ahsennn ben bişi yapmadım walla yüzük aldı başını gitti :)))serpil ben onu çok önceden yapmıştım sen bahsedince aklıma geldi.gerçekten çıkmıştı hatta ikincisi de erkek çıkmıştı.aaaaaaa tesadüfe bak....
kız üç dörtten ne olacak bende 30 var
nihal dur be kızım beş tane veletle ne yapacaksın......
serpil ben onu çok önceden yapmıştım sen bahsedince aklıma geldi.gerçekten çıkmıştı hatta ikincisi de erkek çıkmıştı.aaaaaaa tesadüfe bak....
kız üç dörtten ne olacak bende 30 var
nihal dur be kızım beş tane veletle ne yapacaksın......
paket lastiğindemi sorun acaba :))) kız hani lastik ya :)))))))))ahsennn ben bişi yapmadım walla yüzük aldı başını gitti :)))
walla anlamadım cimcimemm bir ara ip bulursam onunlada denerim :))ayy canım öle deme bende hamile kalmadan verimki o kiloları hamile kaldığımda zaten alacam kesin yani artık kaç olurum bilmiyorum :))))
paket lastiğindemi sorun acaba :))) kız hani lastik ya :)))))))))
maşallahhh kızlar bizee ekip süper yaanihalcim listeyi tekrarla demişsin canım hemen yazıyorum :)))
nihal 6 yasin 6 duhan
buse 8 yasin 8 duhan
fatoş 6 yasin 7 duhan
ebrar 6 yasin 6 duhan
cimcimes 5 yasin 5 duhan
honey 3 yasin 3 duhan
ahsen 3 yasin 3 duhan
tualina 2 yasin 2 duhan
venhar 2 yasin 1 duhan
toplam 41 tane :))))
her akşam esmaülhüsnada okumaya çalışın kızlar :))))r
walla anlamadım cimcimemm bir ara ip bulursam onunlada denerim :))
:)))) tamam şimdi saçımı kopartayım yapıp sanada yazayımnihalcim buseden yeni öğrendim saç telinle ve sol elinle tutup sağ avucunun üstünde yapacakmışsın :))))
serpil öle demiş :)))
nihalcim listeyi tekrarla demişsin canım hemen yazıyorum :)))
nihal 6 yasin 6 duhan
buse 8 yasin 8 duhan
fatoş 6 yasin 7 duhan
ebrar 6 yasin 6 duhan
cimcimes 5 yasin 5 duhan
honey 3 yasin 3 duhan
ahsen 3 yasin 3 duhan
tualina 2 yasin 2 duhan
venhar 2 yasin 1 duhan
toplam 41 tane :))))
her akşam esmaülhüsnada okumaya çalışın kızlar :))))r
canım ben her akşam elimi göbüşüme koyup okuyorum esmaülhüsnayı..tavsiye ederim...
maşallahhh kızlar bizee ekip süper yaaben bu akşam biraz okurum genelde perşembeleri okumayı severim :)) perşembede kalanları okurum amme ve tebarekede eklerim tam 41 yasin olur
:)))) tamam şimdi saçımı kopartayım yapıp sanada yazayım
oyyyyyy senin göbüşünü sevsinler maşallah arkadaşımcanım ben her akşam elimi göbüşüme koyup okuyorum esmaülhüsnayı..tavsiye ederim...
eewetttttttt yaptım saç telimle önce sağ sol ilerledi sonra hızlandı sonra daire çizdi hızlı hızlı sonra tekrar sağ sol yaptı bir süre :))) sanırım ikiz olucak 1 erkek 1 kız
bende de oyle oldu bi daire çizdi bi ileri geri bi daire ne bu
busecim nasılsın neler yapıyosun başladın mı faruk enişteye doping yapmaya :))
4 er 5 erhavuç yiyoruz akşamları hatta getirmeyince soruyo hemen soyuyom 5 er 4 er yiyozzzz
bide e vitamini içiyoruz ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?