Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bilmiyom ben normal tesbihle okdukça atıyom bu nasıl oluyo kendimi okuyo bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: buse öldrdün beni. kız zikirmatik kendisi okursa duayı sen ne yapcan. :roflol: :roflol: :roflol: senin okuduğun duaları tesbih kullanmadan onla sayıncan anladınmı otomatik tesbih

tamam canım battaniyeyle oturuyom zaten ayağımda panduflarım var :)))))
o tesbihden bende de var :)))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: buse öldrdün beni. kız zikirmatik kendisi okursa duayı sen ne yapcan. :roflol: :roflol: :roflol: senin okuduğun duaları tesbih kullanmadan onla sayıncan anladınmı otomatik tesbih
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

busecim hafta sonu ebrarla konuştuk tefriciye okuyoruz ya selavat getiriyoruz diye regli bile olsan okununur dedi ben normalde abdest etek başörtü falan okuyodum ama şimdi :)) her türlü

bende başladım cnm 303 oldu allah kabul etsin hepimizinkini

iyiiii fatoşcummmm 28.gündeyim heyecanlı beklemedeyim her ay olduğu gibi kaydirigubbakcemile2 sen neler yapıyosun canımmm

Son düzenleme:
günaydın zeytin iyiyiz çok şükür bende şeker çıktı ama diyetle kontrol altına alacağız inşallah sen nasılsın bebişimiz nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…