Soğan Suyu Kürü İçin GEREKLİ MALZEMELER :
* 6 adet soğan,
* yarımşar kilodan iki çeşit sebze
* yağsız et suyu
* Limon, baharat
Soğan Suyu Çorbasının HAZIRLANIŞI nasıldır?
Bütün malzemeleri çorba şeklinde pişirin. Soğan çorbası yapılırken kesinlikle YAĞ kullanmayın.
SOĞAN ÇORBASI DİYETİNİN UYGULAMA ŞEKLİ nasıldır? Soğan suyu diyeti nasıl uygulanır?
Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)
1. gün öğle-akşam: Sınırsız meyve + soğan suyu çorbası
2. gün öğle-akşam: Sınırsız et + soğan suyu çorbası
3. gün öğle-akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) + soğan suyu çorbası
kızlar bunu mu yapıyosunuz ???
maranki daha ii geldi sanki bana
saraçoğlu içine bişey katmayın öğle akşam diyo sanırım
maranki limon sıkın diyo ???
yok benimki böyle değil,bir adet orta boy soğanı dörde bölüp,2 bardak kaynamış suya atıyosun,5 dakika ağzı kapalı kaynanıp,ılıyınca içiyosun,öğlen ve akşam yemeklerinden önce.ibrahim saraçoğlunun tarifi bu.senin yazdığını bilmiyorum ben.
adetinin 7.günü,15 gün süreyle ve diğer adet tarihinden 10 gün önce,5 ya da 7 gün.diye biliyorum.
saraçoğlununkide bana daha kolay geldi hahhahaha cnm
evet öle iii bakalım saraçoğlunu yapım bende :)))
inşallhhhhhhhhhhhhhhhh marankiye gerek kalmdan meleklerinzii konar göbüşünüze aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaa dua iconumuzda gitmiş
ama çalıştığın yer şirketse biraz zor olur öğlenleri.ben işyerinde yapamayacağım için,sabah kalkar kalkmaz içiyorum.
kızlar bişey sorucam.şimdi bu soğan kürü temizliyor ya bütün rahmi falan,miyomlara yaralara falan da iyi geliyomuş,tedavi ediyomuş.3.gününden itibaren sarı iltihaplar hatta varsa lekelernme şeklinde kanamalar bile oluyomuş,tedavi ettiği için.ya o dönemde bi hamilelik olursa,(bir zararı olmaz diye okumuştum ama) siz ne düşünüyorsunuz.olur mu ki bir zararı.
canımsınn evet görüşemiyozzzz
nasılsın nihalcimmmmmmmm
ya kızlar hangi soğan kürünü uyguluyosunuz saraçoğlunumu marankiyimi ???
Şeker hastaları, diyabetliler için ve kilo fazlası olanlar için Ahmet Maranki soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.
maranki bu
kızlar bişey sorucam.şimdi bu soğan kürü temizliyor ya bütün rahmi falan,miyomlara yaralara falan da iyi geliyomuş,tedavi ediyomuş.3.gününden itibaren sarı iltihaplar hatta varsa lekelernme şeklinde kanamalar bile oluyomuş,tedavi ettiği için.ya o dönemde bi hamilelik olursa,(bir zararı olmaz diye okumuştum ama) siz ne düşünüyorsunuz.olur mu ki bir zararı.
birara hergün saraçoğlu sitesindeydim her gün hamile haberlerini okuyodum inanarakta uyguladım kürleri ama bana uygun değilmiş yani hastalığını bilipte uygulamak en doğrusu yani tibben önce sorunu öğrenip sonra bitkilere başvurmalı deneyimlerime dayanarak böyle düşünüyorum aksi halde düzgün olan hormonların dengesini bozabiliriz
zorluğu ne açısından canım ben kendi işyerimde çalışıyorum ama ???
sen zayıflamak istiyosun ya cimcime marankinin kürünü evet sana uyar ayrıca soğanın etkiside rahim temizlemeye faydalı olabilir. ama uzun süreli kullanmaşimdi nihalcim yani marankinin kürünü uygulayayım dim onu diyosun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?