Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.

günaydın canım nasılsın. çalışıyormusun bugün

sezencim geçmiş olsun. ıhlamur filan içiyormusun tatlım. bu akşam sende tualinada doktor randevularınız var. inşallah ikinizde yarın çok güzel haberlerle dönersiniz.lovelinin bebeğini görmedim çünkü diğer topiğe girmiyoruz

Son düzenleme:
kızlarrrr şimdi wc denk geliyorum ((( regli oldum demekki pisikolojik test yapmak gerekiyomuş hayırlısı allahtan diyorum bu ayda yani ekim de bitmiştir ( son bir ay denemem kaldı sonrası dr yolları taştan :))

kızlarrrr şimdi wc denk geliyorum ((( regli oldum demekki pisikolojik test yapmak gerekiyomuş hayırlısı allahtan diyorum bu ayda yani ekim de bitmiştir ( son bir ay denemem kaldı sonrası dr yolları taştan :))

hayırlısı olsun yavaş yavaş ekim ayını sonlandırdık umutlar kasım ayına taşınmış bulunmaktadırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

inşallah canım kasım ayı umut olsun müjdeler versin bizlere :1hug:

allahtan hayırlısı neyse o olsun birtanem

tamam canım

öyle fatoşcum kısmet ben ekimi bitirdim inşallah senden buseden gelir bebişşş

sorun yok canım düşük yaptımya kontrole gittim içerde bişey varmı diye temiz çıktı çok şükür...

canım hayırlısı olsun herşey allahtan üzülmek yokçalışmaya devam...

hadi bakalım inşallah tertemiz olmuştur

canım pazar günü sokağa çıkartmanla ilgili değildir o. kendini suçlama

temiz çıktı fatoşcum çok şükür kan testide verdim değer sıfırlanmışmı ona bakacak..
ha bide kızlar ben iki ay kapalıyım :))) bebek çalışmaları aralıkta ......

ooooooooooooooh aralık'a kadar kafanı dinle

cimcime gözün aydın canım sevindim temiz olmasına, çalışmalara başla bence bir adet gördükten sonra...
nihalciğim hayırlısı olsun tatlım hakkında ben inanıyorum en kısa zamanda gelecek meleklriniz hepinize, sonra bebiş sohbetleri yapacağız hep birlikte...

inşallah canım rabbım o günleride göstersin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…