Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay cnm geçmiş olsun
benim dedemde ciltten oldu dün 1 saatte çıktı 91 yaşında pilli kalbi maşallahı var valla inş sağlığına kavuşur senin deden deeeopuyorumnanaktan

ne mutlu sana busecim benim ne dedem var ne ninem va nede bebem var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

anam ne zor bir yaşam kızlar histreskopi burda 700 ytl offfffffff artı dr şehirdışında bunada off ya yaradan bana bişiyi nasip tmeyecek bak pskolojik olark hazırlıyorum tırsarak agaada dr şehir dışında ya offfffffffff randevu alamdım alamzdımda kemal beyden çünkü randevuları o veriyor o gelincveye kadar yarım aklım gel gitler yaşarmı bilemem malum gel gitler yaşarım ben bu konuda (( neyse yanii bakacağız duruma göre hareketmaddi hazırlansak manevi eksiklik oluyor anlamış değilim sankimm benim için hep bir engel çıkıyor .))))) ya bazan sat diyorumnm anasını dünyanın ya ne havesle kemal beyi aradım ben yok adam (((

günadyın kızlar nasılsınız

serpilcim günaydın canım nasılsın sakın sıkma canını kuzum her işte bir hayır vardır gelgitler falan yaşamana fırsat verme kafanı bulandırma serpilcim biz ne istediğimizi iyi bilen hatunlarız ve istediğimiziz elde edne kadar b işin peşini bırakmayacağız dimiii....

cimcime canım nasılsın ben bu akşam tamamlıyorum sureleri yarına hazır canım merak etme

fatoşcum nasılsın cnım

nihalcim hoşgeldin canım nasılsın deden için şifa diliyorum inşallah çabuk toparlar canım geçmiş olsunnn

busecim canım nasılsın tahili sonuçlarınız çıkmış bence sonuçlar kötüde ğil sakın üzülme canım
anladığım kadarıyla bebiş tutunamamış doğrumu takma sakın kafana allah büyük inşallah birdaki aya canım

honey nasılsın canım

tualına maşallah oğluşuna sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

kızım lmaz: dur her işte vardır bir hayır

hepinize günaydın fıstıklar kocamn kocaman öpüyorum öğlene kadar olamayacğım

kolay gelsin :hulya:

iyiyim canım sen nasılsın

tamam canım allah kabul etsin ....

günaydın kızlar hepinize...
serpilim sıkma canını kuzum geç olsunda güç olmasın...

ne mutlu sana busecim benim ne dedem var ne ninem va nede bebem var :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay kız al dedemi vereyim sana :roflol::roflol::roflol:

sağol kumsalcım tşk ederim üzülmüğyorum en azından ilaç vs. verir yada keçi boynuzuna başlıyım :roflol::roflol::roflol:

buseciğim biz havuç kürünün faydasını gördük canım bence keçi boynuzundan önce onu yap güzelim birde e vitamini ve folbiol başla enişteye...biz onları kullanmıştık eşime...

kızlar dün dr gittik
eşimin testinde sayısını çok güzel dedi fkat hareketlilik biraz düşük dedi normali ikisinin toplamı %50 iken bizimki %46 çıkmış ben dedim dışardan götürdük öylemi dedi
ama genede ürolog dr görsün istedi varıkosel yaptırdımı diye sordu yok dedim
bakalım cmt si hem bana hem eşime tekrar bakılcak
benim yumurtalarımda ilaçsız olduğundan nazlılarmış bu ay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağda ve solda 12 mm iki yumurtam var olsun sorun değil 17. gün 18. günde olabilir adet 26. gün değilde 31. gün gelir dert değil dedi tekrar bakcak cmt bakalım ne havadisler vercem size hayırlısı zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

bide ufak ayrıntı rahım duvarın incelmişti geçen ay bu ay ilaçsız kalınlığı iyimiş dr şaşırdı hatta

Son düzenleme:
buseciğim biz havuç kürünün faydasını gördük canım bence keçi boynuzundan önce onu yap güzelim birde e vitamini ve folbiol başla enişteye...biz onları kullanmıştık eşime...

a öylemi havuç çok yeriz biz kışın
e vitamını de aldım evde var içmedi ben vercem içcek her akşam vereyim barı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 folbiol ne bu bizim içtiğimiz şey mi folik asıt

canım havucun suyunu içecek her akşam 1 bardak taze sıkılmış...evet bizim içtiğimiz folik asit hızına iyi geliyormuş canım spermlerin....aman ihmal etme ver ilaçlarını içsin canım...havuç kürüde tek başına yapılmalı canım diğer kürlerle beraber değil tavşanların bu kadar çok doğurmalarını havuca bağlamıştı bir bilim adamı...1 ay havuç suyu içti elim tam keçi boynuzuna başlayacaktık oğluşum geldi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…