Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrar uğramamış bugün.onla ilgili daha fazla bilgi alırmıyım dedim ama.hep kalımda ve duamdaydı.biz eşimle öğlen bulultuk terapim var dı ona gittik.dr en kritik dönemdi bu geçtiğimiz 2 hafta dedi ama seni çok iyi gördüm dedi.ben de önümüzde ki 2 ayı da bu şekilde iyi geçirirsem korunmayı bırakabilirim demi dedim tabi ki dedi.bakalım.ALLAH nasip ederse ben de kasım da başlamış lcam çalışmalara

İyi pazarlar kızlar.
Dün dr a gittik,4 lü test sonucumuz çok iyiymiş.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))

İyi pazarlar kızlar.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))

ayy yerim ben onu.demek taklalar attı el salladı sonra sırtını döndüsonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. mısracım.inş p.tesi ebrarın eşine yapılcak testte iyi çıkar inş

kasıma rezervasyonluyuz desene :))) hadi hayırlısı canım

İyi pazarlar kızlar.

gözünaydın mısracığım maşllah tosun paşamıza, darısı bana canım yarın akşamda benim kontrolüm var...

günaydın hepinize kızlar, kabus gibi bir hafta sonu geçirdim bulantıdan gözümü açamadım üstüne kusunca afedersiniz tam oldu...geçecek derken dahada arttı bulantılarım hayırlısı olsun inşallah...tek meleğim sağlıklı olsunda razıyım ben sıkıntı çekmeye (

( sın dişini bebebğim evet biraz bulantısı bol bir gebelişk geçiriyorsun ama sağlıklıymış bulantı çok olnca sabır çelkkeceksin tualina

haklısın serpilciğim sıkıyorum dişimi ama beslenememek üzüyor beni, ne yiyceğim diye deli oluyorum...

benim kızkardeşim hamilleği boyunca domates ve peynire talim etti hiç birşey yiyemedi aylarca peynir ekmek ( ve elin gavur memelketinde yalnız tek başına hamilek yaşadıı şükür mert berkemiz sağlıklı topaç gibi dünyayaya geldi sende üzülme canım rabbim onu karnında besler canım

kızlar klo almayı kafaya takmışım ya bol bol meyvesuyu içiyorum :))) çukulata yiyorum galiba işe yaradı gece kaçkere uyandım acıkmıştım iştahım yavaş yavaş açılıyor galiba ayrıca şunu farketim kafadan birtakım şeyleri atınca süper oluyormuş bugün tartılacağım bakayım klom ne olmuş ama en azından kaburgalartım elime gelmiyor :))))) galiba 1 veya 2 klo aldım galiba :))))) hedefim 4 klo daha almak umarım başarırım bunu

maşallah yiğenine canım,inşallah öyle olur canım ama vicdan azabı çekiyorsun elinde olmadan..

maşallah yiğenine canım,inşallah öyle olur canım ama vicdan azabı çekiyorsun elinde olmadan..

öyle düşünme canım (( içebiliyorsan meyvesuyu iç onun faydası olur senin elinde olan birşey değil bu yapacak birşey yok ablacım idare edeceksin annesi melekler onu besler rahat ol tamamıı

günaydın kızlar a.s.

tualinam nasılsın canım. bulantıların geçmemiş daha. üzme kendini elbette geçecek.

günaydın kızlar a.s.

tualinam nasılsın canım. bulantıların geçmemiş daha. üzme kendini elbette geçecek.

günaydın fatoşum...evet geçmedi canım..tek sağlıklı olsunda meleğim ne yapalım kuzum , dua et bize canım yarın kontrolümüz var sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…