Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Oyy oyyy yerim ben o tosunu koskocaman olmuş maşallah.Güzel yüzünü görmeye,mis kokusunu koklamaya çok az kaldı ne güzel.Darısı başımıza
iyi akşamlar kızlar ben iki gün yokum p.tesiye görüşürüz inş...
kardeşim evleniyo yarın kırlarelinde düğün cumartesi istanbulda ondan giremiyecem canlarım öpüldünüz....

Hayırlı olsun cnm umarım düğününüz güzel geçer.

sepil yokmu ben mi yanlış görüyoum anlamadım
çok kaışık bi hafta geçidim cuma günü dayım vefat etti cumartesi kardeşimin düğünü karışık acı dolu bi gündü mutsuzum

Canım benim başınız sağolsun çok üzüldüm ((
Serpil tüp bebek çalışmalarına başlayacak bu yüzden bir süre yok prensesim.

Ohhh ne güzel yumoş kocaman olmuş,inşallah bu ay yüzünü güldürür.

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim allah şükür
bir problem yok fatoo nasılsın canım

Canım iyi olmanıza çok sevindim.
Umarım herşey yolundadır.

Venharcım iyi bir yer seç cnm

sağol cnm inş benim bebeiş bu ay gelir hayırlıysa tabikii takıpten sonramı geldi senin takıpten sonra tekrar gitmedinmi dr peki o ay boşmu geçirdin ???
sıcak tut derken zaten alev alev yanıyorum kaydirigubbakcemile3 ay yumurtamla bebğim diye konuşuyorum allahım inş bu ay gelir cnm sağol iyi dileklerin için tşk ederim opuyorumnanaktan

inş cnm inşşşşşşşşşş sağol tşk ederim opuyorumnanaktan

özellikle ayaklarını sıcak tut...canım biz 1 ay gittik takibe sonra gerek görmedi dr bende doğal akışına bıraktım ve çalışmalar devam ettim, nette okumuştum klomen bıraktıktan sonra 3 aya kadar etkili diye bende etkisini gösterdi çok şükür, darısı başına...

tmm cnm çorap giyiyim akşamları o zaman inş bebğim gelir bu ay inşşşşşşşşşşşşşş
bakalım ne olcak amin cnm
zaten bu ay yumurtam ii maşallahh

Son düzenleme:
kadın ve aile sağlığı merkezinden randevu aldım.smear testi kemik ölçümü bide meme muayenesi yapılcak salıya.çarşamba da kan ve idrar testinin sonucunu alıcam.sanırım folic asite başlatır da ben başlarmıyım bilmem.kilo felan aldırmasın

İyi pazarlar arkadaşlar.
Ben halen işyerindeyim önemli olaylar oldu çok kötü bir nöbet geçirdim,gece 12 ye kadar ayaktaydım.
Başım ağrıdan çatlıyor
Bugün de eşimle evi toplamaya başlayacaktık nasıl olcak bilmiyorum

cnm geçmiş olsun.sen bence bir şey yapma evde zaten kötü bi nöbet gerçirmişsin.sadece eşine yapılacakları söle o yapsın.dikkatli ol:1hug:

kızlar herkese günaydın. hayırlı haftalar, hayırlı günler, herşeyin en hayırlısı sizlerle olsun inşallah

kızlar selam. cimcimemizin dünden beri kanaması varmış ve sanırım düşük tehlikesi geçiriyor. şimdi bizim dualarımıza ihtiyacı var. lütfen hepimiz onun ve bebeği için dua edelim. Rabbim cimcimemizi ve bebişini korusun

saol fatoşcum ...
evet kızlar dualarınıza ihtiyacım var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…