http://lbdf.lilypie.com/wFkip3.png
tualina yaptım takvimini canım
zeytin teyzesi oğlumun adı belli YİĞİT erkeğim yerine onu yazarmısın tatlım...
Mrb arkadaşlar
Taşınacağım ev bu hafta sonu bitecek inşallah sonra temizlik şirketi girecek .
Biz de halen ev topluyoruz dün bir arkadaşım geldi,salondaki tüm kırılacak eşyaları ben oturduğum yerde sardım arkadaşım koliledi .Çok hassas olan dekorasyon objeleri hariç, onları da haftasonu ablamların eve götürmeyi temizlendikten sonra kendi evimize indirmeyi düşünüyoruz.
Mutfağıda boşalttık taşınıncaya kadar kullanacağımız bir kaç tencere- tava -bardak...vs bıraktık.
Tüm halıları yıkamacıya verdik,yarın da yorganları vereceğiz.
Ardiye odayıda bugün ablamla birlikte hallettik, o kadar çok eşya attık yine de çok fazla koli oldu,yetmedi dev poşetler amannnn çok zor ev toparlamak(((
Yarın da yatak odasındaki nevresimleri,battaniyeleri vs halledeceğiz,banyo dolabını boşaltacağız,eşimin odasında 1-2 kolilik eşyayı toparlayacağız böylece ev %90 toplanmış olacak inşallah
Normalde yarın işe gidecektim,işyerinde önemli bir sıkıntı var can güvenliğimizi etkileyen sen gelme dediler,neyse ki 3 gün iznim vardı şimdi onları kullanacağım pazartesi günüde heyet raporu almaya çalışacağım.Umarım alabilirim 6.aya kadar gece nöbet tutmamak için tek çaremiz bu .
Hepinizi çok öpüyorum zaman bulabildiğimde mutlaka geleceğim
cimcime canım sağlık olsun hayırlısı böyleymiş
tualina canım hayırlı olsun oğlusun ya kızın olsa oğluma alacaktım
ama erkek olacak artık arkadaş olurlar
satını verde senin şu kız takvimini erkek takvimi yapayım
iyi akşmalar kızlar ben çıkıyorum
fatoşum iyiyim kuzum , sen nasılsın güzel arkadaşım serpilden haber var mı ne alemde arkadaşım
cimcimeciğim bende kimyasal gebelik yaşadığımda dr um 1 adet döngüsü görmen yeterli demişti 2-3 ay çok demişler canım...
bakalım tualinacığım bana kimyasal falan demediler zaten ben tahmin yürüttüm sadece önümüzdeki hafta gidecem özele kontrole bakalım ne diyecek ....
kese görünmeden önce olan düşüklere kimyasal düşük deniliyor , onun içinde kürtaja gerek kalmıyor gebelik maternali olmadığı için, sakın üzülme canım rabbim yine verir...
mısracım kolay gelsin sana dikkat et kendine.ev toplamak iminim ki çok zordur.iş yerinde ki sorun nasıl bi sorun ki can güvenliğinizi bile etkileyeck.her neyse cnm sen inş heyet raporunu alırsın daha rahat olur senin için.
günaydın kızlar, mısracığım kolay gelsin canım güle güle otur yeni evinde şimdiden...
zeytin teyzesi oğlumun adı belli YİĞİT erkeğim yerine onu yazarmısın tatlım...
günaydın kızlar...
mısracım evet ev toplamak çok zordur valla sana kolay gelsin kendine dikkat et inş raporunu alır rahatlarsın canımm...
tualinacım sağ salim Yiğitciğini kucağına almanı dilerim canım ....
tualinacım nasılsın tatlım. YİĞİT adınıda çok severim
mısracım kaç gündür seni çok merak etmiştim. telefonunda olmadığından ulaşamadık sana neyse iyi olmana sevindim. inşallah taşınma işin çarçabuk biter.
işyeri konusundada inşallah rapor alabilirsin.gece artık seni nöbete bırakmasalar çok iyi olur yani
zeytincim nasılsın tatlım. senin doğuma ne kadar kaldı
mısracığım bu devirde akıllı çocuk çok nadir inan , onun için rahat rahat isim koy , heleki erkek çocukları daha yaramaz oluyor canım , ne yapalım mısracığım sağsağlim doğsunlarda tek sıkıntımız yaramazlık olsun...isim konuusnda da aklımızda vardı zaten canım kızda olsa erkekte olsa birde erken koydukki her kafadan ses çıkmasın diye malum akıl veren çok oluyor :)))
en iyisini yaptın tualinacım ben bile şimdiden düşünüyorum dediğin gibi kimse ağzını açamadan ben sölim dimi :))))))
fatoşum iyiyim kuzum , sen nasılsın güzel arkadaşım serpilden haber var mı ne alemde arkadaşım
cimcimeciğim bende kimyasal gebelik yaşadığımda dr um 1 adet döngüsü görmen yeterli demişti 2-3 ay çok demişler canım...
mısracığım bu devirde akıllı çocuk çok nadir inan , onun için rahat rahat isim koy , heleki erkek çocukları daha yaramaz oluyor canım , ne yapalım mısracığım sağsağlim doğsunlarda tek sıkıntımız yaramazlık olsun...isim konuusnda da aklımızda vardı zaten canım kızda olsa erkekte olsa birde erken koydukki her kafadan ses çıkmasın diye malum akıl veren çok oluyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?