Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkese günaydın arkadaşlar. dün gece adet oldum. önümüzdeki ay inşallah diyorum

cnm hakkın da hayırlısı olsun.sıkma canını.eşim de tutturmuş diyo ki hani biz kasım da başlıcaktık ya çalışmalara acaba diyo erken mi hani ben ilaçlarımı yeni bıraktım ya ona istinaden öle diyo ocak olsun diyo hatta terapimiz vardı bugün dr yanın da o ocak diyo ben kasımherhangi bi etkisi kalmıyo antidepresanların vücutta ama eşim yine de acaba erken mi demeye başladı.gecen sene anası en az 1 yıl beklemek gerekiyomuş vs deyip duruyodu onu mu hatırladı acepalsanaalsanasmile

günaydın kızlar güzel bir hafta sizlerin olsun inşllhh melekleriniz göbüşlerinize konsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

zeytinim canım nasılsın bebişn nasıl

sezen10 tatlım doğumun yaklaştı hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallhh

ahsenim tatlım benim bağ kur işini hallettinmi ben daha bir adım bile atamadım (

esmeralda artık yoksun ama kalbimizdesin tıpkı masalımmmmmmm ve belanay gibi

gizem79 seni merak ediyorum umarım sağlığın yer,indedir

mısracım güzel hamilemiz yarın mesain başlayacak artık özledik seni

evet hamiller bölümümüzüü hallettik hahhahahhahahha

fatooo canım ne haber eminim hısrsını ev temizliğinde aldın

busecan ne haberr karl fauruğu merak ediyorum

nihallimmmmmmmmmmmmmmm canım ne haber bayağıdır görüşemdik özleidm senii

şekerleblebii yoksun ortalarda nerelerdesin?

wen har canım bence çalışmlara başla antidepran faln onlara takılı kalma biliyorsun hemen çalışmalarda melekler gelmiyor malum dneyimli biri olarak yazıyorum

ebrarım giremiyorsun ama biz msn den görüşüyoruz dualarımzı sen ve eşinle kuzuu

ve diğer fıstıklar hepiniz güzel bir hafta geçirin yaşam kısa aman birazda herşeyi oluruna bırakmak lazım

aaaaaaaaaaaaaaaaaa kumsalım es geçtim kumsalım nasılsın tatlım ben cuma günü adet olucam hemen dr gideceğim şu histerskopi için randevu alıcam ya acayip dercede korkan biriyim ben nedense ama mecburen yaptıracağım altarnatifim yok normal şartlarda hamile kalamdım yaşta hızla giidyor ne yazıkki son çare tüp işte (((( tabii bu arada benim tekrara bir manevra yapamsa bari beni tüpe ikna etti sonra bir anda manevra yaptı neyse onunda başka altarnatifi yok yani madem beni ikna etti bu işi yapacak başkada şansı olmayacak hahhahahhhahhahahhahhah

tualina hamilerlerde senide atlamışım oyyyyyyyyy oyyy cnm nasılsın bebbeişimiz iyi değilmi annnesi kimbilr daha kileri atladım aceleyle yazınca

tualina hamilerlerde senide atlamışım oyyyyyyyyy oyyy cnm nasılsın bebbeişimiz iyi değilmi annnesi kimbilr daha kileri atladım aceleyle yazınca

küsmüştük bizde sana :))) iyiyiz canım çok şükür inşallah minnoşumda iyidir teyzesi çarşamba kontrolümüz var ve benim evhamlarım başladı yine malesef ((sen nasılsın kuzu..

kızlar günaydın. hepinize hayırlı haftalar diliyorum. kızlar merak etmeyin şirketteyim msn de sorun var açamıyorum

günaydın kızlar güzel bir hafta sizlerin olsun inşllhh melekleriniz göbüşlerinize konsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın aminnnn isteen herkese rabbim nasip etsin inşallahhh
canımmm iyiyim şükürler olsun hadi bakalım hayırlı olsun serpilim biranönce randevunu al başla çalışmalara çok bekletmeyelim bebişleri dimi :))seni çok iyi anlaşıyorum benim aram hiç iyi değildir doktorlarla bana hsg çektirdiğim zamanı hatırlattım serpilll onun için bebeğim için bebeğim için diye telkin ediyordum kendimi kadın olarak zor aşamalardan geçiyoruz ama seni tebrik ediyorum canım biz elimizden geleni yapacağız gerisi allaha kalmış ama b serüvenin sonu mutlu bitecek .
benimde günüm geçti haka adet olmdım o yönden sıkıntım var yarın akşama doktora gideğim hayırlısı
günaydın kızlar..naber nasılsınız? güzel bir hafta diliyorum hepinize...
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl
kızlar günaydın. hepinize hayırlı haftalar diliyorum. kızlar merak etmeyin şirketteyim msn de sorun var açamıyorum
fatoşcum canım nasılsın günaydın sana kasım ayında bol şanş diliyorum canım allahın izniyle kasımda olur inşallahh
günaydın kızlar:))))))))))

günaydın canım naber

kumsal iyiyim canım çok şükür bebekte iyidir inşallah teyzesi 2 haftadır görüşemiyoruz ..sen nasılsın canım...

saol canım iyiyim valla ne olsun sen nasılsın ...

günaydın kumsalcım iyiyim canım ben inşallah önümüzdeki aylara kısmet bakalım. bu ay doktora da gitmedim ilaç filanda almadım. bu ay sadece kendimi dinliycem. önümüzdeki aylarda bakalım kader neyi gösterecek

canım günaydınnn farkettik fatoocumm canım bana düşen 5 yasin 5 rahmanmış ben fazla okumuşum senin sayından düştük haberin olsun

günaydın serpilcim. allah kabul etsin. kalan sayıları şeyma bana bildirir sağol canım ben de adetim bitince okurum allahın izni ile

günaydın kızlar:))))))))))

günaydın birtanem. başınız sağolsun. mekanı cennet olsun eniştenin allah rahmet eylesin

kumsal iyiyim canım çok şükür bebekte iyidir inşallah teyzesi 2 haftadır görüşemiyoruz ..sen nasılsın canım...

tualina günaydın canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…