bilmiyom ben normal tesbihle okdukça atıyom bu nasıl oluyo kendimi okuyo bilmiyorumkismile
nihalcim bugün 13.günüm tatlım. yarın filan yumurta çatlar dedi doktorum. hayırlısı allahtan artık.
zikirmatikmi hiç duymamıştım kız bende alıcam ondan. eyübe bu hafta inebilirsem mutlaka alıcam.
aaaaaaaaaa ben daha okumaya başlamadım kız
canım ayaklarını sıcak tut cimcimem
otomatik tesbih sayacı kız
:)))) zikirmatikmiş adı kızzzz :))))tamam canım battaniyeyle oturuyom zaten ayağımda panduflarım var :)))))
o tesbihden bende de var :)))
hatta dijital olanları bile çıkmış :))) dokunmatik falan kaydirigubbakcemile3:)))) zikirmatikmiş adı kızzzz :))))
hatta dijital olanları bile çıkmış :))) dokunmatik falan kaydirigubbakcemile3
bende öyle aldım canım elim cebimde işe gidip gelirken okuyorum iyi oldu sempatiksalakcinni:)))))) bendeki yüzük gibi parmağa takıyosun avcunun içinde basıyosun öle :)))
bende öyle aldım canım elim cebimde işe gidip gelirken okuyorum iyi oldu sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: buse öldrdün beni. kız zikirmatik kendisi okursa duayı sen ne yapcan. :roflol: :roflol: :roflol: senin okuduğun duaları tesbih kullanmadan onla sayıncan anladınmı otomatik tesbih
bende öyle aldım canım elim cebimde işe gidip gelirken okuyorum iyi oldu sempatiksalakcinni
busecim hafta sonu ebrarla konuştuk tefriciye okuyoruz ya selavat getiriyoruz diye regli bile olsan okununur dedi ben normalde abdest etek başörtü falan okuyodum ama şimdi :)) her türlüii süper valla
kız abdestlimi okuyon abdestsizmi
busecim hafta sonu ebrarla konuştuk tefriciye okuyoruz ya selavat getiriyoruz diye regli bile olsan okununur dedi ben normalde abdest etek başörtü falan okuyodum ama şimdi :)) her türlü
allah kabul etsin canım cuma gunu duasını yapıcakmıyız :))) bitiyo mu ?bende başladım cnm 303 oldu allah kabul etsin hepimizinkini
allah kabul etsin canım cuma gunu duasını yapıcakmıyız :))) bitiyo mu ?
oky canım opuyorumnanaktanay inş cnm yaaa görüşürüz ben azıcık çıkayım öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?