Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal canım 5 tanemi doğurucann ayyy kıyamam sana kız çok 5 tane bu ekonomik düzende aman aman .)))) biz başbakanımızı dinleyelim 3 de kalalımm

busecan kral faruğumu besliyoruz ayyy yerim seni hanii şu tavşan iconun varya o aklıma geldi

fatoooooo çokmu yoğunsun msn açamadım ofise yeni geldimm

wenhar .)) canım yüzk falını başardınmı bende çok hızlı giti geldi gözlerim böyle oldu

cimcimememm asistanımız folibol muhabetine çatladım güülmeketen benimki içmez ama keçiboynuzu kürüne hayır demedi bende onu deneyeyim diyorum hahhahahhahhahhahah

honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masalımmmmmmmmmmmmm gziemimmmmmmmmmmmmmm esmeraldaaa hep akılımızda dasınız

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazamadıklarımmm hepinizi öpüyorum çünkü ofise yeni geldim personel çıkmadan rapor almam lazımm birazdan yarım kaldığım yerden yazarımm

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+ anacım dulardan dolayı hepimize maşallhhh ben bu hafta okuyamıyorum (( benim yerime siz okuyun telafi ederim hepinizden bütün kızlardan Alah razı olsun dularımız hepimiz için

hoşgeldin serpilll 5 tane çocuk doğurmak mı ? allahım kreş açarım herhalde :))

senin mesaja beğendim basamcağıma beğenmedim diye basmışım yanii yine teknoloji özürlülüğümü tescileedim bilmeden ayyyy evet olsunda kreş açarız demi hepimiz çalışan anneleriz arda biizimkilerinide indirimli bakıverirsin hahhahahhahhhahhahahha

ewt serpilcim kralı besliyoz tavşan olduk

amin cnm inşş topikçe herşeye el atıyoz maşallahh

kızlar hepinize iyi akşamlar.mutlu yarınlar.

iyi akşamlar

:)))) beğenmedim :))))) alemsin yaaa

senin ninja çalınmış nihalcim

ay serpil alemsin hakketten kreş açarız artık inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

senin ninja çalınmış nihalcim

ay serpil alemsin hakketten kreş açarız artık inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyy şu folibolu benim ant kanki müdr arkadşımda sürekli içiyordu o dönem bekardı dr bana vermişti oda içiyormuş ben ona dedimki sen niye içiyorsun bu kadınlar için oda bana bilgin hocanın önerisi erkelrde içmeli anaaaaaaaaaaa aaaaa neye faydası varmışki onun hahhahhahahhahahah

erkelerde sperm hızına iyi geliyomuş :))))

içirelim o zaman evet erkeklerede veriyomuş dr her akşam verelim içsinler

nijami geri istiyorummmmmmmmmmmmmmm onunla çok özleşmiştim ben (

cnm ya bulalım
ilan verelim hatta kayıp ninja aranıyo

erkelerde sperm hızına iyi geliyomuş :))))

evet ya .):) ama ben o vitamini içemedim amman sıkıdlımm neyse ben benim ıslak kekkime keçiboynuuz kürü uygulayacağım söyleidm o önce mırınkırın yaptı bnede ne varya ya şey 1 se 2 olur dedim fazla mal gözmü çıkarı dedimoda peki yaparız dedi ayyyy yapsın yani ben şimdiye kadar neler yaptım sıra onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…