selam kızlar dün döndük ankaradan...çok şükür herşey yolunda ...ve oğluşumuz olacak kızlar...:))
slm kızlarr ahsen canım diyetle kontrol altına alırsın canım
cimcime canım allahım hayırlısını versin inş. dış gebelik değildir
fato bebişin göbüşüne konmuştur inş.
nihal nasılsın
cimcime düşük mü yapıyor kızlar geçmişi çok okuyamadım..
kızlar dr dan yeni geldim evet düşük yapıyorum dış gebelik değilmiş canım uyuşmazlık iğnemi de oldum zor bela :))) kan ilacı verdi bide 2 hafta sonra tekrar gidip kan testi yapılacak bişey kalmışmı diye ... 2-3 ay bebek yok yani kızlar 2011 e kaldım ben ....
cimcime geçmiş olsun cnm ve hakkında hayırlısı olsun
sağlığın yerinde olsunda 2-3 ay nasılsa geçer a.s.
cimcimes canım çok geçmiş olsun.hayırlısı..inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.
nihal msn deki sen misinnnn
kızlar dr dan yeni geldim evet düşük yapıyorum dış gebelik değilmiş canım uyuşmazlık iğnemi de oldum zor bela :))) kan ilacı verdi bide 2 hafta sonra tekrar gidip kan testi yapılacak bişey kalmışmı diye ... 2-3 ay bebek yok yani kızlar 2011 e kaldım ben ....
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kısa süreli oldu ama :))
canımmmm hayırlısı olsun kendine iyi bak senn zaman çabuk geçiyo hemen biter süren canım a.s.
maşallah eşine canımmm aferim ona dstek oluyo ne güzelsaol canım öle tabi eşimde öle diyo valla sana bişey olmasında isterse 5-6 ay olsun farketmez diyo :))) çok şükür sağlığım iyi bunuda atlatacaz inş....
tualinacım kimsal gebelikte beklme süresi yok dime banada dr bekleme demişti gerçi beklemedik hala bişi yok :roflol:çok geçmiş olsun canım kürtaj oldunmuda 2-3 ay yasak, bence kimyasal gebelik yaşadın sen canım, ne olur üzülme rabbim yine verir bende ilk bebeğimde yaşamıştım kimyasal gebelik...
çok geçmiş olsun canım kürtaj oldunmuda 2-3 ay yasak, bence kimyasal gebelik yaşadın sen canım, ne olur üzülme rabbim yine verir bende ilk bebeğimde yaşamıştım kimyasal gebelik...
maşallah eşine canımmm aferim ona dstek oluyo ne güzel
Mrb arkadaşlar
Taşınacağım ev bu hafta sonu bitecek inşallah sonra temizlik şirketi girecek .
Biz de halen ev topluyoruz dün bir arkadaşım geldi,salondaki tüm kırılacak eşyaları ben oturduğum yerde sardım arkadaşım koliledi .Çok hassas olan dekorasyon objeleri hariç, onları da haftasonu ablamların eve götürmeyi temizlendikten sonra kendi evimize indirmeyi düşünüyoruz.
Mutfağıda boşalttık taşınıncaya kadar kullanacağımız bir kaç tencere- tava -bardak...vs bıraktık.
Tüm halıları yıkamacıya verdik,yarın da yorganları vereceğiz.
Ardiye odayıda bugün ablamla birlikte hallettik, o kadar çok eşya attık yine de çok fazla koli oldu,yetmedi dev poşetler amannnn çok zor ev toparlamak(((
Yarın da yatak odasındaki nevresimleri,battaniyeleri vs halledeceğiz,banyo dolabını boşaltacağız,eşimin odasında 1-2 kolilik eşyayı toparlayacağız böylece ev %90 toplanmış olacak inşallah
Normalde yarın işe gidecektim,işyerinde önemli bir sıkıntı var can güvenliğimizi etkileyen sen gelme dediler,neyse ki 3 gün iznim vardı şimdi onları kullanacağım pazartesi günüde heyet raporu almaya çalışacağım.Umarım alabilirim 6.aya kadar gece nöbet tutmamak için tek çaremiz bu .
Hepinizi çok öpüyorum zaman bulabildiğimde mutlaka geleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?