fatoooooooooooooo canımmmmmmmmmmmmmmm özledim senii
kız serpil nerdesin sen bakayımklava:
ay cnm geçmiş olsun
benim dedemde ciltten oldu dün 1 saatte çıktı 91 yaşında pilli kalbi maşallahı var valla inş sağlığına kavuşur senin deden deeeopuyorumnanaktan
anacım tapudaydım siistem göçtü anam ağladı zorunlu gitmek zorunda kaldım neyse bir kaç iş hallolduu ama diğerli nannanayyyy:içelim: bende onların şerefine içiyorumm nannay olan işlere
anam ne zor bir yaşam kızlar histreskopi burda 700 ytl offfffffff artı dr şehirdışında bunada off ya yaradan bana bişiyi nasip tmeyecek bak pskolojik olark hazırlıyorum tırsarak agaada dr şehir dışında ya offfffffffff randevu alamdım alamzdımda kemal beyden çünkü randevuları o veriyoro gelincveye kadar yarım aklım gel gitler yaşarmı bilemem malum gel gitler yaşarım ben bu konuda (( neyse yanii bakacağız duruma göre hareketmaddi hazırlansak manevi eksiklik oluyor anlamış değilim sankimm benim için hep bir engel çıkıyor .))))) ya bazan sat diyorumnm anasını dünyanın ya ne havesle kemal beyi aradım ben yok adam (((
hepinize günaydın fıstıklar kocamn kocaman öpüyorum öğlene kadar olamayacğım
günadyın kızlar nasılsınız
serpilcim günaydın canım nasılsın sakın sıkma canını kuzum her işte bir hayır vardır gelgitler falan yaşamana fırsat verme kafanı bulandırma serpilcim biz ne istediğimizi iyi bilen hatunlarız ve istediğimiziz elde edne kadar b işin peşini bırakmayacağız dimiii....
cimcime canım nasılsın ben bu akşam tamamlıyorum sureleri yarına hazır canım merak etme
fatoşcum nasılsın cnım
nihalcim hoşgeldin canım nasılsın deden için şifa diliyorum inşallah çabuk toparlar canım geçmiş olsunnn
busecim canım nasılsın tahili sonuçlarınız çıkmış bence sonuçlar kötüde ğil sakın üzülme canım
anladığım kadarıyla bebiş tutunamamış doğrumu takma sakın kafana allah büyük inşallah birdaki aya canım
honey nasılsın canım
tualına maşallah oğluşuna sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
serpilcim günaydın canım nasılsın sakın sıkma canını kuzum her işte bir hayır vardır gelgitler falan yaşamana fırsat verme kafanı bulandırma serpilcim biz ne istediğimizi iyi bilen hatunlarız ve istediğimiziz elde edne kadar b işin peşini bırakmayacağız dimiii....
cimcime canım nasılsın ben bu akşam tamamlıyorum sureleri yarına hazır canım merak etme
fatoşcum nasılsın cnım
nihalcim hoşgeldin canım nasılsın deden için şifa diliyorum inşallah çabuk toparlar canım geçmiş olsunnn
busecim canım nasılsın tahili sonuçlarınız çıkmış bence sonuçlar kötüde ğil sakın üzülme canım
anladığım kadarıyla bebiş tutunamamış doğrumu takma sakın kafana allah büyük inşallah birdaki aya canım
honey nasılsın canım
günaydın kızlar hepinize...
serpilim sıkma canını kuzum geç olsunda güç olmasın...
ne mutlu sana busecim benim ne dedem var ne ninem va nede bebem var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
fatoşcum nasılsın cnım
honey nasılsın canım
günaydın cnm nasılsın dualar tamammı ??
buseciğim biz havuç kürünün faydasını gördük canım bence keçi boynuzundan önce onu yap güzelim birde e vitamini ve folbiol başla enişteye...biz onları kullanmıştık eşime...
a öylemi havuç çok yeriz biz kışın
e vitamını de aldım evde var içmedi ben vercem içcek her akşam vereyim barı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 folbiol ne bu bizim içtiğimiz şey mi folik asıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?