birara hergün saraçoğlu sitesindeydim her gün hamile haberlerini okuyodum inanarakta uyguladım kürleri ama bana uygun değilmiş yani hastalığını bilipte uygulamak en doğrusu yani tibben önce sorunu öğrenip sonra bitkilere başvurmalı deneyimlerime dayanarak böyle düşünüyorum aksi halde düzgün olan hormonların dengesini bozabiliriz
sen zayıflamak istiyosun ya cimcime marankinin kürünü evet sana uyar ayrıca soğanın etkiside rahim temizlemeye faydalı olabilir. ama uzun süreli kullanma
tabii ki doğru söylüyosun canım.birine yararı olanı,diğerinin bünyesi kaldırmıyo.ben hem bebek istediğimden,hem de düşükten sonra içim temizlensin diye, bi de sistite de iyi geliyormuş sanırım,o yüzden başladım.sonuçta soğan diye de ne zararı olabilir diye düşündüm.belki de şöyle olabilir,15 gün devamlı içince ağır gelebilir.hamile olduğunuzu öğrenirseniz bırakın demiş ya, o zaman döllenmiş yumurtaya bi etkisi yok mu yani.offf kafam karıştı.
yinede adetin 7. günü başla 15 gün yap :))))))))))) yani zamanlamada önemlizaten 15 gün diyo en fazla tmm o zamn ben marankininkini uygulayacam :)))
yinede adetin 7. günü başla 15 gün yap :))))))))))) yani zamanlamada önemli
1 ay kalmış :))) hadi bu soğanda aradan çıkmış olurtamam canım o zamn beklemem lazım bugün 30. günüm 1-2 gün içinde regl olmam lazım haftaya başlarım o zamn zaten bizde çalışmalar keyfi şuan :)))) aralığa kadar :)))
serpil duruşah vardı hatırladın mı ? hayatkavuniçi ile hikayeleri aynıydı onunda bir çocuğu vardı ikincisini istiyodu ateş topikte tanışmıştık onunla şimdi hamile tüp bebek yaptılar ilk denemede tuttu aklıma geldi :)))
ewett canım epey oldu öğreneli yeni aklıma geldi söylemek :))ya evet takip ediyorum onu tüpmü yaptı aaa bir bakayım hamilemi anaaaaa çok sevinndim dur bakıpta geleyim
ewett canım epey oldu öğreneli yeni aklıma geldi söylemek :))
kumsalım canım ne haber ayy içim patlıyor ofise çaklıdım kaldım( sıkılıyorum ben offff sen nasılsın keyfin nasıl cnm
canım kızımdan önce 2,5 aylıkken bir düşük yaşadım...sonra kızım oldu...hiç sorun yaşamadım kızımın hamileliğinde...sonra kızım 8 yaşındayken 2.bebek için yola çıktık...ama bugün oldu bebek olmadı:)))bu sürede 5 kimyasal gebelik birde olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim...sen neye taktınki....cnm ateş topiğnden takip ediyorum duruşahı ama canım o tüpe başalmıştı yumurtalrı döllenmemeişti şimdi baktım hamile değil yani kısa süreli bir hamillek geçirdi ama şuan değil nihalcim inşallhh tez zamanda hamile olur ama aslında oda çok yıprandı
iyiyim birtanem bi bakıyım dedim size aynen bende sıkılıyorum bugün ya
ohhhh hamam sefası ne güzellll :)) bende istiyorumaman bende patladım sekretrde belediyeyye giiti gelsin hamama gideceğim yatıcam oarda(( bırakacağım cep tlf falan ofise yatıcamm gerildimmm su gerginliğimi alsın bari :))))
canım kızımdan önce 2,5 aylıkken bir düşük yaşadım...sonra kızım oldu...hiç sorun yaşamadım kızımın hamileliğinde...sonra kızım 8 yaşındayken 2.bebek için yola çıktık...ama bugün oldu bebek olmadı:)))bu sürede 5 kimyasal gebelik birde olumsuz tüp bebek tedavisi geçirdim...sen neye taktınki....
evet canım bende baktım şimdi bunları yazmış(( allahım kısa sürede nasip etsin
ohhhh hamam sefası ne güzellll :)) bende istiyorum
aman bende patladım sekretrde belediyeyye giiti gelsin hamama gideceğim yatıcam oarda(( bırakacağım cep tlf falan ofise yatıcamm gerildimmm su gerginliğimi alsın bari :))))
ewettttt iconları neden silmişler yahuu ?ayyyy nihalim evet ya canımsın hahhahahah hiç üşenmedin gittin buldun mesajı hahhahahahhahaha ayy şaka maka bir tarafa rabbim istyenlere vversin kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnnnnnn ( bu arda amin ıconuda gitimiş)
ay sen süpersin ya hamam ne iyi olurdu şimdi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?