Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal iyiyim canım çok şükür bebekte iyidir inşallah teyzesi 2 haftadır görüşemiyoruz ..sen nasılsın canım...
aman iyi olun canım maşallah baya büyümüşsünüz sizede
bende iyiyim canım çok şükür çalışıyoruz işte :)
saol canım iyiyim valla ne olsun sen nasılsın ...
iyiyim canım sağoll

inşalalh canım benim hayırlısı olsun bitanem iyi yapmışsın dinlen biraz hem ruhen hem bedenen opuyorumnanaktan

seeerpiiiiiiiillllllllllllllll hoşgeldin balım.senin geldiğin belli olmuş vallah topik hareketlenmiş halaylar çekilmiş maşallahhhh.bende isterim halay iyice kurtlandım ben..dönmekle iyi canım.ben bağkurda takıldım bir müşterim para verecek kapatacam sabırla bekliyorum.bir an önce kapatmam lazım yaaa

fatoş canım senin günün dimi.inşallah gelmemiştir kırmızılar...

Günaydın arkadaşlar.Normalde bugün izinliydim ama işe geldim.Çünkü yatak odasındaki ve çocuk odasındaki gardroba raflar ve asansörlü askı yaptırıyorum.Salondaki ayna ve raflar takılacak,çamaşır makinesinide yeni aldığım için servisin açması gerekiyor evi yerleştiremiyoruz .Dün yardımcı kadın ancak salon ve mutfak dolaplarının içini yerleştirebildi.Bu hafta sonuna kadar ev yerleştireceğiz öyle görünüyor.

Serpil cim hoşgeldin.

Umarım hepiniz iyisinizdir.

iyiyiz mısracım sen kendine ve bebişe dikkat et opuyorumnanaktan

amin canım saolasın tüm ölmüşleri allah rahmet eylesin (

canım kolay gelsin çoğu gitmiş azı kalmış yavaş yavaş toparlanır hepsi ...sen yorma kendini ...

canımmmmmmmmmmmmmm seni çok özledi,mmmmmmmmmmmmm ne olur kendini yorma aklım vallhi sende sana yardımda edemedim ben

ahsenimmmmmmmmmmmmm koca toyolummmmmmmmm ayy sorma halaylar uğruna geri döndüm dermişim vallhii alışmış kudurmuştan beter olur derlerya hemen ayağımızn tozuyla bir halay çektik hahhahahahahha yine çekleim halaylarımız kurtlandık kurtlarımızı dökelim hahhahahaahha ayy ben bağkur işimi çözemdşm ama bağkur yakında beni çözer anacım 3 haftadır iş ço para yok anlamadım gitii sanki piyasada nakit suyunu çekti neyse artık mecbur çözeceğimde sabırla paracıkları bekliyorum gel,rse tabii (((

kolay gelsin canım kendine dikkat et biran önce yerleşirsin inşallah...

serpillllll az önce param geldiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiiiiiii artık kapatacam şu bağkuru bir dahada bu kadar biriktirmeyecem ya zor oldu ödemek.ama işte hamilelik falan olunca mecbur ödedim artık rahatladım.darısı sana hayatım...:içelim:

nihalin işleri yoğundur canım haftanın ilk günü ya.zaten sık giremiyor.
fatoş adet oldumu bilgin varmı karşılaşamadık onunla bugün.

nihalin işleri yoğundur canım haftanın ilk günü ya.zaten sık giremiyor.
fatoş adet oldumu bilgin varmı karşılaşamadık onunla bugün.

canım fatoo cmt adet oldu balım ayyyyyyyyyyyyy bağkur olayına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yupyyyyyyyyyyyyyyy şükür darısıı başıma

fatoş cumartesi adet oldu canım (
ay üzüldüm ya hayırlısı bakalım.inşallah bir dahaki ay bebiş gelir.
canım sen eniştenimi kaybettin başın sağolsun.
canım fatoo cmt adet oldu balım ayyyyyyyyyyyyy bağkur olayına çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yupyyyyyyyyyyyyyyy şükür darısıı başıma

inşallah canım bende çok sevindim.

ahsennnnnnnnnn topic güzelleri kırmıız kart yemeye alıştık çokda üüzcü gelmiyor artık bize hahhahahahahhh

serpilcim geldiğin belli oluyo hani.maşallah şenlendirmişsin ortalığı yine

canım ne haber nasılsın sen kafana bişi takma çalışmalrına devam et tekarra söylüyorum ilk aylarda hamile kalacağımızı zannetmiştik ne yazıkki iş öyle olmuyormuş hahhahhahahha canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…