aman iyi olun canım maşallah baya büyümüşsünüz sizedekumsal iyiyim canım çok şükür bebekte iyidir inşallah teyzesi 2 haftadır görüşemiyoruz ..sen nasılsın canım...
iyiyim canım sağollsaol canım iyiyim valla ne olsun sen nasılsın ...
günaydın kumsalcım iyiyim canım ben inşallah önümüzdeki aylara kısmet bakalım. bu ay doktora da gitmedim ilaç filanda almadım. bu ay sadece kendimi dinliycem. önümüzdeki aylarda bakalım kader neyi gösterecek
günaydın serpilcim. allah kabul etsin. kalan sayıları şeyma bana bildirir sağol canım ben de adetim bitince okurum allahın izni ile
günaydın birtanem. başınız sağolsun. mekanı cennet olsun eniştenin allah rahmet eylesin
tualina günaydın canım nasılsın
zeytinim canım nasılsın bebişn nasıl
sezen10 tatlım doğumun yaklaştı hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallhh
ahsenim tatlım benim bağ kur işini hallettinmi ben daha bir adım bile atamadım(
esmeralda artık yoksun ama kalbimizdesin tıpkı masalımmmmmmm ve belanay gibi
gizem79 seni merak ediyorum umarım sağlığın yer,indedir
mısracım güzel hamilemiz yarın mesain başlayacak artık özledik seni
evet hamiller bölümümüzüü hallettik hahhahahhahahha
fatooo canım ne haber eminim hısrsını ev temizliğinde aldın
busecan ne haberr karl fauruğu merak ediyorum
nihallimmmmmmmmmmmmmmm canım ne haber bayağıdır görüşemdik özleidm senii
şekerleblebii yoksun ortalarda nerelerdesin?
wen har canım bence çalışmlara başla antidepran faln onlara takılı kalma biliyorsun hemen çalışmalarda melekler gelmiyor malum dneyimli biri olarak yazıyorum
ebrarım giremiyorsun ama biz msn den görüşüyoruz dualarımzı sen ve eşinle kuzuu
ve diğer fıstıklar hepiniz güzel bir hafta geçirin yaşam kısa aman birazda herşeyi oluruna bırakmak lazım
Günaydın arkadaşlar.Normalde bugün izinliydim ama işe geldim.Çünkü yatak odasındaki ve çocuk odasındaki gardroba raflar ve asansörlü askı yaptırıyorum.Salondaki ayna ve raflar takılacak,çamaşır makinesinide yeni aldığım için servisin açması gerekiyor evi yerleştiremiyoruz .Dün yardımcı kadın ancak salon ve mutfak dolaplarının içini yerleştirebildi.Bu hafta sonuna kadar ev yerleştireceğiz öyle görünüyor.
Serpil cim hoşgeldin.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
günaydın kumsalcım iyiyim canım ben inşallah önümüzdeki aylara kısmet bakalım. bu ay doktora da gitmedim ilaç filanda almadım. bu ay sadece kendimi dinliycem. önümüzdeki aylarda bakalım kader neyi gösterecek
günaydın serpilcim. allah kabul etsin. kalan sayıları şeyma bana bildirir sağol canım ben de adetim bitince okurum allahın izni ile
günaydın birtanem. başınız sağolsun. mekanı cennet olsun eniştenin allah rahmet eylesin
tualina günaydın canım nasılsın
Günaydın arkadaşlar.Normalde bugün izinliydim ama işe geldim.Çünkü yatak odasındaki ve çocuk odasındaki gardroba raflar ve asansörlü askı yaptırıyorum.Salondaki ayna ve raflar takılacak,çamaşır makinesinide yeni aldığım için servisin açması gerekiyor evi yerleştiremiyoruz .Dün yardımcı kadın ancak salon ve mutfak dolaplarının içini yerleştirebildi.Bu hafta sonuna kadar ev yerleştireceğiz öyle görünüyor.
Serpil cim hoşgeldin.
Serpil cim hoşgeldin.
seeerpiiiiiiiillllllllllllllll hoşgeldin balım.senin geldiğin belli olmuş vallah topik hareketlenmiş halaylar çekilmiş maşallahhhh.bende isterim halay iyice kurtlandım ben..dönmekle iyi canım.ben bağkurda takıldım bir müşterim para verecek kapatacam sabırla bekliyorum.bir an önce kapatmam lazım yaaa
fatoş canım senin günün dimi.inşallah gelmemiştir kırmızılar...
kolay gelsin canım kendine dikkat et biran önce yerleşirsin inşallah...Günaydın arkadaşlar.Normalde bugün izinliydim ama işe geldim.Çünkü yatak odasındaki ve çocuk odasındaki gardroba raflar ve asansörlü askı yaptırıyorum.Salondaki ayna ve raflar takılacak,çamaşır makinesinide yeni aldığım için servisin açması gerekiyor evi yerleştiremiyoruz .Dün yardımcı kadın ancak salon ve mutfak dolaplarının içini yerleştirebildi.Bu hafta sonuna kadar ev yerleştireceğiz öyle görünüyor.
Serpil cim hoşgeldin.
ahsenimmmmmmmmmmmmm koca toyolummmmmmmmm ayy sorma halaylar uğruna geri döndüm dermişim vallhii alışmış kudurmuştan beter olur derlerya hemen ayağımızn tozuyla bir halay çektik hahhahahahahha yine çekleim halaylarımız kurtlandık kurtlarımızı dökelim hahhahahaahha ayy ben bağkur işimi çözemdşm ama bağkur yakında beni çözer anacım 3 haftadır iş ço para yok anlamadım gitii sanki piyasada nakit suyunu çekti neyse artık mecbur çözeceğimde sabırla paracıkları bekliyorum gel,rse tabii(((
nihalin işleri yoğundur canım haftanın ilk günü ya.zaten sık giremiyor.
fatoş adet oldumu bilgin varmı karşılaşamadık onunla bugün.
nihalin işleri yoğundur canım haftanın ilk günü ya.zaten sık giremiyor.
fatoş adet oldumu bilgin varmı karşılaşamadık onunla bugün.
ay üzüldüm ya hayırlısı bakalım.inşallah bir dahaki ay bebiş gelir.fatoş cumartesi adet oldu canım(
canım fatoo cmt adet oldu balım ayyyyyyyyyyyyy bağkur olayına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yupyyyyyyyyyyyyyyy şükür darısıı başıma
serpilcim geldiğin belli oluyo hani.maşallah şenlendirmişsin ortalığı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?