kumsalım ne yapayım vallhii resmen patladım alalım bohçalarımzı hahahhahahha gidelim hamama kese masaj bedava hahhahhahahahahah ayyyyyyyy çatldım
hamam konusu dün msn idi bugünde kk daben hiç gitmedim aslında gittim de yıkanaya değil başka bişeye sevmedim ama bilmediğim bi yerde yıkanmak fikri bana hiç hoş gelmedi
hımm kulağa hoş geliyokız antalyanın hammaları temzi ve güzeldir ohhhhhh şöyle kese yapsalar masaj yapsalar sonra bembeyez çarşafları oolan çok güzel bir odadad klasik müzik dinleyerk dinlensek fena olmazmı ya bebekler gibi oluruz ne stres kalır ne bişi ohhhhhhhhhhhhhhhh mis gibi oluruz
wen_har sen aşığda görünmüyorsun nasıl beceriyorsun nikin aşğıda görünmüyor kaybolan ıconlarımzı gibi oldun
ben geldim kimse konuşmamaya başladı.çıkıyorum ben:)işlerim var cam silmeyi düşünüyorum vazgeçmezsem eğergörüşürüz kızlar
wenharrr canım karşılaşamadık :)) benimde camların silimesi gerek sonrada bize gelsene :)))))))))ben geldim kimse konuşmamaya başladı.çıkıyorum ben:)işlerim var cam silmeyi düşünüyorum vazgeçmezsem eğergörüşürüz kızlar
wenharrr canım karşılaşamadık :)) benimde camların silimesi gerek sonrada bize gelsene :)))))))))
hafta sonu bayram temizliğine başladım önce mutfaktan başladım dolapları silmeye boşaltıp silip tekrar yerleştiririym dedim bir ayağım sandalyede bir ayağım tezgahta elimde fincanlar bir düştümmmmmm resmen takta attım mutfakta :)) kırılanlar saçılanlar ben yerdeyim sandalye üstümde :)))) gürültüye eşim koştu :))) tabi o an bir şey anlamadım allah korudu bir yerim kırılmadı işe devam ettim mutfak şukür bitti banyo yaparken bir baktım bacak kol heryer morarmış :))) hala sızlıyo :))
:)))) ben öyleyim ya ulaşılması güç yerleri temizlerim :)))))allah seni napmasın kız dikkat etsene ne işin var öle tepelerde ...
ama benimde mutfak banyo dolap fayans camlar hepsi silinmesi lazım
ama bayrama yetişmez sanırım aman zaten bayramda evde durmuyoruz :)))
bayramdan sonra yaparım artık :)))
hem bayram sonrası dr işlerine başlıyacağım ya bir süre beni idare eder bu temizlik
inşallah canım aralıkta hemen gelsin bebişinevet canım haklısın dr işlerinden önce bitir benimde eşim yardım ediyo allah razı olsun bakayım güya bizde öle sıraya kymuştuk ama bi türlü evde duramıyozki haftasonları :))) bende aralığa kadar yapacam bütün temizliğimi sonrası hamile kalırsam büyük temizlik bi daha yapamam mayıstan önce :))) bakalım kısmet artık ...
:))) sağol canımmmm evet şükür morluk dışında bir şey olmadı :))))nihal çok geçmiş olsun kuzum allah korumuş seni resmen aman kızlar dikkatli olun ya temizlik yaparken...
wenharrr canım karşılaşamadık :)) benimde camların silimesi gerek sonrada bize gelsene :)))))))))
hafta sonu bayram temizliğine başladım önce mutfaktan başladım dolapları silmeye boşaltıp silip tekrar yerleştiririym dedim bir ayağım sandalyede bir ayağım tezgahta elimde fincanlar bir düştümmmmmm resmen takta attım mutfakta :)) kırılanlar saçılanlar ben yerdeyim sandalye üstümde :)))) gürültüye eşim koştu :))) tabi o an bir şey anlamadım allah korudu bir yerim kırılmadı işe devam ettim mutfak şukür bitti banyo yaparken bir baktım bacak kol heryer morarmış :))) hala sızlıyo :))
şimdi adetin 7 günü başlıyorsun 15 gün içiyorsun yumurtaya muhtemelen denk gelmez ama 7 gün ara verip tekarar 15 gün içersen denk gelir ama adamlar zararı olsa söylerdi madem başladın sonuna kadar yap bitir bence aklında kalmasın
selam bende izmirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?