Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kardeşim yazmış bunu bana dün annem için hepimiz üzülduk ya ondan aklı kaldı herhalde

Kardeş demek...
Kardeş demek hayat demektir... Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek...... kimi zaman uzldğun anda karşında bulabilmek... Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz... kardeşin aşkı sevigiliden çoktur... Sevgili terk eder kardeş yanında baki kalır... Sevgili emreder kardeş teselli eder... Kardeş sevgiliden çok sever... Bilir misin bizde kardeşlik nedir... Nefesin kesilir
al benim canımı kullan ... senindir... .Yolun sonu uçurumsa eğer... kardeşim geri dön... İlk adım benimdir…

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme: bunları bire bir yaşamış biri olarak çok duygulandım

nihal ben yaşamımı kardeşlerime verdim ve diyrum ki iyiki varlar bu duyguyu yıllarca yaşamış biri olarak kardeşini tebrik ediyorum çok güzel ifade etmiş az ve inceden mesaj süper

evet canım korunduğum için düzenliydi sanırım iki aydır korunmayı bırakınca şaştım sanırım bakalım hayırlısı :)))))))

nihal ben yaşamımı kardeşlerime verdim ve diyrum ki iyiki varlar bu duyguyu yıllarca yaşamış biri olarak kardeşini tebrik ediyorum çok güzel ifade etmiş az ve inceden mesaj süper
aynenn canımmmm 3 kardeşiz bunu benim küçüğüm erkek kardeşim yazmış kardeşlerim için canımı veririm anneme bazen keşke daha fazla doğursaydın diyorum annemde keşkee der hep :))

canlarım bende eve gidiyorum bu arada haberlerde okudum 40 gün tehliklei günlermiş astrologlar öyle söylüyor jupiter galiba dünyayay çok yakın geçmiş bu ara inanlar kavga edebilrmiş eloktronik eşyalar bozulabilrmiş vs vs yanii onun için bende eve gideyim duşumu alayım kimseciklere bulaşmayyım sakin sakin oturayım

Güneş Sistemi'nin en büyük gezegeni Jüpiter, Dünya'ya en yakın mesafeden geçti ve pek çok yerde çıplak gözle izlendi.
Güncelleme:22 Eylül 2010 16:11
Bu seferki geçişi özel kılan, Uranüs'ün de Dünya'ya en yakın mesafeden geçiyor olmasıydı. "Bu normal, ne var bunda?" diyebilirsiniz. Ama astrologlar öyle demiyor:

"Bu dönem geçişinden pek çok kişi etkilenecek, kavgalar çıkacak, ayrılıklar yaşanacak. Özellikle burcu ateş grubuna dahil olanlar çok dikkatli olmalı! Kararsızlıklar yaşayabilirler. Herkes birbiriyle tartışabilir, nişanlı çiftler ilişkilerini bile bitirebilir. Hatta negatif elektrikten teknolojk aletler bile etkilenip bozulabilir..."

HaberTürk'te Begüm Çelikkol imzasıyla yayımlanan habere göre, İşin uzmanları etkin güneş rüzgarları neticesinde oluşan jeomanyetik fırtınalardan insanların beyin dalgalarının ve hormon seviyelerinin etkileneceğini söylüyor ve ekliyorlar: "Bazı erkekler bu etkilere agresif tepkiler verebilir, bazıları da tam tersine yaratıcı olabilir"

Astrologların uyarıları bu yöndeyken, işin uzmanları, "Jüpiter ve Uranüs'ün dünyaya yakın geçişi kimi, nasıl etkileyecek?" sorusuna şu yanıtları verdi:

Astrolog Rezzan Kiraz:

"Uranüs'ün etkileri malum. Uranüs, beklenilmeyen ani değişimler ve sürprizler yaratır. Ama bu da sizin olaylara nasıl baktığınıza bağlı. Bu gezegenlerin bizi etkileyebilmesi için önceden bir gerginliğin olması lazım. Onun dışında insanların hayatında yenilik ve değişim, idealizim oluşur. Eski gider, yerine yenisi gelir. Her şerde bir hayır var dedikleri meseledir. İnsanları korkutmanın anlamı yok. Bazı kişiler bunu yapıyor, bunların yanlış olduğunu düşünüyorum. Her şeyin iyi olacağını düşünüyoruz. Uranüs olmasaydı insanlar hala marada ateşi bulmaya çalışıyorlar. Uranüs için kötü konuşturmam."

