eewetttttttt yaptım saç telimle önce sağ sol ilerledi sonra hızlandı sonra daire çizdi hızlı hızlı sonra tekrar sağ sol yaptı bir süre :))) sanırım ikiz olucak 1 erkek 1 kız
bende şimdi folik içtim ama bitti bu gun çıkışta yenisini alayım bu ay başladım tekrardan içmeye günde iki tane içiyorum :)))busecan kral faruğa folik vermiyomusun kuzum :)))
busecan kral faruğa folik vermiyomusun kuzum :)))
4 er 5 eraferim valla ben 1 tane anca yerim :)))
buse bende eşime c vitaminine başlıyım diyorum ama ne alsam ?
kız foliktemi vercem , vreyim kendim de içmeye başlamadım bi ona bi bana vereyim akşamları bide e vitamini bi ona bi bana
zararı olmaz dimi kız
valla yiyoruzzz havucu geçen kışda yerdik biz katır katır yeriz 1 tanemi kesmez bizi
bende şimdi folik içtim ama bitti bu gun çıkışta yenisini alayım bu ay başladım tekrardan içmeye günde iki tane içiyorum :)))
buse bende eşime c vitaminine başlıyım diyorum ama ne alsam ?
canım sadece c vit değilde pharmaton var canım bi çok vitamin var içinde onu önerebilirim sana..birde c vit vücutta depo edilmiyor her gün yesin kuzum portakal mandalina kivi :))
kız tualinamı biri demişti ya folik ver diye hareketlilik için sende başla bence :))
nihalcim sen neden 2 tane içiyosun ben akşamları tok karnına bi tane içiyorum ...
canım sadece c vit değilde pharmaton var canım bi çok vitamin var içinde onu önerebilirim sana..birde c vit vücutta depo edilmiyor her gün yesin kuzum portakal mandalina kivi :))
kız tualinamı biri demişti ya folik ver diye hareketlilik için sende başla bence :))
nihalcim sen neden 2 tane içiyosun ben akşamları tok karnına bi tane içiyorum ...
ben folbiol 2 sene önce kullandım :)) sonra dr bana solgar folacın 400 verdi onuda 2 tane alabılırsın dedi hem solgarın içeri daha doğal dediben demiştim :)) malum prof olmuştum araştıra araştıra...folbiolsa günde 1 tane almanız lazım kızlar folik plussa 2 yada 3 tam bilmiyorum ben folbiol kullandım hep...
ben demiştim :)) malum prof olmuştum araştıra araştıra...folbiolsa günde 1 tane almanız lazım kızlar folik plussa 2 yada 3 tam bilmiyorum ben folbiol kullandım hep...
tualina bu mu ? perfonmas :)))
Pharmaton
Pharmaton Fiziksel Performans İçin Vitamin Mineral Formülü 30 Tablet
Fiyatı : {%PIYASA_FIYAT%} TL yerine 30.56 TL + KDV ( 33.00 TL )
okevet canım buu...
eewetttttttt yaptım saç telimle önce sağ sol ilerledi sonra hızlandı sonra daire çizdi hızlı hızlı sonra tekrar sağ sol yaptı bir süre :))) sanırım ikiz olucak 1 erkek 1 kız
:))))) fatoşş nerelerdesin yoğun musuninşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
:))) aynen devam ozamanhımmm anladım kızlar bende follibol içiyorum günde bir tane :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?