nihalcim naber tatlım. annen nasıl oldu daha iyidir umarım:)) bu saatde kimse olmaz :))
serpilcim girmeme kararı almışsın((
günaydın cimcimem. bebiş nasılgünaydın kızlar ...
serpilim hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş....
günaydın cimcimem. bebiş nasıl
herşeyin hayırlısı canım nasılsa biz görüşüyoruzgünaydın aşklarım
masal gizem79 busecan fatoözel mısra nihal wenhar cimcime ebrar hpt honey hepimiz msn den görüşüyoruz haberleşiyoruz yazugüray şekerleblebi ahsen msn siz ben kk dan uzak kalıcam çarşamba günü tüp için strat veriyoruz burda okumalarla moral bozmalara son vermek için ben yokum etkiliyor hepimizi özelkle tüp aşamsında hiç birşeyi bilmeden gitmek en güzeli bunu prof dr söyledi kızlar o yüzden yokum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın aşklarım
masal gizem79 busecan fatoözel mısra nihal wenhar cimcime ebrar hpt honey hepimiz msn den görüşüyoruz haberleşiyoruz yazugüray şekerleblebi ahsen msn siz ben kk dan uzak kalıcam çarşamba günü tüp için strat veriyoruz burda okumalarla moral bozmalara son vermek için ben yokum etkiliyor hepimizi özelkle tüp aşamsında hiç birşeyi bilmeden gitmek en güzeli bunu prof dr söyledi kızlar o yüzden yokum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar canlarım bana burda müsade ben pek giremeyeceğim bunu size bildireyim hepinizin hamile kalmasını arzu ediyorum
ama ben artıl br müdet olmayacğım
hepnizzi seviyorum
bir dönem yokum
günaydın aşklarım
kızlar tüp pozitif olur nygatif olur önmeli değil önemli olan neden denemedim dememek hepinizi Alaha emanet olun kocamn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ne güzel ben bu kararı çoktan vermiştim aslında senin adınada çok sevindim belki birgün bir yerlerde görüşmek dileğiyle bende başlıyorum aşılamaya şansımız açık olsun
günaydın aşklarım
kızlar tüp pozitif olur nygatif olur önmeli değil önemli olan neden denemedim dememek hepinizi Alaha emanet olun kocamn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
nihalcim naber tatlım. annen nasıl oldu daha iyidir umarım
ne güzel ben bu kararı çoktan vermiştim aslında senin adınada çok sevindim belki birgün bir yerlerde görüşmek dileğiyle bende başlıyorum aşılamaya şansımız açık olsun
canımmmmm sağol fatoşcumm arada da olsa sizden haberler almak çok iyi geliyo bana a.s.senin adına çok sevindim canım inşallah ilk denemede tutar bebeğin
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın tatlım korkma seni yanlız bırakmayız burda
nihalim iyi akşamlar canımcanımmmmm sağol fatoşcumm arada da olsa sizden haberler almak çok iyi geliyo bana a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?