buse dr sana sağlıksız olunca attın mı dedi ?
buse dr sana sağlıksız olunca attın mı dedi ?
ewt cnm sağlıksız olmuş ondandır yoksa o kadr ilaç içtim olmadıparça düştü çünki keşke arasyadın dedi ama geçti artık ama sağlıksız olan bi döllenme zaten tutunmaz sorun etme dedi
olabilir bencede allahım kimyasal olmayanıından nasip etsin artık öyle dua ediyorumniahlcim tahminimiz buse kimyasal gebelik yaşadı ve düşük yaptı kendi çapında
:))
ewt cnm sağlıksız olmuş ondandır yoksa o kadr ilaç içtim olmadıparça düştü çünki keşke arasyadın dedi ama geçti artık ama sağlıksız olan bi döllenme zaten tutunmaz sorun etme dedi
bir çook kadın farkında olmadan yaşıyo bunları canım ama nasıl bir önlem almalıda sağlıkla tutunsun beybiler anlamadım gitti pamuk ipliği mubarek kayıp gidiyo
olabilir bencede allahım kimyasal olmayanıından nasip etsin artık öyle dua ediyorum
bu aralar bende sağlıksız döllenme konusuna takmış durumdayım bazı aylarda okadar yoğun oluyo ki parça,parça acaba dememek elde değil anlamadan kimsal yaşıyo olabiliriz( ne kötü yaa
bir çook kadın farkında olmadan yaşıyo bunları canım ama nasıl bir önlem almalıda sağlıkla tutunsun beybiler anlamadım gitti pamuk ipliği mubarek kayıp gidiyo
inşallah bir gün sağlıkla yakalıyacaz arkadaşım umutlarımızı hiç yitirmedik :)))ewt resmen oyle sağlıksız olanlar ama sağlıklıysa allah yardım ediyo inş eder bizedeopuyorumnanaktan
inşallah bir gün sağlıkla yakalıyacaz arkadaşım umutlarımızı hiç yitirmedik :)))
benim bu ay son denemem kısmet tabi bayram sonrasına dr randevumu alıcam maddi manevi bütün hazırlılar tamam bir tek işyeri sorunu var gidip gelmelerde nasıl yapıcam onu düşünüyorum
nihallllll canım görüşemiyozz nasılsın
cimcim selam canımm
kızlarr yarın sabah dedem amelayat olucak safra kesesi,böbrekte taş, ve prostat 3 ü aynı anda dua edin kızlar yaşlı adam annemin,anneannemin morali bozuk( tabi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?