ŞİDDETLİ KAVGALAR OLACAK

Astrolog Metin Sırma:

"Bu dönemde Akrep, Yengeç ve Balık burçları çok şanslı olacak. Fakat bu burçların dışındakilerde büyük gerginlikler bekleniyor. Eğer hamle yapmak istiyorsanız, iş konusunda yatırım yapmak, denemeyin. Bu dönemi atlatın öyle adım atın. Ateş grubu (Koç, Aslan ve Yay) çok dikkat etmeli. Kararsız bir dönem geçirecekler. İkili ilişkilerde karşınızdaki insanlarla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirler. "Bu bana karşı ciddi mi, benimle dalga mı geçiyor?" şeklinde düşüncelere kapılabilirler. Toprak grubu da (Boğa, Başak ve Oğlak burçları) çok dikkatli olmalı. Bu aralar boşanmalarda patlama olabilir. Yeni evli çiftler bile kavga edebilir. Özellikle su ve ateş grubu arasında şiddetli tartışmalar yaşanacak. Bu dönemde anlaşamayacaklar, maddi ya da manevi olarak birbirlerini tatmin edemeyecekler. En çok da Oğlak burcu dikkatli olmalı. Bu dönemde teknolojik aletler de bozulabilir. Cep telefonları, internet bağlantıları olumsuz etkilenebilir. Okula yeni başlayan çocuklar da olumsuz etkilenebilir. Bunların etkisi Kasım ayı başına kadar sürecek."

Astrolog Öner Döşer:

aferin sana bak doğru yolu buldun.ne işin var inşaatlarda filan git evine duşunu al sakin sakin tv izle yat uyu :roflol: :roflol: :roflol:

iyi akşamlar kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canımın içi

ayyyyyyyyyyyy nihal akşam akşam ağlattın beni yaaaaa. kurban olurum kardeşlerime. onların gözündeki bir damla yaşa kurban olurum

kızlar herkese iyi akşamlar. hepiniz allaha emanet olun.

nihalim annenin ellerinden öpüyorum lütfen kendine iyi baksın.

cimcime yarın sabah unutma ilk ...... le yapıcaksın. sabah hayırlı haberlerle dön inşallah

buseeeeeeeeeee yarın sana kolay gelsin balım. inşallaaaaaaaaaaaah çok güzel sonuçlarla dönersin

mısra kendine iyi bak. tosnumuzada tabiki

ebrar yarın görüşürüz hayatım.

kızlaaaaaaaaaaar hepiniz kendinize iyi bakın hepinizi allaha emanet ediyorum.
(lan veda konuşması gibi oldu ölcemmi ne yapçam ben bu gece :roflol: :roflol: :roflol:

deli ağzını hayıra açarmısın lütfen allah uzun ömür versin ...

fatocum doğru yolu buldun derken pek anlamadım canım benim yaptığım işi galiba anlamdın benim işim inşaatlarla alakalı ve ben zaten inşaatta gitim merak etme gerekli kontrollerimi ve görüşmemmeide yaptım tatlım benim ekmeğim inşaatlardan canım 17 yıldır doğru bldiğim ve bana hep doğruyu veren tek şey canım

günaydın kızlarrrr.........

evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????

günaydın kızlarrrr.........

evet sabah kalkar kalkmaz gebelik testini yaptım ama sonucu anlamadım ikinci çizgi yok denecek kadar silikti bu ne demek ??????????

silikmiiii aaaaaaaaaaaaa anaaaaaaaaaa kız ikinci çizgi silkmiydi eğer öyuleyse hamilesin yaniii anam anam heyecan bastı benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…