ohh ne güzel maşallah
buarada canım bnim sureler bittimi acaba ? rahman ve yasin
canımmm maşallahhhh allah sonuna kadar böyle güzel nasip etsinslmkzılar biz geldik:)) çokşükür iyi geçti dr randevumuz büyümüş oğluşum....fatoş teyzesi özellikle sana çok selamı var öpüyor seni yiğit :))
takılma morfolojiden kesin eminim %13 iyi değer çok araştırdım bizim morfoloji %7 dr ona iyi dedi düşün benimde kafama takılınca birkaç dr ile görüştüm kruger diye bir kriter var abd li bilim adamları morfolajinin %4 ve üzeri olmasını iyi olması olarak kabul ediyolar
ben asıl ileri harekete takıldım biraz %10 onu sor dr ye
canımmm maşallahhhh allah sonuna kadar böyle güzel nasip etsin
slmkzılar biz geldik:)) çokşükür iyi geçti dr randevumuz büyümüş oğluşum....fatoş teyzesi özellikle sana çok selamı var öpüyor seni yiğit :))
akşama netleşir ama tekrar söylüyorum mormal gebelik için geneline bakarsak gayet iyi :))kruger yönetmine göre yapıldı zaten
evet hareketlilikte az dimi bencede
zaten bu akşam dr randevum var
akşama netleşir ama tekrar söylüyorum mormal gebelik için geneline bakarsak gayet iyi :))
amin canım rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatak buna inanıyorum ben ....
vakti saat meselesi canım ona bakarsan bizim 2 yıldır herşey normall :)))inş cnm 9 aydır gelemedi hayırlısı bakalım
cuma öğlene bitecek canım merak etme..
vakti saat meselesi canım ona bakarsan bizim 2 yıldır herşey normall :)))
aminnnnn canımmm aminnnhaklısın cnm allah hepimize cümlemize versin inş hayırlısıyla tabıı
kızlarr yarın sabah dedem amelayat olucak safra kesesi,böbrekte taş, ve prostat 3 ü aynı anda dua edin kızlar yaşlı adam annemin,anneannemin morali bozuk( tabi benimde
slmkzılar biz geldik:)) çokşükür iyi geçti dr randevumuz büyümüş oğluşum....fatoş teyzesi özellikle sana çok selamı var öpüyor seni yiğit :))
buseciğim süper çıkmış canım inan bizimki bndan çok kötü çıkmıştı ..sakın moralini bozma hele morfolojiye hiç takma , gittiğim hoca sağlıksız spermin dölleyemeyeceğini savundu canım bencede doğru önemli lan sayı ve hız :)))gözün aydın canım...
kral faruk abimmm hızlı demekne güzel maşallahhh
haklısın cnm inş güzleidr görünüşte bişey yok hızda yavaş geldi ama kendi hızlıdır spremleri yavaşmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım dr amca ne diycek aklinialirimsmile
evet sağlıksız olunca döllenmiyo geçen ay iğneden sonra olmadı parça atım dr sağlıksız atmış dedi ya boshayallersmile
kızlarr yarın sabah dedem amelayat olucak safra kesesi,böbrekte taş, ve prostat 3 ü aynı anda dua edin kızlar yaşlı adam annemin,anneannemin morali bozuk( tabi benimde
kral faruk abimmm hızlı demek
ay cnm geçmiş olsun
benim dedemde ciltten oldu dün 1 saatte çıktı 91 yaşında pilli kalbi maşallahı var valla inş sağlığına kavuşur senin deden deeeopuyorumnanaktan
sorma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amin canım sağolasın :Saruboceq: :Saruboceq:allah yardımcısı olsun canım benim .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?