Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

saraçoğlu bu??

yok benimki böyle değil,bir adet orta boy soğanı dörde bölüp,2 bardak kaynamış suya atıyosun,5 dakika ağzı kapalı kaynanıp,ılıyınca içiyosun,öğlen ve akşam yemeklerinden önce.ibrahim saraçoğlunun tarifi bu.senin yazdığını bilmiyorum ben.

buda i saraçoğlununmuş sanırım ama anladım senin yaptığını bide maranki var zayıflamak için hangisini yapsamki acaba???

inşallhhhhhhhhhhhhhhhh marankiye gerek kalmdan meleklerinzii konar göbüşünüze aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaa dua iconumuzda gitmiş

kızlar bişey sorucam.şimdi bu soğan kürü temizliyor ya bütün rahmi falan,miyomlara yaralara falan da iyi geliyomuş,tedavi ediyomuş.3.gününden itibaren sarı iltihaplar hatta varsa lekelernme şeklinde kanamalar bile oluyomuş,tedavi ettiği için.ya o dönemde bi hamilelik olursa,(bir zararı olmaz diye okumuştum ama) siz ne düşünüyorsunuz.olur mu ki bir zararı.

bilmiyorumki canım olmaz zararı heralde ...

canımsınn evet görüşemiyozzzz
nasılsın nihalcimmmmmmmm

ya kızlar hangi soğan kürünü uyguluyosunuz saraçoğlunumu marankiyimi ???

saraçoğlu tabikiiiii

bence bu zayıflama kürü saraçoğlunun kürü rahim temizleme aslında sen zayıflama olanı yap ikisinede faydalı olur bence

canım bende bir süre araştırdım zararlı değildir diye düşünüyorum hamileliği öğrendiğinizde bırakın demiş adam uzun süreli ve çok kullanmamak gerekiyomuş ayrıca rahim duvarını inceltiyomuş bende uyguladım saraçoğlu kürünü önce 14 gün soğan kürü yaptım sonra 7 gün ara verip 21 gün incir kürü 7 gün ara tekrar 21 gün incir kürü faydasını gördüm mü bilmiyorum hamileleik olmadı herkeze yararlı olacak diye birşey yok ya :))

birara hergün saraçoğlu sitesindeydim her gün hamile haberlerini okuyodum inanarakta uyguladım kürleri ama bana uygun değilmiş yani hastalığını bilipte uygulamak en doğrusu yani tibben önce sorunu öğrenip sonra bitkilere başvurmalı deneyimlerime dayanarak böyle düşünüyorum aksi halde düzgün olan hormonların dengesini bozabiliriz

şimdi nihalcim yani marankinin kürünü uygulayayım dim onu diyosun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…