İyi pazarlar kızlar.
Dün dr a gittik,4 lü test sonucumuz çok iyiymiş.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))
İyi pazarlar kızlar.
Bebişinde keyfi pek yerindeydi,el salladı ,taklalar attı sonrada sırtını dönüverdi :)))
ebrar uğramamış bugün.onla ilgili daha fazla bilgi alırmıyım dedim ama.hep kalımda ve duamdaydı.biz eşimle öğlen bulultuk terapim var dı ona gittik.dr en kritik dönemdi bu geçtiğimiz 2 hafta dedi ama seni çok iyi gördüm dedi.ben de önümüzde ki 2 ayı da bu şekilde iyi geçirirsem korunmayı bırakabilirim demi dedim tabi ki dedi.bakalım.ALLAH nasip ederse ben de kasım da başlamış lcam çalışmalara
İyi pazarlar kızlar.
günaydın hepinize kızlar, kabus gibi bir hafta sonu geçirdim bulantıdan gözümü açamadım üstüne kusunca afedersiniz tam oldu...geçecek derken dahada arttı bulantılarım hayırlısı olsun inşallah...tek meleğim sağlıklı olsunda razıyım ben sıkıntı çekmeye(
( sın dişini bebebğim evet biraz bulantısı bol bir gebelişk geçiriyorsun ama sağlıklıymış bulantı çok olnca sabır çelkkeceksin tualina
haklısın serpilciğim sıkıyorum dişimi ama beslenememek üzüyor beni, ne yiyceğim diye deli oluyorum...
benim kızkardeşim hamilleği boyunca domates ve peynire talim etti hiç birşey yiyemedi aylarca peynir ekmek( ve elin gavur memelketinde yalnız tek başına hamilek yaşadıı şükür mert berkemiz sağlıklı topaç gibi dünyayaya geldi sende üzülme canım rabbim onu karnında besler canım
maşallah yiğenine canım,inşallah öyle olur canım ama vicdan azabı çekiyorsun elinde olmadan..
günaydın kızlar a.s.
tualinam nasılsın canım. bulantıların geçmemiş daha. üzme kendini elbette geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?