Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım nereye yarın görüşürüz birtanemm durmak yok yola devam haaa bu arda burda bazı arkadşlarımızda düşük yaptı takılı kalma öyle olumsuzluklar

öncelikleeee.herkese günaydın.mutlu ve stressiz bir gün diliyorum.canım,ben okuyamadan çıkmışım,akşamları halay partisi dediğin nasıl oluyor.akşamkini kaçırdıysam da ben de sabahın ponpon kızı olurum,olmaz mı?

canım şimdi biz her cuma dua ediyoruz sela vakti o gün genelde akşamı veya herhangi hafta içi ama bu çıkış saatimze yakın oluyor başlıyoruz halay çekmeye hahahhahhahhah tam bir komedi ama inan bana sanki hepimiz bir barı kapatmışız orada bizden başak kimse yok hoplayıp zıplayıp duryoruz bu bizim stres atma seansımız evett sende popnpon kız ol

serpil02507,canım sen hangi tahlilleri yaptırdın.diğer topikten kopya çektim de.merak ettim ben de.

canım ben adetin 3.cü günü yapılan hormon testlerini yaptırdım fsh lh prokltin tee4 gibi bebekle alaklı testler yani yumurtlama nasıl yani yumurta rezervemiz nasıl gibi bir takım tetkikler canım şükür bunlarda sorun yok ben rahim flmide çektirmiştim kanlalr açık kist veya herhangi bir sorun görünmüyor bende ama işte bebeğim olmadı canım galiba son noktam tüp yani tüpe hazırlanıyorum ama galiba kaplumbağa hızıyla hazırlanıyorum canım aslında acayip tırsıyorum ben o işlerden ama bakalım nasip işte bu arralar süper rahatım nedense soğan suyunu bende denesemii tekrara ne dersin?

hayatkavunçi

sana tavsiyem bende anne olmak istedğimde kendimi burada buldum topicleri okudum okudumokudum ne okuduysam uyguladım her ay garip bekleyişlere girdim her ay yıkıldım ve samimi olarak söylüyorum pskolojim bozuldu onun için burda fazla okumammak ve etki altındada kalmamak lazım hepimizn bünyesi farklı bazan bilmeden bir takım şeylerde uyguluyoruz kimimze yarıyor kimize zarar veriyor bunları biz yaşadık o yüzden hepimizn arzusu anne olmak bunuda rahat ve etki altında kalmadan başarmak istiyoruz rabbimizin verirse tabii biz bu topicde genel anlamada geyik takılıyoruz ve dualarımızla artı dr larımızla yola devam ediyoruz ben deneyimliyim bu konuda yanii okuyup uyguladıklarımla ve yaşadıklarımla canım o yüzden sadce beyin olarak rahat olmalayız

serpil02507,canım sen hangi tahlilleri yaptırdın.diğer topikten kopya çektim de.merak ettim ben de.

sana maceralarımı yazayım

incir kürü uyguladım 5.ci gün hastanelk oldum hahhahhahaha

bal tarçın çörek otu uyguladım mide bulantılarından geberdim hahhahhahahh

soğan kürü uyguladım zaten zayıftım kilo kaybettim hahhahhahah

3 ay hayıt tohumu uyguladım şükür faydasını gösrdüm proklatinim düştü ve adetlerim zamanında geldi

ama gelmeyen tek şey vardı bebebk

aaa 1 de aşılma maceram var negatif

serpil'cim.hayırlısıyla herşeyin üstesinden gelirsin inşallah.ben de hiç tedavi yöntemleriyle ilgili bişey bilmiyorum.rahimde bi sorun yoksa herşey daha kolay olacaktır inan bana.tüpse tüp napalım.beizim de öyle olacak belki.neyse ki tüp var.soğan suyuna agelince canım,ben bilmiyorum ama,psikolojik olarak beni çok etkiledi,bişeyler yapıyorum ya,pozitif anlamda etkiliyo beni.evet bu işe yarayacak diyorum.bence başla,benim de rahimde falan sıkıntı yok.senin hormonlarında sıkıntı olmaması da çok güzel değil mi.benim şu anda yumurtlama dönemim.soğana devam.tabii rahmi falan temizlerken,spermleri de dışarı atmazsa.

bi de benim gencecik bi arkadaşım var.kız 3 yıldır uğraşıyo.olmuyor olmuyor.en son hadi artık tedaviye başlayalım dediler.tedaviye gerek kalmadan kız kendi kendine hamile kaldı.
bu arada hayıt otunu ben de düşündüm de cesaret edemedim.soğan kürünün zayıflattığını bilmiyodum.ben de zayıfım baya.ama bel bölgesinde,incelme yaratıyosa süper.soğan suyunu içiyorum,güne keyifli başlıyorum.

canım poztif etkilyorsa harikaaaaaaaaa evet zayıflatıyor hahhahahhahhahh bende densemm bari evet hormonarımız şükür iyi aman rabbim verirse verecek leimizden geleni yapıyoruz amannnnnnnnnnn işte bu syaede buradada dost oluyoruz gerisi hikaye sallla gitsin

yavuzgürayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaa bayadır topiğn kızları delkerele uğraşıyordu artık akşama stres atalım halay ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…