:))) aynen devam ozaman
evet yaa neden silmişler anlamadımaaaaaaaaaaaaa senin ıconu bulamdım gitmiş2::2::2::2::2::2:
hoşgeldin serpilll5 tane çocuk doğurmak mı ? allahım kreş açarım herhalde :))
nihal canım 5 tanemi doğurucann ayyy kıyamam sana kız çok 5 tane bu ekonomik düzende aman aman .)))) biz başbakanımızı dinleyelim 3 de kalalımm
busecan kral faruğumu besliyoruz ayyy yerim seni hanii şu tavşan iconun varya o aklıma geldi
fatoooooo çokmu yoğunsun msn açamadım ofise yeni geldimm
wenhar .)) canım yüzk falını başardınmı bende çok hızlı giti geldi gözlerim böyle oldu
cimcimememm asistanımız folibol muhabetine çatladım güülmeketen benimki içmez ama keçiboynuzu kürüne hayır demedi bende onu deneyeyim diyorum hahhahahhahhahhahah
honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy masalımmmmmmmmmmmmm gziemimmmmmmmmmmmmmm esmeraldaaa hep akılımızda dasınız
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yazamadıklarımmm hepinizi öpüyorum çünkü ofise yeni geldim personel çıkmadan rapor almam lazımm birazdan yarım kaldığım yerden yazarımm
slm kızlar
ohhhohhh ne muhabet okurken gülmekten çatladım :)))) evet yüzük hiç sallanmaz bebek olmayacak analmında salalınırsa yuvarlak kız sağa sola giderse erkek hepimizde saalnmış yani biz ahada akşam ezanı okunuyor anne olacağız :))))
eee bu arada hamillerimizde tastikledi ben inanıyorum bu fala kızlar hadiii hepimize rastgele hahhahahahhahhahhahha
kızlar hepinize iyi akşamlar.mutlu yarınlar.
kızlar hepinize iyi akşamlar.mutlu yarınlar.
senin mesaja beğendim basamcağıma beğenmedim diye basmışım yanii yine teknoloji özürlülüğümü tescileedim bilmeden ayyyy evet olsunda kreş açarız demi hepimiz çalışan anneleriz arda biizimkilerinide indirimli bakıverirsin hahhahahhahhhahhahahha
senin mesaja beğendim basamcağıma beğenmedim diye basmışım yanii yine teknoloji özürlülüğümü tescileedim bilmeden ayyyy evet olsunda kreş açarız demi hepimiz çalışan anneleriz arda biizimkilerinide indirimli bakıverirsin hahhahahhahhhahhahahha
mesela benn :)))) honeyy , tualina (şimdi hamile) cimcime başka varmıydı ?canım nereye yarın görüşürüz birtanemm durmak yok yola devam haaa bu arda burda bazı arkadşlarımızda düşük yaptı takılı kalma öyle olumsuzluklar
nijami geri istiyorummmmmmmmmmmmmmm onunla çok özleşmiştim bensenin ninja çalınmış nihalcim
ay serpil alemsin hakketten kreş açarız artık inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
senin ninja çalınmış nihalcim
ay serpil alemsin hakketten kreş açarız artık inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nijami geri istiyorummmmmmmmmmmmmmm onunla çok özleşmiştim ben(
erkelerde sperm hızına iyi geliyomuş :))))ayyy şu folibolu benim ant kanki müdr arkadşımda sürekli içiyordu o dönem bekardı dr bana vermişti oda içiyormuş ben ona dedimki sen niye içiyorsun bu kadınlar için oda bana bilgin hocanın önerisi erkelrde içmeli anaaaaaaaaaaa aaaaa neye faydası varmışki onun hahhahhahahhahahah
ewet yaa çok komik oluyoda arada ebrarda seviyodu :)))senin nijayı kısknadılar(((( bend eonu istiyorum onu görünce bir tebbessüm oluşuyordu bende
ayyy şu folibolu benim ant kanki müdr arkadşımda sürekli içiyordu o dönem bekardı dr bana vermişti oda içiyormuş ben ona dedimki sen niye içiyorsun bu kadınlar için oda bana bilgin hocanın önerisi erkelrde içmeli anaaaaaaaaaaa aaaaa neye faydası varmışki onun hahhahhahahhahahah
nijami geri istiyorummmmmmmmmmmmmmm onunla çok özleşmiştim ben(
erkelerde sperm hızına iyi geliyomuş :))))
erkelerde sperm hızına iyi geliyomuş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?