Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimeeeeeeee haksıızmıyım sevgili asistanımız aaa yeter artıkk yanii kurtlarımızı dökelim içieim güzelleşeilim akşama ayy ne gevezelik yaptım ben çenem düştü sankii

cimcimeeeeeeee haksıızmıyım sevgili asistanımız aaa yeter artıkk yanii kurtlarımızı dökelim içieim güzelleşeilim akşama ayy ne gevezelik yaptım ben çenem düştü sankii

içmeyelimde halay çekelim sadece olmamı :)))))))))

bak cimcime san tavsiye ederim hem düşükten sonra rahimi temizliyor hemde vücutta ki yağları yakıyor cnm

tamam canım haklısın ben başlıyım yarın ona :)))))

canım bana ne güzel bişey yazmışsın.şimdi okuyabildim.ben de tam 6 aydır okuyorum okuyorum ..özellikle düşük olayından sonra,nolmuş ne bitmiş.merak içinde,ben de ben de mi diye her akşam eve başka düşüncelerle gidiyordum.sonrasında eşim aynen senin dedğini söyledi.bak etkileniyosun,hamile kalamayacağından korkuyosun,herşeye atlama,sabırlı ol biraz,daha düşük olayı çok taze dedi.(üzerinden 3 ay geçti)olmayacak olmayacak diye kodluyosun kendini dedi.bak şimdi senin yazdıklarını da okuyunca,adama hak verdim.teşekkür ederim ayrıca,bu yazıyı yazman çok iyi oldu.

bence sen de yap.vücuttaki bütün toksinler atılıyo sanki,cildin falan bi değişiyor.ieçelim güzelleşelim canım.

tamam canım bende geçen ay bi düşük yaşadım büyük değildi gerçi kendiliğinden atıldı ama öle işte yapımda hem temizleniyim hem zayıflıyım inş aralıkda tekrar çalışmalara başlayacağım :)))

Soğan Suyu Kürü İçin GEREKLİ MALZEMELER :
* 6 adet soğan,
* yarımşar kilodan iki çeşit sebze
* yağsız et suyu
* Limon, baharat
Soğan Suyu Çorbasının HAZIRLANIŞI nasıldır?
Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan çorbası yapılırken kesinlikle YAĞ kullanmayın.
SOĞAN ÇORBASI DİYETİNİN UYGULAMA ŞEKLİ nasıldır? Soğan suyu diyeti nasıl uygulanır?

Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
1. gün öğle-akşam: Sınırsız meyve + soğan suyu çorbası
2. gün öğle-akşam: Sınırsız et + soğan suyu çorbası
3. gün öğle-akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) + soğan suyu çorbası

kızlar bunu mu yapıyosunuz ???

Şeker hastaları, diyabetliler için ve kilo fazlası olanlar için Ahmet Maranki soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.

maranki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…