Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

5 yumoştan biri tutsun da düğün dernek yapalım :))))

napıyım canım kimseler olmuyo topikte bende geziniyorum kafamı dağıtıyorum

inş cnm yaaa inşşş çrş günü baya stresli bir gündü çok üzüldüm ağladım benim uyuz herif yan çizdi diye ama perş bunları duyunca sevindim inşş hayırlısını versin allahım

kızlar ebrar ve kocası bugün hastaneye gittiler. Kocasından aldıkları spermlerin tahlil sonuçları pek iyi değil. Değerler geçen sefere oranla daha da düşmüş yarın genetik bir test varmış o yapılacak. şayet o testte olumlu bir şey görürlerse ameliyat görmezlerse bebek konusuna veda edecekler. Ebrarın hepinize selamı var ve dualarınıza ihtiyacı var.

Arkadaşlar lütfen bu akşam ebrar için, gizemin pazartesi günkü ameliyatı için dua edeim lütfen allah rızası için.

canımmmmmm ebarrr işe mi döndü ?? ((

dua etmezmıyımmm hiç dualarım onlarla

yaaa çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumbenmafoldumben
allahım ne olur yüzlerini güldür allahım :Saruboceq::Saruboceq:

of yaa çok üzüldüm.tabiki dua edicez.hayırlısı ile her şey yoluna giricek inş.

kızlar ebrar dönmedi dönmez sanırım işe fatoş cepten aradı onu valla bende çok üzüldüm büyük rammim sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et ellerimizi boş çevirme testleri olumlu çıksın sen onların bebek hasretini gider yarabbim sen isteyen herkese ver yarabbim ... aminnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnn canımmm sen çok dua et bizlere canım taze gebesin :))))

bak bu hiç iyi bir haber değil resmen yıkıldım ((((((gitme::gitme::gitme:

kızlar ebrarla şimdi konuştum. şimdi daha iyi. herkese çok selamı var. hepinizi öptüğünü söylememi istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…