wenharrrrr aklına geldi yaz :)))))))))))))))) merak ettim
aminnnnnnnn inşallah canım burdan birbirimize dualar ediyoruz tecrubeleri paylaşıyoruz öok güzel dostluklar edindik burda :)))serpil02507,cimcimes53evet tevekkül etmeyi bilmeliyiz ki benim önümde çok örnek var,pek çok tanıdığım doğurdu 40tan sonra.ama ben temmuzda 7 haftalık bebeğimi kaybettim.o zamandan bugüne de hamile kalmak istiyorum.insan ister istemez acaba yaştan mı,acaba bi daha olursa bi kere daha düşer mi diye şüpheleniyor.allahtan ümit kesilmez.hepimizin güzel güzel bebişleri olur inşallah.
olmazz çok ayıp bişi geldi yazamamşimdi yapıyorum yüzük şesini bakalım nolcak
alemsin yaaaa :))))
enteresannnn deneyelim bakalım allahım daha neler duyacağız :))))kızlar cvp yazıyorum bi kaç kere deneyin sonunda duracaktır yani mesela üstüste iki kere denediniz biri kız biri erkek çoıktı diyelim 3 . cüyü denediniz hiç hareket etmedi 2 tane olacak demektir :)))))))
kızlar cvp yazıyorum bi kaç kere deneyin sonunda duracaktır yani mesela üstüste iki kere denediniz biri kız biri erkek çoıktı diyelim 3 . cüyü denediniz hiç hareket etmedi 2 tane olacak demektir :)))))))
ee her seferin de döner se ya da ileri geri giderse nolcak.kaç kez yaparsak yüzüğü o kadar mı çocuk olcak
ewttt açıklıyorum 1.deneme sağ sol drek gitti geldi erkek 2.deneme daire çızdı kız 3.denem daire çizdi kız 4.deneme daire çizdi kızz 5.denemedim :))))
allah bağışlasın canım kızını canım ikincide olur mutlaka evet yaşım genç ama 3 yıldır uğraşıyorumallahım isteyen herkeze tez zamanda nasip eder inşallah
nhlkpr,canım.tahmin ediyorum ne kadar zor bir bekleyiş.kendime de sık sık söylüyorum bunu,inanmak herşeyin önünde geliyor.ama yürekten inanmak ve yürekten istemek.en kısa zamanda bebeğin seninle olacak.
bence de deneme 5.artık yoksa sonu gelmicek
ayyy olsunda wenhar razıyım 1 taneye
slm söyle bendende :)))afiyet olsun cnm güle güle.ben de çıkıyım yavaştan kayınvalidecime uğrayım.
evett bazen ümitsizliğe kapılsakta inanarak istiyoruz şükür inancımız var rabbıme sığınıyoruz ona teslim olduk hepimiz o vatki saatini ayarlayacaktır benim bu ay son denemem bayram sonrası dr ye gidiyorum ne gerekiyosa yapılacak ya aşılama ya tüp allah ne verdiyse :)))9
serpil ben onu çok önceden yapmıştım sen bahsedince aklıma geldi.gerçekten çıkmıştı hatta ikincisi de erkek çıkmıştı.aaaaaaa tesadüfe bak....hamilleere duyurulur ahsenn tualina zeytin mısra ya şu yüzük falını bir yapın anacım bakalım tutuyormu ?
kız üç dörtten ne olacak bende 30 varayy canım saol ama 3-4 kilo fazlam var göbekten mekik çekmem lazım :)))
duhan ve yasin yazdım 3 tane :))
tekrar hoşgeldin canım evet soğan kürünü çoğumuz biliyoruz hadi inş işe yarar canım ...
hemen hemen bir kilo verdim canım bugün nesfite başlıyorum :)))
her yaştan var valla canım hikayelerimizde uzun süreli olanda vara kısa süreli olanda en kıse benimki 2-3 aylık ....
hepimiz iyiyiz canım sen kendine dikkat allah yardımcın olsun ...
ewttt açıklıyorum 1.deneme sağ sol drek gitti geldi erkek 2.deneme daire çızdı kız 3.denem daire çizdi kız 4.deneme daire çizdi kızz 5.denemedim :))))
canım inşallah en kısa zamanda gerçekleşir dileğin.her zaman dediğimiz gibi,allah ne zaman isterse.sanırım ben de bu ay son denemeyi yapıp gideceğim dr'a.benim için zaten daha fazla bekleyip,süreyi uzatmanın bi anlamı yok.belki bizler de bir dahaki aya hamileyiiiizzzzzzz deriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?