cimcimemmemem canımmmmmmm sevgili asistanımız ne haber bebeiş
herkese günaydın arkadaşlar. dün gece adet oldum. önümüzdeki ay inşallah diyorum
tualina hamilerlerde senide atlamışım oyyyyyyyyy oyyy cnm nasılsın bebbeişimiz iyi değilmi annnesi kimbilr daha kileri atladım aceleyle yazınca
cimicime
canım ben 7 rahman 7 yasini bitirdim balım bilgine
kızlar günaydın. hepinize hayırlı haftalar diliyorum. kızlar merak etmeyin şirketteyim msn de sorun var açamıyorum
günaydın canım nasılsın aminnnn isteen herkese rabbim nasip etsin inşallahhhgünaydın kızlar güzel bir hafta sizlerin olsun inşllhh melekleriniz göbüşlerinize konsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmm iyiyim şükürler olsun hadi bakalım hayırlı olsun serpilim biranönce randevunu al başla çalışmalara çok bekletmeyelim bebişleri dimi :))seni çok iyi anlaşıyorum benim aram hiç iyi değildir doktorlarla bana hsg çektirdiğim zamanı hatırlattım serpilll onun için bebeğim için bebeğim için diye telkin ediyordum kendimi kadın olarak zor aşamalardan geçiyoruz ama seni tebrik ediyorum canım biz elimizden geleni yapacağız gerisi allaha kalmış ama b serüvenin sonu mutlu bitecek .aaaaaaaaaaaaaaaaaa kumsalım es geçtim kumsalım nasılsın tatlım ben cuma günü adet olucam hemen dr gideceğimşu histerskopi için randevu alıcam ya acayip dercede korkan biriyim ben nedense ama mecburen yaptıracağım altarnatifim yok normal şartlarda hamile kalamdım yaşta hızla giidyor ne yazıkki son çare tüp işte (((( tabii bu arada benim tekrara bir manevra yapamsa bari beni tüpe ikna etti sonra bir anda manevra yaptı neyse onunda başka altarnatifi yok yani madem beni ikna etti bu işi yapacak başkada şansı olmayacak hahhahahhhahhahahhahhah
günaydın canım nasılsın bebiş nasılgünaydın kızlar..naber nasılsınız? güzel bir hafta diliyorum hepinize...
fatoşcum canım nasılsın günaydın sana kasım ayında bol şanş diliyorum canım allahın izniyle kasımda olur inşallahhkızlar günaydın. hepinize hayırlı haftalar diliyorum. kızlar merak etmeyin şirketteyim msn de sorun var açamıyorum
günaydın kızlar:))))))))))
günaydın canım nasılsın aminnnn isteen herkese rabbim nasip etsin inşallahhh
canımmm iyiyim şükürler olsun hadi bakalım hayırlı olsun serpilim biranönce randevunu al başla çalışmalara çok bekletmeyelim bebişleri dimi :))seni çok iyi anlaşıyorum benim aram hiç iyi değildir doktorlarla bana hsg çektirdiğim zamanı hatırlattım serpilll onun için bebeğim için bebeğim için diye telkin ediyordum kendimi kadın olarak zor aşamalardan geçiyoruz ama seni tebrik ediyorum canım biz elimizden geleni yapacağız gerisi allaha kalmış ama b serüvenin sonu mutlu bitecek .
benimde günüm geçti haka adet olmdım o yönden sıkıntım var yarın akşama doktora gideğim hayırlısı
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl
fatoşcum canım nasılsın günaydın sana kasım ayında bol şanş diliyorum canım allahın izniyle kasımda olur inşallahh
günaydın canım naber
günaydın canım nasılsın aminnnn isteen herkese rabbim nasip etsin inşallahhh
fatoşcum canım nasılsın günaydın sana kasım ayında bol şanş diliyorum canım allahın izniyle kasımda olur inşallahh
canım günaydınnn farkettik fatoocumm canım bana düşen 5 yasin 5 rahmanmış ben fazla okumuşum senin sayından düştük haberin olsun
günaydın kızlar:))))))))))
kumsal iyiyim canım çok şükür bebekte iyidir inşallah teyzesi 2 haftadır görüşemiyoruz ..sen nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?