Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrr nasılsınız ben iyiyim pazaretesi yoğunluğunun dışında

cimcime nerde neden oldu şimdi kanama hemen dr ye gitsin ........

iyiyiz nihalcim sen nasılsın kolay gelsin bu arada.cimcimes doktora gitti canım.inşallah ciddi birşey değildir ilaçla engellenir kanama.dua ediyoruz.

cimcime doktora gitti nihalcim. Doktor şimdi ameliyatta olduğundan cimcimede hastanede bekliyor. Sen nasılsın bu arada canım

Canlar dün nöbet çıkışı hiçbirşey yapamadım,bugünde evin klimaları söküldü diğer eve gitti.
Eşimin odasındaki fazlalıkları arkadaşlarına dağıtıyoruz.
Henüz koli yapma işine başlamadık.

Cimcimecim hiç moralini bozma,benim 4.aya kadar kanamam oldu.
Sürekli progestan içtim arada da depot isminde iğne yaptırdım.
Dualarım seninle

kızlar malesef cimcimemizin gebeliği dış gebelikmiş. şimdi hastaneye yatacak ve ilaç tedavisi görecek

kızlar yeni gelen haberlere göre 2 gün sonra tekrar kan testi yapılıp değerlere bakılacak belkide dış gebelik olmayabilir demişler. düşükte söz konusu olabilir demişler. ama ilaç filan vermemişler. yani 2 gün daha bekleyeceğiz dua ederek cimcime için

allahım inşallah hafif bir kanamadır neden progestan vermemişler acaba nerde cimcime evde mi ?

kızlar ii akşamlar biliyorum şuan hiçbiriniz yoksunuz beni merak etmişsiniz allah razı olsun kızlar şuan iyiyim bunada şükür diyorum allah beterinden saklasın...

dün akşam kanamam başlayınca hemen hastaneye gittim kan testi yaptılar ultrosonla baktılar dr düşük olabilir dedi kese görünmüyo değerim 427 çıktı bugün zaten randevum vardı ona gittim ultrosonla baktı kese göremedi renkli ultroson çektirdim onda sağ tarafta bişeyler gördüler dış gebelik büyük ihtimalle dediler zeynep kamile yönlendirdiler oraya gittim tekrar kan verdim ve tekrar ultroson ordaki dr erken gebelik yani geç döllenme olabilir dedi dış gebelik yada düşük de olabilir dedi. buda kan testi takibi ile belli olacak bugün ilk testi verdim çarşamba ve cuma da gidecem değerime göre ne olduğu anlaşılacak. ilaç neden vermedi ben sordum hemen eğer dış gebelikse onuda korumuş oluruz dedi buda ii değil cuma günü herşey belli olacak eğer değerim yükselirde gebelik var olursa o zamn ilaç verir ama dış gebelikse ameliyatlık değil gözle görülen bişey yok ilaçla hallolacak hayırlısı olsun diyorum allah beterinden saklasın hepinizden allah razı olsun kızlar hepimiz için hayırlısı olsun....

çarşamba günü gittiğimde eşimle kan uyuşmazlığımız var onun içinde iğne olacam bişey soracam ümraniyedeki dr ilk gebelikte önemli değil demişti zeynep kamildeki yapılsın dedi bilginiz varmı bu konuda...

bide kızlar kanda hemayoloji testi yaptırdım dün akşam yaptırdığımda bi tanesi hariç hepsi normal çıkmıştı bi tanesi biraz yüksekti bugünki teste dün yüksek çıkan normale dönmüş 5 tanesi düşük bitanesi yüksek çıkmış ne olduklarını anlamadım....

kızlar biraz önce hastanenin onlıne sisteminden kan sonuçlarıma baktım ve değerimde düşüş var dün 427 di bugün 238 düştü (((

netteki yazılanlardan anladığım kadarıyla kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla düşürüyorum sanırım bugün ilk gittiğim dr bana zaten ilk baştada sağlıklı bi döllenme değil gibi dedi daha öncede demiştim değerim düşüktü kızlar biliyosunuz ((

hakkımız da hayırlısı kızlar biliyosunuz zaten süpriz bi gebelik olmuştu :)))) rabbbim hakkımızda hayırlsını versin ...

günaydın kızlar kimseler yok
cimcime rabbim hakkında hayırlısını versin canım
nerdesiniz canlarrr

slm kızlar
nihalcim nasılsın seni merak ediyorum durumların ne aşamada
yumurtam çatlamış bakalım 20 sinde belli olcak 18 ekim 28. gün oluyo 20 sinde gel dedi dr gecikme olursa inş olur progeston verdi bide estrofem içiyorum allahım inş herkese nasıp etsin banada opuyorumnanaktan

Canım çokkk üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum ((

geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur.birde bu kimyasal gebelik çıktı ya önceden pek duymuyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…