Tualinacım Serpil kk dan bir süreliğine ayrıldı çünkü tüp bebek çalışmalarına başlıyor.
kızlar...
dün doktora gittik Ege'miz kocaman olmuş maşallah.
1.900 gr..15 kasımdan sonra bekle artık dedi dr
çok az kaldı çok heyecanlıyımmm...
siz nasılsınız? var mı bana vereceğiniz güzel haberler?
iyi akşamlar kızlar ben iki gün yokum p.tesiye görüşürüz inş...
kardeşim evleniyo yarın kırlarelinde düğün cumartesi istanbulda ondan giremiyecem canlarım öpüldünüz....
sepil yokmu ben mi yanlış görüyoum anlamadım
çok kaışık bi hafta geçidim cuma günü dayım vefat etti cumartesi kardeşimin düğünü karışık acı dolu bi gündü mutsuzum
kızlar slm
10. gün kontrolüm dündü yumurta 18 mm olmuş iğnemi vurdular. bugün yarın çalışın dedi dr
inşşş tutar bu sefer :Saruboceq: pzt tekrar kontrol var 14. gün
bende son durum bu opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim allah şükür
bir problem yok fatoo nasılsın canım
başın saolsun honeycim.kızlar slm dr gittim bugğn gebelik öncesi kontrol için doğru dürüst ilgilenmedi bileklava:içeri girdim dedi kş hemen "vernhar hanım ne şikayetiniz var"dedim gebelik düşünüyorum 2 ay sı-onra kontrol amaçlı geldim.2 ay kadar önce özel bi hastane dr nun verdiği ve yaptırmam gerektiğini sölediği testeler bunlar dedim verdim test kağıdını eline baktı baktı bunlar burda yapılmıyo dedi.benburda yapılanları yazdım dedi gittim kan verdim idrar verdim.çarşamba alıcam sonucu.smear burda yapılmıyo dedi.öle işte.kadın aile sağlığı merkezleri var oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım bi araştırayım da
ah canım maşallah yumoşuna tam kıvamına gelmiş boyutu, inşallah tutar buseciğim hayırlısı ile minnoşun konar göbeğine, biliyosun benimki 1 ay sonra geldi takipten sonra...sıcak tut kendini canım , elini karnına koy ve bol bol "ya hay" de, hay hayat veren demek canım, inşallah senin yavrunada hayta verir rabbim benim yavruma verdiği gibi...dualarım seninle...
Oyy oyyy yerim ben o tosunu koskocaman olmuş maşallah.Güzel yüzünü görmeye,mis kokusunu koklamaya çok az kaldı ne güzel.Darısı başımıza
Hayırlı olsun cnm umarım düğününüz güzel geçer.
Canım benim başınız sağolsun çok üzüldüm((
Serpil tüp bebek çalışmalarına başlayacak bu yüzden bir süre yok prensesim.
Ohhh ne güzel yumoş kocaman olmuş,inşallah bu ay yüzünü güldürür.
Canım iyi olmanıza çok sevindim.
Umarım herşey yolundadır.
Venharcım iyi bir yer seç cnm
sağol cnm inş benim bebeiş bu ay gelir hayırlıysa tabikii takıpten sonramı geldi senin takıpten sonra tekrar gitmedinmi dr peki o ay boşmu geçirdin ???
sıcak tut derken zaten alev alev yanıyorum kaydirigubbakcemile3 ay yumurtamla bebğim diye konuşuyorum allahım inş bu ay gelir cnm sağol iyi dileklerin için tşk ederim opuyorumnanaktan
özellikle ayaklarını sıcak tut...canım biz 1 ay gittik takibe sonra gerek görmedi dr bende doğal akışına bıraktım ve çalışmalar devam ettim, nette okumuştum klomen bıraktıktan sonra 3 aya kadar etkili diye bende etkisini gösterdi çok şükür, darısı başına...
günaydın kızlarr a.s.
günaydın kızlar a.s.
günydın buse nasılsın?iysindir sen isiyindirrnaniknanik
günydın faroşcum sen nasılsın?
İyi pazarlar arkadaşlar.
Ben halen işyerindeyim önemli olaylar oldu çok kötü bir nöbet geçirdim,gece 12 ye kadar ayaktaydım.
Başım ağrıdan çatlıyor
Bugün de eşimle evi toplamaya başlayacaktık nasıl olcak bilmiyorum
kızlar selam. cimcimemizin dünden beri kanaması varmış ve sanırım düşük tehlikesi geçiriyor. şimdi bizim dualarımıza ihtiyacı var. lütfen hepimiz onun ve bebeği için dua edelim. Rabbim cimcimemizi ve bebişini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?