Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın canlarım.fatoş çok üzüldüm canımm ya çok geçmiş olsun.nasıl olmuş ya gündüz vakti.zararın fazla değildir inşallah.

günaydın canlarım nasılsınız

cimcime canım günaydın nasılsın
fatoşcum canım çok geçmişmolsun çok üzüldüm mısracım canım nasılsın maşallah 20 li haftalara gelmişsin allah tamamına erdirsin taşınıyormuşsun hayırlı olsun şekerim güle güle otur
zeytinim canım nasılsın ya bebiş nasıl
nihalim canım nasılsın nasıl gidiyor
serpilim nasılsın artık girmiyorsun galiba çok öpüyorum seni tedaviye başlamışsın hayırlı olsun rabbim güzel hbaerler almayı nasip etsin canım kızlar serpil benden çok selam söyleyin kocaman öpüyorum onu
ebrarım canım benim nasılsın sanırım sende tedaviye başladın hayırlı olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsınız sonunda kucaklarınız dolar
tualına sen nasılsın canım bebişin nasıl
kızlar sizi kocaman kocaman öpüyorummmmm

ayyyy fatoş çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
bir kötü haberde benden dün hsg çektirdim çok zor oldu ama hepsi 10 dk anestezi istedim doktorum bana güven acını en aza indirecem dedi en azı buysa bir daha asla neyse merakla sonucu bekledim o acıyla sonuç hüsran sol tüp yıkalı çıktı ama doktor tedaviye engel değil dedi ama benim en sağlam yumurtamda hep solda anlayacağınız aşılama ve tüp dışında çocuk olmayacak dedi bende dün biliyordum başıma gelcekleri zaten şu 2,5 yılda herşey çok zor oldu nişan düğün sinir sıkışması ameliyatı tek tesellim ne biliyormusunuz aşık olduğum bir eşim huzurlu bir yuvam iyi bir işim olması bana yeter biliyorum rabbim birgün evimin giri kapısının karşısındaki odanın kapısını açıp o odayı süslemeyi nasıp edecek bir gün mutlaka evimde kendi çocuğumun sesini duymayı nasip edecek
çok uzun oldu biliyorum ama içim okadar dolu ki anlatacak o kadar çok şey varki doktor sonuçları söylerken eşimin başını ellerinin arasına aldı ağlamadım ağlayamadım o an hala da ağlayamıyorum rabbimede isyan edemem o herşeyin en iyisini bilir çok çocuk sevme çocuğun olmaz derlerdi de inanmazdım şimdi ne kadar doğru olduğunu anladım sanırım

canım öle düşünme ne alakası var rabbim herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin hem dr olmaz dememişki tedaviye engel değil demiş bak iyi şeyler düşünün ii olsun aşılama yada tüple olacaksa bırak öle olsun canını sıkma psikolojik olarakta etkilemeyin kendinizi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün yavrun olsunda aşıyla tüple farketmez dimi :))

saol canım iyiyim sen nasılsın...

kızlar fatoşla şimdi konuştum hiç iyi değil valla hepinize slm söledi kimse görmemiş duymamış elektronik ne varsa almış 5 tane bileziği varmış onlarda gitmiş (( kendini toparlamaya çalışıyo ((

canım ne güzel seni görmek...benden iyilik kumsalcığım bebişimde iyi maşallah, sen nasılsın görüşmeyeli...

canım onunla geçmiş olsun, rabbim büyük arkadaşım asla umudunu yitirme , diğer tüpün sağlam canım inşallah onunla normal yoldan hamile kalırsın...herkesin sınavı ayrı ayrı evlat sahibi olma yolunda bizimde sınavımız, çok şükür yumurta ve spermde sorununuz yok ve tıp çok ilerledi canım..moralini yüksek tutmaya çalış olurmu...

a. selam canım onunla geçmiş olsun ne denirki cana geleceğine mala gelsin ama hırsızlık çok kötü bişey...

Son düzenleme:

offff ne kadar kötü ya zaten hep öyle olur evi boşaltsalar kimse umursamaz taşınıyor derler allah alanlara hayrını göstermesin inşallahklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

günaydınnnnnnn kızlarrr

fatoşcummmm çok geçmiş olsun çok üzülgüm yaaa

kumsalcımmm gelmiş :)))))

yavuzgüraycımmm bundada vardır hayır arkadaşım umutlarımız hala devam ediyo daha kötü durumdaki insanları düşünmek gerek bunada şukur

fatoşcum cnm çok üzüldüm msn den öğrendim cimcimeden.inş hamilesindir de bu olayı hiiiçç takmazsın bile kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…