canım nereye yarın görüşürüz birtanemm durmak yok yola devam haaa bu arda burda bazı arkadşlarımızda düşük yaptı takılı kalma öyle olumsuzluklar
öncelikleeee.herkese günaydın.mutlu ve stressiz bir gün diliyorum.canım,ben okuyamadan çıkmışım,akşamları halay partisi dediğin nasıl oluyor.akşamkini kaçırdıysam da ben de sabahın ponpon kızı olurum,olmaz mı?
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici anacım diğer odadaydım ne haber fıstıklar
serpil02507,canım sen hangi tahlilleri yaptırdın.diğer topikten kopya çektim de.merak ettim ben de.
serpil02507,canım sen hangi tahlilleri yaptırdın.diğer topikten kopya çektim de.merak ettim ben de.
kızlarrr günaydın :))))
canım ben adetin 3.cü günü yapılan hormon testlerini yaptırdım fsh lh prokltin tee4 gibi bebekle alaklı testler yani yumurtlama nasıl yani yumurta rezervemiz nasıl gibi bir takım tetkikler canım şükür bunlarda sorun yok ben rahim flmide çektirmiştim kanlalr açık kist veya herhangi bir sorun görünmüyor bende ama işte bebeğim olmadı canım galiba son noktam tüp yani tüpe hazırlanıyorum ama galiba kaplumbağa hızıyla hazırlanıyorum canım aslında acayip tırsıyorum ben o işlerden ama bakalım nasip işte bu arralar süper rahatım nedense soğan suyunu bende denesemii tekrara ne dersin?
bi de benim gencecik bi arkadaşım var.kız 3 yıldır uğraşıyo.olmuyor olmuyor.en son hadi artık tedaviye başlayalım dediler.tedaviye gerek kalmadan kız kendi kendine hamile kaldı.
bu arada hayıt otunu ben de düşündüm de cesaret edemedim.soğan kürünün zayıflattığını bilmiyodum.ben de zayıfım baya.ama bel bölgesinde,incelme yaratıyosa süper.soğan suyunu içiyorum,güne keyifli başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?