Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busecan kral faruğa folik vermiyomusun kuzum :)))

kız foliktemi vercem , vreyim kendim de içmeye başlamadım bi ona bi bana vereyim akşamları bide e vitamini bi ona bi bana
zararı olmaz dimi kız

4 er 5 er aferim valla ben 1 tane anca yerim :)))

valla yiyoruzzz havucu geçen kışda yerdik biz katır katır yeriz 1 tanemi kesmez bizi

buse bende eşime c vitaminine başlıyım diyorum ama ne alsam ?

canım sadece c vit değilde pharmaton var canım bi çok vitamin var içinde onu önerebilirim sana..birde c vit vücutta depo edilmiyor her gün yesin kuzum portakal mandalina kivi :))

kız tualinamı biri demişti ya folik ver diye hareketlilik için sende başla bence :))

bende şimdi folik içtim ama bitti bu gun çıkışta yenisini alayım bu ay başladım tekrardan içmeye günde iki tane içiyorum :)))

nihalcim sen neden 2 tane içiyosun ben akşamları tok karnına bi tane içiyorum ...

buse bende eşime c vitaminine başlıyım diyorum ama ne alsam ?

c vitamini kışın aldım ben ama ismini bilmiyorum istersen akşama bakayım yarın vereyim ismini biz portakal suyu ve grayfurt çok içiyoruz kışın doğal olarak onuda için cnm bence

canım sadece c vit değilde pharmaton var canım bi çok vitamin var içinde onu önerebilirim sana..birde c vit vücutta depo edilmiyor her gün yesin kuzum portakal mandalina kivi :))

aaben içtim pharmaton cnm belli bi an mide bulandırıyo sonra düzeliyosun sabah içiyodum bende
ama doğal almanız daha ii eşinle hem meyva tabağı yap ohhhhhhhhhhhhhh portakal sıkın havuçlarda elinizde missssssssssssssss

kız tualinamı biri demişti ya folik ver diye hareketlilik için sende başla bence :))

nihalcim sen neden 2 tane içiyosun ben akşamları tok karnına bi tane içiyorum ...

ben demiştim :)) malum prof olmuştum araştıra araştıra...folbiolsa günde 1 tane almanız lazım kızlar folik plussa 2 yada 3 tam bilmiyorum ben folbiol kullandım hep...

ok canım araştırım hemen pharmaton nu meyve yedirıyorum aama takviyede olsun :)

canım ben biraz hızlandırdım bayram sonrası dr hemen beybi yaparsa diye günlük doz 400 ila 800 arası alınabilir bende 800 olarak alıyorum :))

ben demiştim :)) malum prof olmuştum araştıra araştıra...folbiolsa günde 1 tane almanız lazım kızlar folik plussa 2 yada 3 tam bilmiyorum ben folbiol kullandım hep...
ben folbiol 2 sene önce kullandım :)) sonra dr bana solgar folacın 400 verdi onuda 2 tane alabılırsın dedi hem solgarın içeri daha doğal dedi

ewt haklısın folic asıt günde 3 tane pembe kutu anne bebekli bende onu kullandım o günde 3 tane
folibol ise günde 1 tane aynen katılıyorum tecrübeyle sabit

tualina bu mu ? perfonmas :)))

Pharmaton
Pharmaton Fiziksel Performans İçin Vitamin Mineral Formülü 30 Tablet
Fiyatı : {%PIYASA_FIYAT%} TL yerine 30.56 TL + KDV ( 33.00 TL )

slm kızlar

ohhhohhh ne muhabet okurken gülmekten çatladım :)))) evet yüzük hiç sallanmaz bebek olmayacak analmında salalınırsa yuvarlak kız sağa sola giderse erkek hepimizde saalnmış yani biz ahada akşam ezanı okunuyor anne olacağız :))))

eee bu arada hamillerimizde tastikledi ben inanıyorum bu fala kızlar hadiii hepimize rastgele hahhahahahhahhahhahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…