kızlar biraz önce hastanenin onlıne sisteminden kan sonuçlarıma baktım ve değerimde düşüş var dün 427 di bugün 238 düştü(((
netteki yazılanlardan anladığım kadarıyla kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla düşürüyorum sanırım bugün ilk gittiğim dr bana zaten ilk baştada sağlıklı bi döllenme değil gibi dedi daha öncede demiştim değerim düşüktü kızlar biliyosunuz((
hakkımız da hayırlısı kızlar biliyosunuz zaten süpriz bi gebelik olmuştu :)))) rabbbim hakkımızda hayırlsını versin ...
slm kızlar
nihalcim nasılsın seni merak ediyorum durumların ne aşamada
yumurtam çatlamış bakalım 20 sinde belli olcak 18 ekim 28. gün oluyo 20 sinde gel dedi dr gecikme olursa inş olur progeston verdi bide estrofem içiyorum allahım inş herkese nasıp etsin banada opuyorumnanaktan
Zeytincim mrb.
Ben ev toparlama telaşında olduğum için klübe fazla gelemiyorum
canım cimcimem lütfen üzülme herşeyin hayırlısı allahtankızlar ii akşamlar biliyorum şuan hiçbiriniz yoksunuz beni merak etmişsiniz allah razı olsun kızlar şuan iyiyim bunada şükür diyorum allah beterinden saklasın...
dün akşam kanamam başlayınca hemen hastaneye gittim kan testi yaptılar ultrosonla baktılar dr düşük olabilir dedi kese görünmüyo değerim 427 çıktı bugün zaten randevum vardı ona gittim ultrosonla baktı kese göremedi renkli ultroson çektirdim onda sağ tarafta bişeyler gördüler dış gebelik büyük ihtimalle dediler zeynep kamile yönlendirdiler oraya gittim tekrar kan verdim ve tekrar ultroson ordaki dr erken gebelik yani geç döllenme olabilir dedi dış gebelik yada düşük de olabilir dedi. buda kan testi takibi ile belli olacak bugün ilk testi verdim çarşamba ve cuma da gidecem değerime göre ne olduğu anlaşılacak. ilaç neden vermedi ben sordum hemen eğer dış gebelikse onuda korumuş oluruz dedi buda ii değil cuma günü herşey belli olacak eğer değerim yükselirde gebelik var olursa o zamn ilaç verir ama dış gebelikse ameliyatlık değil gözle görülen bişey yok ilaçla hallolacak hayırlısı olsun diyorum allah beterinden saklasın hepinizden allah razı olsun kızlar hepimiz için hayırlısı olsun....
çarşamba günü gittiğimde eşimle kan uyuşmazlığımız var onun içinde iğne olacam bişey soracam ümraniyedeki dr ilk gebelikte önemli değil demişti zeynep kamildeki yapılsın dedi bilginiz varmı bu konuda...
bide kızlar kanda hemayoloji testi yaptırdım dün akşam yaptırdığımda bi tanesi hariç hepsi normal çıkmıştı bi tanesi biraz yüksekti bugünki teste dün yüksek çıkan normale dönmüş 5 tanesi düşük bitanesi yüksek çıkmış ne olduklarını anlamadım....
canımmmm dediğin gibi sağlıklı olan bebek tutunurkızlar hepinizden allah razı olsun hayırlısı böleymiş allahtan sağlıklısını diliyorum en kısa zamanda hepimiz için ...
kimyasal olduğunu daha tam bilmiyorum ben tahmin yürüttüm sadece şu kadarını söleyebilirim dış gebelik değilse sağlıklı bi döllenme olmadığı için düşük oldu vücudum ondan kurtulmaya çalışıyomuş dr öle dedi ... hakkımızda hayırlısı pazar günü çok kötü oldum kanamam olunca kocam delirecen sandım diyo kafayı yiyodum yani ama şimdi iyiyim dr sağlıklı değilmiş deyince kanamama sevindim rabbim hepimize salıklı gebelikler versin inş...
