Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hamam konusu dün msn idi bugünde kk daben hiç gitmedim aslında gittim de yıkanaya değil başka bişeyesevmedim ama bilmediğim bi yerde yıkanmak fikri bana hiç hoş gelmedi

hamam konusu dün msn idi bugünde kk daben hiç gitmedim aslında gittim de yıkanaya değil başka bişeyesevmedim ama bilmediğim bi yerde yıkanmak fikri bana hiç hoş gelmedi

kız antalyanın hammaları temzi ve güzeldir ohhhhhh şöyle kese yapsalar masaj yapsalar sonra bembeyez çarşafları oolan çok güzel bir odadad klasik müzik dinleyerk dinlensek fena olmazmı ya bebekler gibi oluruz ne stres kalır ne bişi ohhhhhhhhhhhhhhhh mis gibi oluruz

wen_har sen aşığda görünmüyorsun nasıl beceriyorsun nikin aşğıda görünmüyor kaybolan ıconlarımzı gibi oldun

hımm kulağa hoş geliyo

wen_har sen aşığda görünmüyorsun nasıl beceriyorsun nikin aşğıda görünmüyor kaybolan ıconlarımzı gibi oldun

valla ben görüyorum kendi nickimi sizinkileri de sizde bişi var kesin

ben geldim kimse konuşmamaya başladı.çıkıyorum ben:)işlerim var cam silmeyi düşünüyorum vazgeçmezsem eğergörüşürüz kızlar

ben geldim kimse konuşmamaya başladı.çıkıyorum ben:)işlerim var cam silmeyi düşünüyorum vazgeçmezsem eğergörüşürüz kızlar
wenharrr canım karşılaşamadık :)) benimde camların silimesi gerek sonrada bize gelsene :)))))))))

hafta sonu bayram temizliğine başladım önce mutfaktan başladım dolapları silmeye boşaltıp silip tekrar yerleştiririym dedim bir ayağım sandalyede bir ayağım tezgahta elimde fincanlar bir düştümmmmmm resmen takta attım mutfakta :)) kırılanlar saçılanlar ben yerdeyim sandalye üstümde :)))) gürültüye eşim koştu :))) tabi o an bir şey anlamadım allah korudu bir yerim kırılmadı işe devam ettim mutfak şukür bitti banyo yaparken bir baktım bacak kol heryer morarmış :))) hala sızlıyo :))

allah seni napmasın kız dikkat etsene ne işin var öle tepelerde ...
ama benimde mutfak banyo dolap fayans camlar hepsi silinmesi lazım
ama bayrama yetişmez sanırım aman zaten bayramda evde durmuyoruz :)))
bayramdan sonra yaparım artık :)))

:)))) ben öyleyim ya ulaşılması güç yerleri temizlerim :)))))

cimcimecim başladım işte her hafta bir yer yaparım eşimde yardım ediyor sağolsun sıraya koydun mu bitiyor bizede kimse gelmez bayramda ama alışkanlık bekarken annemden kalma bayramya kesin heryer temizlenmeli :)))

hem bayram sonrası dr işlerine başlıyacağım ya bir süre beni idare eder bu temizlik

evet canım haklısın dr işlerinden önce bitir benimde eşim yardım ediyo allah razı olsun bakayım güya bizde öle sıraya kymuştuk ama bi türlü evde duramıyozki haftasonları :))) bende aralığa kadar yapacam bütün temizliğimi sonrası hamile kalırsam büyük temizlik bi daha yapamam mayıstan önce :))) bakalım kısmet artık ...

nihal çok geçmiş olsun kuzum allah korumuş seni resmen aman kızlar dikkatli olun ya temizlik yaparken...

inşallah canım aralıkta hemen gelsin bebişin

geçmiş olsun canm dikkat et
geçen hafta sonuda biz eşimle yaptık dip bucak evi altını üstünü dolap arkaları yatak altları yok perdeler camlar akşam banyodan sonra acısı çıktı ama değdi ev mis oldu bi mutfak dolaplarım kaldı bu hafta inş yaparım
eşim sağolsun yardım etti perde as yatak çek dolap it
ama sonrada mis evde oturmanın tadı başka ohhhhhhhhhhhhh

nhlkpr,canım adet döngüsü önemli ama değil mi?benim ki 24 günde bir oluyor.onu iyi takip etmek gerekir.ayrıca diğer arkadaşı da merak ettim.duruşah mı demiştin.hamileyse ,çok sevindim onun adına.benim kzım da 7.5 yaşında,zorunlu olarak ara verince böyle oluyo işte.yaş ilerleyince zorlaşıyo tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…