Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kruger yönetmine göre yapıldı zaten
evet hareketlilikte az dimi bencede
zaten bu akşam dr randevum var

Son düzenleme:
kızlarr yarın sabah dedem amelayat olucak safra kesesi,böbrekte taş, ve prostat 3 ü aynı anda dua edin kızlar yaşlı adam annemin,anneannemin morali bozuk ( tabi benimde

slmkzılar biz geldik:)) çokşükür iyi geçti dr randevumuz büyümüş oğluşum....fatoş teyzesi özellikle sana çok selamı var öpüyor seni yiğit :))

ne güzel maşallahhh

haklısın cnm inş güzleidr görünüşte bişey yok hızda yavaş geldi ama kendi hızlıdır spremleri yavaşmı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım dr amca ne diycek aklinialirimsmile
evet sağlıksız olunca döllenmiyo geçen ay iğneden sonra olmadı parça atım dr sağlıksız atmış dedi ya boshayallersmile

kral faruk abimmm hızlı demek

kızlarr yarın sabah dedem amelayat olucak safra kesesi,böbrekte taş, ve prostat 3 ü aynı anda dua edin kızlar yaşlı adam annemin,anneannemin morali bozuk ( tabi benimde

ay cnm geçmiş olsun
benim dedemde ciltten oldu dün 1 saatte çıktı 91 yaşında pilli kalbi maşallahı var valla inş sağlığına kavuşur senin deden deeeopuyorumnanaktan

ay cnm geçmiş olsun
benim dedemde ciltten oldu dün 1 saatte çıktı 91 yaşında pilli kalbi maşallahı var valla inş sağlığına kavuşur senin deden deeeopuyorumnanaktan

amin canımm inşallah allah başımızdan eksik etmesin

sorma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…