Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok sağolun canlarım rabbim hepsini sağsağlim kucaklarımıza alamyı nasip etsin ve en kısa zamanda isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu...

cimcime düşük mü yapıyor kızlar geçmişi çok okuyamadım..

kızlar dr dan yeni geldim evet düşük yapıyorum dış gebelik değilmiş canım uyuşmazlık iğnemi de oldum zor bela :))) kan ilacı verdi bide 2 hafta sonra tekrar gidip kan testi yapılacak bişey kalmışmı diye ... 2-3 ay bebek yok yani kızlar 2011 e kaldım ben ....

cimcime geçmiş olsun cnm ve hakkında hayırlısı olsun
sağlığın yerinde olsunda 2-3 ay nasılsa geçer a.s.

cimcimes canım çok geçmiş olsun.hayırlısı..inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.

cimcime geçmiş olsun cnm ve hakkında hayırlısı olsun
sağlığın yerinde olsunda 2-3 ay nasılsa geçer a.s.

cimcimes canım çok geçmiş olsun.hayırlısı..inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.

saolun kızlar evet canım çok şükür sağlığım yerinde bişey yok 2-3 ay çabucak geçer rabbim bi dahakine sağlıklısını versin hepimize inş...

nihal msn deki sen misinnnn

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kısa süreli oldu ama :))

canımmmm hayırlısı olsun kendine iyi bak senn zaman çabuk geçiyo hemen biter süren canım a.s.

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kısa süreli oldu ama :))

canımmmm hayırlısı olsun kendine iyi bak senn zaman çabuk geçiyo hemen biter süren canım a.s.

saol canım öle tabi eşimde öle diyo valla sana bişey olmasında isterse 5-6 ay olsun farketmez diyo :))) çok şükür sağlığım iyi bunuda atlatacaz inş....

çok geçmiş olsun canım kürtaj oldunmuda 2-3 ay yasak, bence kimyasal gebelik yaşadın sen canım, ne olur üzülme rabbim yine verir bende ilk bebeğimde yaşamıştım kimyasal gebelik...

çok geçmiş olsun canım kürtaj oldunmuda 2-3 ay yasak, bence kimyasal gebelik yaşadın sen canım, ne olur üzülme rabbim yine verir bende ilk bebeğimde yaşamıştım kimyasal gebelik...
tualinacım kimsal gebelikte beklme süresi yok dime banada dr bekleme demişti gerçi beklemedik hala bişi yok :roflol:

kürtaj olmadım canım gerek yok dedi dr çok küçük olduğu için ilaç bile vermedi 2 hafta sonra gel bakalım bişey kalmışmı dedi bende kimyasal olduğunu düşünüyorum canım 2-3 ay dedi işte ama ben kendi dr ma gidip soracam tekrar bakalım ne diyecek zaten hala kanamam var bu ay olmazda bakalım artık hayırlısı :))

maşallah eşine canımmm aferim ona dstek oluyo ne güzel

saol canım allah razı olsun ondan gerçekten çok büyük destek oluyo bana ...

cimcime canım sağlık olsun hayırlısı böyleymiş
tualina canım hayırlı olsun oğlusun ya kızın olsa oğluma alacaktım
ama erkek olacak artık arkadaş olurlar
satını verde senin şu kız takvimini erkek takvimi yapayım
iyi akşmalar kızlar ben çıkıyorum

Mrb arkadaşlar
Taşınacağım ev bu hafta sonu bitecek inşallah sonra temizlik şirketi girecek .

Biz de halen ev topluyoruz dün bir arkadaşım geldi,salondaki tüm kırılacak eşyaları ben oturduğum yerde sardım arkadaşım koliledi .Çok hassas olan dekorasyon objeleri hariç, onları da haftasonu ablamların eve götürmeyi temizlendikten sonra kendi evimize indirmeyi düşünüyoruz.
Mutfağıda boşalttık taşınıncaya kadar kullanacağımız bir kaç tencere- tava -bardak...vs bıraktık.
Tüm halıları yıkamacıya verdik,yarın da yorganları vereceğiz.
Ardiye odayıda bugün ablamla birlikte hallettik, o kadar çok eşya attık yine de çok fazla koli oldu,yetmedi dev poşetler amannnn çok zor ev toparlamak(((
Yarın da yatak odasındaki nevresimleri,battaniyeleri vs halledeceğiz,banyo dolabını boşaltacağız,eşimin odasında 1-2 kolilik eşyayı toparlayacağız böylece ev %90 toplanmış olacak inşallah

Normalde yarın işe gidecektim,işyerinde önemli bir sıkıntı var can güvenliğimizi etkileyen sen gelme dediler,neyse ki 3 gün iznim vardı şimdi onları kullanacağım pazartesi günüde heyet raporu almaya çalışacağım.Umarım alabilirim 6.aya kadar gece nöbet tutmamak için tek çaremiz bu .

Hepinizi çok öpüyorum zaman bulabildiğimde mutlaka geleceğim

mısracım kolay gelsin sana dikkat et kendine.ev toplamak iminim ki çok zordur.iş yerinde ki sorun nasıl bi sorun ki can güvenliğinizi bile etkileyeck.her neyse cnm sen inş heyet raporunu alırsın daha rahat olur senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…