Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar, mısracığım kolay gelsin canım güle güle otur yeni evinde şimdiden...

günaydın kızlar...

mısracım evet ev toplamak çok zordur valla sana kolay gelsin kendine dikkat et inş raporunu alır rahatlarsın canımm...

tualinacım sağ salim Yiğitciğini kucağına almanı dilerim canım ....

zeytin teyzesi oğlumun adı belli YİĞİT erkeğim yerine onu yazarmısın tatlım...

tualinacım nasılsın tatlım. YİĞİT adınıda çok severim

mısracım kaç gündür seni çok merak etmiştim. telefonunda olmadığından ulaşamadık sana neyse iyi olmana sevindim. inşallah taşınma işin çarçabuk biter.

işyeri konusundada inşallah rapor alabilirsin.gece artık seni nöbete bırakmasalar çok iyi olur
yani

zeytincim nasılsın tatlım. senin doğuma ne kadar kaldı

fatoşum iyiyim kuzum , sen nasılsın güzel arkadaşım serpilden haber var mı ne alemde arkadaşım
cimcimeciğim bende kimyasal gebelik yaşadığımda dr um 1 adet döngüsü görmen yeterli demişti 2-3 ay çok demişler canım...

bakalım tualinacığım bana kimyasal falan demediler zaten ben tahmin yürüttüm sadece önümüzdeki hafta gidecem özele kontrole bakalım ne diyecek ....

bakalım tualinacığım bana kimyasal falan demediler zaten ben tahmin yürüttüm sadece önümüzdeki hafta gidecem özele kontrole bakalım ne diyecek ....

kese görünmeden önce olan düşüklere kimyasal düşük deniliyor , onun içinde kürtaja gerek kalmıyor gebelik maternali olmadığı için, sakın üzülme canım rabbim yine verir...

kese görünmeden önce olan düşüklere kimyasal düşük deniliyor , onun içinde kürtaja gerek kalmıyor gebelik maternali olmadığı için, sakın üzülme canım rabbim yine verir...

evet bende öle okudum nette ordan tahmin ettim zaten :)) çok saol canım yok zaten üzülmüyorum bunada şükür daha beteride olabilirdi çok şükür sağlığımda iyi en kısa zamanda çalışmalara devam :))) rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin inş...

Benim çalıştığım alanda her daim can güvenliğimiz tehlikede bazen tehlike riski çok artar.Şu anda risk çok yüksek ancak bu kadar anlatabilirim cnm.
günaydın kızlar, mısracığım kolay gelsin canım güle güle otur yeni evinde şimdiden...

Saol cnm

zeytin teyzesi oğlumun adı belli YİĞİT erkeğim yerine onu yazarmısın tatlım...

Ohhh ne güzel hemencik karar vermişsiniz benim de üzerinde durduğum isimlerdendi,ancak kk dan bir arkadaşımızın oğlu da Yiğit bana 'bu ismi koyma çocuk çok yaramaz olur dediler inanmadım oğlum çok yaramaz' deyince vazgeçtim.

Saol cnm

Teşekkürler cnm

mısracığım bu devirde akıllı çocuk çok nadir inan , onun için rahat rahat isim koy , heleki erkek çocukları daha yaramaz oluyor canım , ne yapalım mısracığım sağsağlim doğsunlarda tek sıkıntımız yaramazlık olsun...isim konuusnda da aklımızda vardı zaten canım kızda olsa erkekte olsa birde erken koydukki her kafadan ses çıkmasın diye malum akıl veren çok oluyor :)))

en iyisini yaptın tualinacım ben bile şimdiden düşünüyorum dediğin gibi kimse ağzını açamadan ben sölim dimi :))))))

ne olsun be arkadaşım hep yoğunluk hep yoğunluk. hatta msn bile 2 gündür açamıyorum o kadar yoğun yani. serpil hormon testlerini yaptırdı sonuç gayet iyi. şimdi de eşi sperm testi verecek ve ondan sonra start diyecekler allahın izni ile.

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin tatlım

Günaydın canlar.

İyi yapmışsınız cnm

kızlar selam,

geçen hafta başladığımız 4444 salat-ı tefrice duası tamamlandı cuma seladan sonra duası yapılacak.
nihalcim daha okuma.

bugünden haftaya cumaya kadarda 41 yasin okuycaz okumak isteyen arkadaşlar varsa sayı bildirsin aşağı yukarı 10 kişiye filan paylaştırılacak

hayırlı cumalarınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…