canımmmm dediğin gibi sağlıklı olan bebek tutunurdemekki bunuda yaşaman gerekliymiş şimdilik sebep ve neden arama canım bir an önce sağlığına kavuş yola devam et 10 gün kadar kanaman devam edebilir dr sana antibitik ve ağrı kesici vericek muhtemelen birde e vitamini çabuk toparlan diye
kanaman var mı hala ?saol nihalcim ben de toparlanmaya çalışıyorum kocamdan allah razı olsun acayiip destek oluyor bana bakalım yarın dr a gidecem tekrar kan vermeye belli olur heralde cumaya kalmaz ....
canımmmmmmm hayırlısı olsun üzülme sakın arkası tez gelir derler kanama ile sonlanması senn için daha iyi kürtaj gibi bekleme süren olmayacak seni seviyoruz canım mucksssss
busemmmmm senin yumuşlarını sevsinler maşallah bu ay daha umutlu bakıyosun rabbım utandırmasın hayırlı haberlerle sevindir bizi ben 28.gündeyim artık bekleme süresine girdim hiç bir şey hissetmiyorum :)))
ısracım kolay gelsin canım işin zor valla yavaş yavaş yap canım yorma kendini toşun paşamı opuyorumnanaktan
nihalcim regl oldum. klomenimi kullandım bugün 22 mm büyüklüğünde çok güzel tatlı bir yumurtam var. yarın çatlamasını bekliyoruz. çalışmalarımızı yapıp kendimizi allaha teslim ediyoruz. haaaaa bu arada dün yakı yapıştırdım. yarın çalışmada sonra yıkanıp tekrar yapıştırıcam. guclubacismilenhlkpr, fatosozel+, yavuzguray0757
kızlarrr nasılsınız
fatoş serpil ve ebrar regli oldumu
inşallah canımm hayırlısıyla :1hug:canım nihalcim
evet inş tutarda seviniriz hep bareberr inş senden de güzel haberelr alırız cnmcım
serpil adet oldu evet testlerini yaptırdı maşallah hormonları süper
ebrar daha adet olmadı 32. günde bekliyoruz sabıszılıklaa
22.mm maaşallah kaçıncı gundesin canım ?nihalcim regl oldum. klomenimi kullandım bugün 22 mm büyüklüğünde çok güzel tatlı bir yumurtam var. yarın çatlamasını bekliyoruz. çalışmalarımızı yapıp kendimizi allaha teslim ediyoruz. haaaaa bu arada dün yakı yapıştırdım. yarın çalışmada sonra yıkanıp tekrar yapıştırıcam. guclubacismile
kanaman var mı hala ?
evet canım hala devam ediyo ama şiddetli değil adet gibi ...
22.mm maaşallah kaçıncı gundesin canım ?
fatoşş ben buldum tespihi :))) otomatik tespih dedim adama güldü adı zikirmatikmiş :)))) 4 tl ye aldım haç malzemeleri satan bır yerden aldım 350 tane bitti cumaya 500 hazır
:)))))))))))))))) yaaa tespihler varya otomatık :)))) adı zikirmatikmiş kaydirigubbakcemile3kız zikirmatik ne
:)))))))))))))))) yaaa tespihler varya otomatık :)))) adı zikirmatikmiş kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 yokk kızzz kendi nasıl okusun :)))) dur netten linkg bulayim sanabilmiyom ben normal tesbihle okdukça atıyom bu nasıl oluyo kendimi okuyo bilmiyorumkismile
( canımmmmmmmmm dinlen sen iştemisin
22.mm maaşallah kaçıncı gundesin canım ?
fatoşş ben buldum tespihi :))) otomatik tespih dedim adama güldü adı zikirmatikmiş :)))) 4 tl ye aldım haç malzemeleri satan bır yerden aldım 350 tane bitti cumaya 500 hazır
evet canım hala devam ediyo ama şiddetli değil adet gibi ...
kız zikirmatik ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?