Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnn inşallah canım burdan birbirimize dualar ediyoruz tecrubeleri paylaşıyoruz öok güzel dostluklar edindik burda :)))

kızlar cvp yazıyorum bi kaç kere deneyin sonunda duracaktır yani mesela üstüste iki kere denediniz biri kız biri erkek çoıktı diyelim 3 . cüyü denediniz hiç hareket etmedi 2 tane olacak demektir :)))))))

allah bağışlasın canım kızını canım ikincide olur mutlaka evet yaşım genç ama 3 yıldır uğraşıyorum allahım isteyen herkeze tez zamanda nasip eder inşallah

nhlkpr,canım.tahmin ediyorum ne kadar zor bir bekleyiş.kendime de sık sık söylüyorum bunu,inanmak herşeyin önünde geliyor.ama yürekten inanmak ve yürekten istemek.en kısa zamanda bebeğin seninle olacak.

kızlar cvp yazıyorum bi kaç kere deneyin sonunda duracaktır yani mesela üstüste iki kere denediniz biri kız biri erkek çoıktı diyelim 3 . cüyü denediniz hiç hareket etmedi 2 tane olacak demektir :)))))))

ee her seferin de döner se ya da ileri geri giderse nolcak.kaç kez yaparsak yüzüğü o kadar mı çocuk olcak

ewttt açıklıyorum 1.deneme sağ sol drek gitti geldi erkek 2.deneme daire çızdı kız 3.denem daire çizdi kız 4.deneme daire çizdi kızz 5.denemedim :))))

evett bazen ümitsizliğe kapılsakta inanarak istiyoruz şükür inancımız var rabbıme sığınıyoruz ona teslim olduk hepimiz o vatki saatini ayarlayacaktır benim bu ay son denemem bayram sonrası dr ye gidiyorum ne gerekiyosa yapılacak ya aşılama ya tüp allah ne verdiyse :)))9

canım inşallah en kısa zamanda gerçekleşir dileğin.her zaman dediğimiz gibi,allah ne zaman isterse.sanırım ben de bu ay son denemeyi yapıp gideceğim dr'a.benim için zaten daha fazla bekleyip,süreyi uzatmanın bi anlamı yok.belki bizler de bir dahaki aya hamileyiiiizzzzzzz deriz.

hamilleere duyurulur ahsenn tualina zeytin mısra ya şu yüzük falını bir yapın anacım bakalım tutuyormu ?
serpil ben onu çok önceden yapmıştım sen bahsedince aklıma geldi.gerçekten çıkmıştı hatta ikincisi de erkek çıkmıştı.aaaaaaa tesadüfe bak....
kız üç dörtten ne olacak bende 30 var
ewttt açıklıyorum 1.deneme sağ sol drek gitti geldi erkek 2.deneme daire çızdı kız 3.denem daire çizdi kız 4.deneme daire çizdi kızz 5.denemedim :))))

nihal dur be kızım beş tane veletle ne yapacaksın......

:)) ne guzel önumuzdeki ay tedavileri konuşuruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…