napıyım canım kimseler olmuyo topikte bende geziniyorum kafamı dağıtıyorumnihalllllllllll kız nerelerde geziyonnn :)
5 yumoştan biri tutsun da düğün dernek yapalım :))))ewt canım yumoşlar ii kral faruk arıza yaptı gene alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
5 yumoştan biri tutsun da düğün dernek yapalım :))))
napıyım canım kimseler olmuyo topikte bende geziniyorum kafamı dağıtıyorum
canımmmmmm ebarrr işe mi döndü ??kızlar ebrar ve kocası bugün hastaneye gittiler. Kocasından aldıkları spermlerin tahlil sonuçları pek iyi değil. Değerler geçen sefere oranla daha da düşmüş yarın genetik bir test varmış o yapılacak. şayet o testte olumlu bir şey görürlerse ameliyat görmezlerse bebek konusuna veda edecekler. Ebrarın hepinize selamı var ve dualarınıza ihtiyacı var.
Arkadaşlar lütfen bu akşam ebrar için, gizemin pazartesi günkü ameliyatı için dua edeim lütfen allah rızası için.
kızlar ebrar ve kocası bugün hastaneye gittiler. Kocasından aldıkları spermlerin tahlil sonuçları pek iyi değil. Değerler geçen sefere oranla daha da düşmüş yarın genetik bir test varmış o yapılacak. şayet o testte olumlu bir şey görürlerse ameliyat görmezlerse bebek konusuna veda edecekler. Ebrarın hepinize selamı var ve dualarınıza ihtiyacı var.
Arkadaşlar lütfen bu akşam ebrar için, gizemin pazartesi günkü ameliyatı için dua edeim lütfen allah rızası için.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bende çok üzüldüm yaaayaaa çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumbenmafoldumben
allahım ne olur yüzlerini güldür allahım :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ebrar ve kocası bugün hastaneye gittiler. Kocasından aldıkları spermlerin tahlil sonuçları pek iyi değil. Değerler geçen sefere oranla daha da düşmüş yarın genetik bir test varmış o yapılacak. şayet o testte olumlu bir şey görürlerse ameliyat görmezlerse bebek konusuna veda edecekler. Ebrarın hepinize selamı var ve dualarınıza ihtiyacı var.
sanırım bende mail attım ama işte olsaydı cevap yazardıbilmem ki tel den konuşmuştur bence
aminnnnnnnn canımmm sen çok dua et bizlere canım taze gebesin :))))kızlar ebrar dönmedi dönmez sanırım işe fatoş cepten aradı onu valla bende çok üzüldüm büyük rammim sen herşeye kadirsin dualarımızı kabul et ellerimizi boş çevirme testleri olumlu çıksın sen onların bebek hasretini gider yarabbim sen isteyen herkese ver yarabbim ... aminnnnnnnnnnnnnn
ebrar işyerinde değil nihalcim eve gitti. hepinizden dua istiyorsanırım bende mail attım ama işte olsaydı cevap yazardı(((
kız msn niye kapalıfatooo bu haber canımı sıktı benim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?