Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsennn ben bişi yapmadım walla yüzük aldı başını gitti :)))

ayy canım öle deme bende hamile kalmadan verimki o kiloları hamile kaldığımda zaten alacam kesin yani artık kaç olurum bilmiyorum :))))

ahsennn ben bişi yapmadım walla yüzük aldı başını gitti :)))
paket lastiğindemi sorun acaba :))) kız hani lastik ya :)))))))))

nihalcim listeyi tekrarla demişsin canım hemen yazıyorum :)))

nihal 6 yasin 6 duhan
buse 8 yasin 8 duhan
fatoş 6 yasin 7 duhan
ebrar 6 yasin 6 duhan
cimcimes 5 yasin 5 duhan
honey 3 yasin 3 duhan
ahsen 3 yasin 3 duhan
tualina 2 yasin 2 duhan
venhar 2 yasin 1 duhan

toplam 41 tane :))))
her akşam esmaülhüsnada okumaya çalışın kızlar :))))r

maşallahhh kızlar bizee ekip süper yaa ben bu akşam biraz okurum genelde perşembeleri okumayı severim :)) perşembede kalanları okurum amme ve tebarekede eklerim tam 41 yasin olur

canım ben her akşam elimi göbüşüme koyup okuyorum esmaülhüsnayı..tavsiye ederim...

maşallahhh kızlar bizee ekip süper yaa ben bu akşam biraz okurum genelde perşembeleri okumayı severim :)) perşembede kalanları okurum amme ve tebarekede eklerim tam 41 yasin olur

öle olduk valla canım maşallah nazar değmez inş :)))
allah kabul etsin şimdiden :)))

:)))) tamam şimdi saçımı kopartayım yapıp sanada yazayım

tamam yap bakalım ne olacak kız sen belkide 3 üz falan mı doğuracan napcan :))))

eewetttttttt yaptım saç telimle önce sağ sol ilerledi sonra hızlandı sonra daire çizdi hızlı hızlı sonra tekrar sağ sol yaptı bir süre :))) sanırım ikiz olucak 1 erkek 1 kız

eewetttttttt yaptım saç telimle önce sağ sol ilerledi sonra hızlandı sonra daire çizdi hızlı hızlı sonra tekrar sağ sol yaptı bir süre :))) sanırım ikiz olucak 1 erkek 1 kız

bende de oyle oldu bi daire çizdi bi ileri geri bi daire ne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…