Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

buse dr sana sağlıksız olunca attın mı dedi ?

ewt cnm sağlıksız olmuş ondandır yoksa o kadr ilaç içtim olmadı parça düştü çünki keşke arasyadın dedi ama geçti artık ama sağlıksız olan bi döllenme zaten tutunmaz sorun etme dedi

bu aralar bende sağlıksız döllenme konusuna takmış durumdayım bazı aylarda okadar yoğun oluyo ki parça,parça acaba dememek elde değil anlamadan kimsal yaşıyo olabiliriz ( ne kötü yaa

ewt cnm sağlıksız olmuş ondandır yoksa o kadr ilaç içtim olmadı parça düştü çünki keşke arasyadın dedi ama geçti artık ama sağlıksız olan bi döllenme zaten tutunmaz sorun etme dedi

bir çook kadın farkında olmadan yaşıyo bunları canım ama nasıl bir önlem almalıda sağlıkla tutunsun beybiler anlamadım gitti pamuk ipliği mubarek kayıp gidiyo

Son düzenleme:

canım benim ben kanı gördüğüm gibi gittim bi değişiklik yok biliyosun .. sağlıklısı lazım bize :)))

bir çook kadın farkında olmadan yaşıyo bunları canım ama nasıl bir önlem almalıda sağlıkla tutunsun beybiler anlamadım gitti pamuk ipliği mubarek kayıp gidiyo

hayırlısı nihalcim bende anlamış değilim...

olabilir bencede allahım kimyasal olmayanıından nasip etsin artık öyle dua ediyorum

aminnnnnnn....

bu aralar bende sağlıksız döllenme konusuna takmış durumdayım bazı aylarda okadar yoğun oluyo ki parça,parça acaba dememek elde değil anlamadan kimsal yaşıyo olabiliriz ( ne kötü yaa

ewt cnn ya sağlıksız olunca da atıyo vücut evet bize sağlam lazım zemuszemus

ewt resmen oyle sağlıksız olanlar ama sağlıklıysa allah yardım ediyo inş eder bizedeopuyorumnanaktan

benim bu ay son denemem kısmet tabi bayram sonrasına dr randevumu alıcam maddi manevi bütün hazırlılar tamam bir tek işyeri sorunu var gidip gelmelerde nasıl yapıcam onu düşünüyorum

inşallah bir gün sağlıkla yakalıyacaz arkadaşım umutlarımızı hiç yitirmedik :)))

amin inş cnm

benim bu ay son denemem kısmet tabi bayram sonrasına dr randevumu alıcam maddi manevi bütün hazırlılar tamam bir tek işyeri sorunu var gidip gelmelerde nasıl yapıcam onu düşünüyorum

ewt o zaten el yak bağlıyo konuşursun yıllık iznin yokmu

nihalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll evet saçma sapan sistemler yüznden ayrı kaldık ya .(((((((((( ben kk senin ve dğer arkadşlar için geri döndümm seni göremyince delirdimmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm deden için duacıyız ayy kıyamma ya annene söyel üzlmesin ama evlat işte üzlüyor kolaymı (( rabbim yardımcısı olsun inşallhh aminn amin aminn

tualina bbebeşimimzi maşllahhh süper sağlıklı yesin fatoşş teyzesi onu yesinnnnnn buradki teyzeleride yesin ham diye

kızlarr yarın sabah dedem amelayat olucak safra kesesi,böbrekte taş, ve prostat 3 ü aynı anda dua edin kızlar yaşlı adam annemin,anneannemin morali bozuk ( tabi benimde

nihalcim dualarımız dedenle. o bizimde dedemiz sayılır. allah şifasını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…