmış bunu bana dün annem için hepimiz üzülduk ya ondan aklı kaldı herhalde
Kardeş demek...
Kardeş demek hayat demektir... Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek...... kimi zaman uzldğun anda karşında bulabilmek... Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz... kardeşin aşkı sevigiliden çoktur... Sevgili terk eder kardeş yanında baki kalır... Sevgili emreder kardeş teselli eder... Kardeş sevgiliden çok sever... Bilir misin bizde kardeşlik nedir... Nefesin kesilir
al benim canımı kullan ... senindir... .Yolun sonu uçurumsa eğer... kardeşim geri dön... İlk adım benimdir…
kızlar herkese iyi akşamlar. hepiniz allaha emanet olun.
nihalim annenin ellerinden öpüyorum lütfen kendine iyi baksın.
cimcime yarın sabah unutma ilk ...... le yapıcaksın. sabah hayırlı haberlerle dön inşallah
buseeeeeeeeeee yarın sana kolay gelsin balım. inşallaaaaaaaaaaaah çok güzel sonuçlarla dönersin
mısra kendine iyi bak. tosnumuzada tabiki
ebrar yarın görüşürüz hayatım.
kızlaaaaaaaaaaar hepiniz kendinize iyi bakın hepinizi allaha emanet ediyorum.
(lan veda konuşması gibi oldu ölcemmi ne yapçam ben bu gece :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlarrrr.........
evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?