Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar canlarım bana burda müsade ben pek giremeyeceğim bunu size bildireyim hepinizin hamile kalmasını arzu ediyorum
ama ben artıl br müdet olmayacğım
hepnizzi seviyorum
bir dönem yokum

günaydın aşklarım

masal gizem79 busecan fatoözel mısra nihal wenhar cimcime ebrar hpt honey hepimiz msn den görüşüyoruz haberleşiyoruz yazugüray şekerleblebi ahsen msn siz ben kk dan uzak kalıcam çarşamba günü tüp için strat veriyoruz burda okumalarla moral bozmalara son vermek için ben yokum etkiliyor hepimizi özelkle tüp aşamsında hiç birşeyi bilmeden gitmek en güzeli bunu prof dr söyledi kızlar o yüzden yokum öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar tüp pozitif olur nygatif olur önmeli değil önemli olan neden denemedim dememek hepinizi Alaha emanet olun kocamn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

serpoşun msnsini özelden msj atın kızlar yaaaa
yakalayamadım
allahım hayırlısını versin herzaman hakkımızda
günaydın kızlar nasılsınız

herşeyin hayırlısı canım nasılsa biz görüşüyoruz

ne güzel ben bu kararı çoktan vermiştim aslında senin adınada çok sevindim belki birgün bir yerlerde görüşmek dileğiyle bende başlıyorum aşılamaya şansımız açık olsun

kızlar canlarım bana burda müsade ben pek giremeyeceğim bunu size bildireyim hepinizin hamile kalmasını arzu ediyorum
ama ben artıl br müdet olmayacğım
hepnizzi seviyorum
bir dönem yokum

kızlar tüp pozitif olur nygatif olur önmeli değil önemli olan neden denemedim dememek hepinizi Alaha emanet olun kocamn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

serpilcim hakkın da hayırlısı olsun.üyeliğini bile iptal mi ettirdin ne dir anlamadım ama kapsama alanı dışın da diyo.her şey gönlünce olsun habersiz bırakma bizi

serpilcim senin adına sevindim umarım en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsin yolu açık olsun sana çok alışmıştım ( ama iyi ol yeter

nihalcim naber tatlım. annen nasıl oldu daha iyidir umarım

fatoşcumm iyi şükür annem epey düzeldi sen nasılsın

ne güzel ben bu kararı çoktan vermiştim aslında senin adınada çok sevindim belki birgün bir yerlerde görüşmek dileğiyle bende başlıyorum aşılamaya şansımız açık olsun

canımm seninde aşılaman hayırlı olsun habersiz bırakmayın bizi arada da olsa girip durumunuzu yazın güzel haberler bekliyorum sen den muckssss

senin adına çok sevindim canım inşallah ilk denemede tutar bebeğin

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın tatlım korkma seni yanlız bırakmayız burda

günaydın canlarım...nasılsınız..bizden iyilik salı dr amcamıza gittik maşllah büyümüş meleğim gayet iyi ve eli ağzında uyuyordu yavrum onu öyle görünce çok şaşırdım el sallamadı bize bu sefer:)) dünde ikili testimizi verdik güzel sonuçlar alırız inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…