ay eniyisi şu soğan kürünü bende yapımda zayıflıyım bari :))))
cimcimeeeeeeee haksıızmıyım sevgili asistanımız aaa yeter artıkk yanii kurtlarımızı dökelim içieim güzelleşeilim akşama ayy ne gevezelik yaptım ben çenem düştü sankii
bak cimcime san tavsiye ederim hem düşükten sonra rahimi temizliyor hemde vücutta ki yağları yakıyor cnm
hayatkavunçi
sana tavsiyem bende anne olmak istedğimde kendimi burada buldum topicleri okudum okudumokudum ne okuduysam uyguladım her ay garip bekleyişlere girdim her ay yıkıldım ve samimi olarak söylüyorum pskolojim bozuldu onun için burda fazla okumammak ve etki altındada kalmamak lazım hepimizn bünyesi farklı bazan bilmeden bir takım şeylerde uyguluyoruz kimimze yarıyor kimize zarar veriyor bunları biz yaşadık o yüzden hepimizn arzusu anne olmak bunuda rahat ve etki altında kalmadan başarmak istiyoruz rabbimizin verirse tabii biz bu topicde genel anlamada geyik takılıyoruz ve dualarımızla artı dr larımızla yola devam ediyoruz ben deneyimliyim bu konuda yanii okuyup uyguladıklarımla ve yaşadıklarımla canım o yüzden sadce beyin olarak rahat olmalayız
bence sen de yap.vücuttaki bütün toksinler atılıyo sanki,cildin falan bi değişiyor.ieçelim güzelleşelim canım.
huhuuuuu günaydın yani tünaydın desem daha doğru olur:)
honeyyyy canımmm özledim :)))huhuuuuu günaydın yani tünaydın desem daha doğru olur:)
honeyyyy canımmm özledim :)))
ya kızlar hangi soğan kürünü uyguluyosunuz saraçoğlunumu marankiyimi ???
canım saraçoğlunun ki tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?