kızlar günaydınnnnnnn
sabah baktım idrarda koskocaman tek çizgi :))))
Günaydın dostlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
günaydın kızlar
nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür sadece grip oluyoruz buna üzüldüm boğazım çok fena
hamile iken öksürmek de hiç iyi değil
akşam kontolumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz?
lovelinin bebişini gördünüz mü ne kadar tatlı maşallah
36.gündeyim canım silikte olsa çıkmazmıydı :)canım benimde idrarda çıkmamıştı, kırmızıları görene kadar umutsuzluk yok...
kızlarrrr şimdi wc denk geliyorum((( regli oldum demekki pisikolojik test yapmak gerekiyomuş hayırlısı allahtan diyorum bu ayda yani ekim de bitmiştir ( son bir ay denemem kaldı sonrası dr yolları taştan :))
kızlarrrr şimdi wc denk geliyorum((( regli oldum demekki pisikolojik test yapmak gerekiyomuş hayırlısı allahtan diyorum bu ayda yani ekim de bitmiştir ( son bir ay denemem kaldı sonrası dr yolları taştan :))
fatosss msn açamıyorum ama faceden ekleyebilirsin
hayırlısı olsun yavaş yavaş ekim ayını sonlandırdık umutlar kasım ayına taşınmış bulunmaktadırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
allahtan hayırlısı neyse o olsun birtanem
tamam canım
inşallah canım kasım ayı umut olsun müjdeler versin bizlere :1hug:
öyle fatoşcum kısmet ben ekimi bitirdim inşallah senden buseden gelir bebişşş
fatoşşşş gelmedi canım bende bulamadım seni
aaaaaaaaaa bşka birinemi gönderdim kız yoksa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
teşekkür ederim canım..
teşekkür ederim fatoşum.evet pazar günü hava güneşli diye çıkarttım hemen kaptı şifayı.bünyesi zayıf.birde çok yaramaz sürekli dışarda olmak istiyor.dün zor zaptettim akşam yorgun savaşçı gibiydim hemen düştüm.mükellef bekliyorum canım yeni.bugün gelecek inşallah gelir.rutin işler olsaydı gelmezdim zaten mecburen geldim işte.
sorun yoktur inşallah canım.hemen başlarsın çalışmalara...
hadi bakalım inşallah tertemiz olmuştur
canım pazar günü sokağa çıkartmanla ilgili değildir o. kendini suçlama
herhalde yanlış oldu meşhur olacan bak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sorun yok canım düşük yaptımya kontrole gittim içerde bişey varmı diye temiz çıktı çok şükür...
Canım hayırlısı olsun herşey allahtan üzülmek yokçalışmaya devam...
Temiz çıktı fatoşcum çok şükür kan testide verdim değer sıfırlanmışmı ona bakacak..
Ha bide kızlar ben iki ay kapalıyım :))) bebek çalışmaları aralıkta ......
inşallah canım rabbım o günleride göstersin :ecrin_bebek:cimcime gözün aydın canım sevindim temiz olmasına, çalışmalara başla bence bir adet gördükten sonra...
nihalciğim hayırlısı olsun tatlım hakkında ben inanıyorum en kısa zamanda gelecek meleklriniz hepinize, sonra bebiş sohbetleri yapacağız hep birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?